Infonäyttö- ja AV-ratkaisut

Infonäyttöratkaisut selkeyttävät viestintää

Infonäyttö tuo visuaalista sisältöä

Infonäyttö tarjoaa katselijoilleen parhaimmillaan muuttuvaa ja näyttävää sisältöä. Monipuolinen sisältö herättää ja pitää mielenkiinnon yllä.

Monenlaista sisältöä

Erilaisilla kuva-, teksti-, infografiikka- ja video-sisällöillä arkinenkin asia muuttuu hetkessä mielenkiintoiseksi. Katselijaa voidaan kuljettaa haluttuun suuntaan ja luoda selkeita tarinoita tärkeistä asioista.

Muuttuvien sisältöjen avulla samassa näytössä voidaan tarjota paljon informaatiota halutussa ajassa.

Ajastettavat ja ajankohtaiset sisällöt. myös muista halutuista medioista, rikastuttavat sisältöä ja sitouttavat katselijaa entistä paremmin.

Interaktiiviset näytöt myös  tarjoavat sisällön lisäksi toimintoja, jotka mahdollistavat ja helpottavat arkisien asioiden hoitoa.

Infonäytöt helposti

Officeprolta saat infonäytöt ja porrasnäytöt avaimet käteen toimituksella. Jokaisen asiakkaan tarve on erilainen. Kartoitamme yhdessä asiakkaan tarpeen ja teemme suunnitelman juuri oikeanlaisen infonäytön hankkimiseksi.

Oikean tarpeen mukaan mitoitettu ratkaisu on käyttökelpoinen myös tarpeiden muuttuessa.

Meiltä saat myös asennuksen, käyttökoulutuksen ja teknisen tuen aina tarpeesi mukaan.

Sisältöä helposti ja nopeasti

Infonäyttö näkymä eri paatelaitteissa

Infonäyttöjen käytettävyys on helppoa. Jokainen joka käyttää jotain älylaitetta arjessaan tai työssään, pystyy luomaan ja ylläpitämään sisältöä myös infonäytössä.

Käyttöliittymät on suunniteltua niin, että tekstin- ja kuvankäsittely on tuttua kaikille yleisimpiä toimisto-ohjelmia tai jotain älylaitetta  käyttävällä infonäytön käyttäjälle.

Minkään sisällön luomisessa ei tarvitse osata koodata, vaan kaikki toiminnot ovat helppoja valintatoimintoja. 

Sisällön luominen ja hallinta on parhaimmillaan hauskaa ja innostavaa. Tulokset näkyvät heti ja mahdolliset väärät valinnat on helppo korjata ennen varsinaista julkaisua.

Jaettua sisältöä useasta eri lähteestä

Varsinkin kohteissa, joissa ihmisten liikkuvuus on suurta, voidaan infonäyttöjä jakaa useiden toimijoidan kesken. Kauppakeskuksen asiakasvirrat ja suuret tilat mahdollistavat suuret infonäytöt.

Isoon näyttöön saa helposti usean eri mainostajan viestiä samaan aikaan. Vaihtoehtoisesti näyttöaikaa voidaan jakaa eri toimijoiden kesken.

Kahvila voi mainostaa aamulla tuoreita leivonnaisia ja ruoka-ravintola lounasaikaan omia lounastarjouksiaan.

Näin samalle mainospaikalle saadaan paras mahdollinen käyttö ja kustannuksia pysytytään jakamaan eri toimijoiden kesken. 

Samalla asiakkaille tarjotaan vaihtuvaa sisältöä kiinnostavista aiheista. 

Kysy lisää infotaulujen mahdollisuuksista, kerromme mielellämme lisää!

Referenssivideo infonäyttöasiakkaastamme

Varaa tapaaminen

Voit varata maksuttoman verkkotapaamisen oman alueesi asiantuntijan kanssa oheisesta kalenterista.

Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

+
Asiakasyritystä
Laitetta helpdesk palvelun piirissä
~
IT-sopimusasiakasta

AV-ratkaisut

Helpot AV-järjestelmät

Esitystekniikan loppukäyttäjää kiinnostaa monesti vain se, että AV-laitteet toimivat ilman ongelmia. Lisäksi helppo käytettävyys ja selkeät ohjeet ovat usein tärkeämpipä kuin laitteen merkki tai malli.

Myös mahdollisissa ongelmatapauksissa helposti saatavilla oleva ja ymmärrettävä ohjeistus on laitteiden käyttäjälle kullanarvoista.

Monesti esimerkiksi kokous- ja luokkatilat ovat jaetussa käytössä. Käyttäjäkunta voi olla hyvinkin monipuolista, eikä laitteiden perehdyttämiseen useinkaan ole varattua tarpeeksi aikaa.

Lisäksi erilaisten esitysten tekninen lähtötaso voi olla hyvinkin monipuolista. Esityksiä voidaan lisäksi tehdä useilla erilaisilla ohjelmistoilla ja esittää erilaisista laitteista.

Nykyään tarjolla oleva esitystekniikka onneksi mahdollistaa hyvinkin laadukkaasti tuotetun materiaalin esittämisen useista eri lähteistä.

Eri valmistajat kilpailevat samoista asiakkaista ja laadukkaita tuotteita on hyvin saatavilla. Hintakaan ei ole enää este. Tämä ei tarjoita sitä, että esitykset olisivat aina tai edes usein teknisesti huippuluokkaa, vaan tavallisten ihmisten tuottamia.

Tämän takia helppo käytettävyys ja toiminnan luotettavuus korostuu entisestään.

Millaiset AV-laitteet

Tekniikan ja tallennusvälineiden mennessä eteenpäin, vanhat tekniikat korvautuvat uudella nopeaan tahtiin.

Vielä muutamia vuodsi sitten suositut CD- ja DVD-levyt ovat nykyään jo muistoja menneestä ajasta. Nykyään kuvanlähteenä on pääasiassa kannettava tietokone, tablet- tai mobiililaite.

Esityslaitteesta huolimatta jokainen mahdollinen laite pitää saada yhdistymään toisiinsa. Joko fyysisen portin, tai tietoverkon välityksellä.

Millainen näyttö on paras mihinkin tilaan? Kannattaako valita projektori vai näyttö? Minkä kokoinen ja millainen resoluutio on paras tietyssä valaistuksessa, miten eri kuvakoot skaalautuvat missäkin esitysvälineessä? Miten tehokas projektorin pitää olla millä se mitataan.

Millainen äänentoisto kannattaa valita. Mitä tiloissa esitetään ja millainen on akustiikka? Minne ulkoisia kaiuttimia voi sijoittaa. Millaise mikrofonit tarvitaan esittäjille, miten ne saa yhdistettyä. Minne?

Kuinka paljon laitteet painavat ja millä tavalla ne voi kiinnittää turvallisesti. Mitä muuta asennuksissa pitää huomioida?

Officeprolta saat aina asennukset AV-latteillesi.

Koulutetut huoltoteknikot ja insinöörit varmistavat asennusten oikeellisuuden ja turvallisuuden missä tahansa tilassa.

Ota yhtettä ja tee hankinnasta itsellesi helppoa.

Helpot laitehankinnat asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme pystyvät kartoittamaan asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamaan parasta vaihtoehtoa kuhunkin tilanteeseen.

Tuotteiden ja tarjousten etsiminen ja laitteiden vertaileminen on aikaa vievää puuhaa. Eikä lopputulos ole välttämättä kuitenkaan paras mahdollinen.

Asiantuntijan käyttäminen jo hankintojen alkuvaiheessa säästää aikaa, hermoja ja selvää rahaa.

Asiakasreferenssit

Ajankohtaiset blogikirjoitukset

Ympäristöystävällinen tulostus

Ympäristöystävällinen tulostus Huomioi ympäristö tulostamisessa Uutta tulostinta tai monitoimilaitetta hankittaessa kannattaa miettiä ympäristöä ja huomioida ainakin seuraavat asiat. 1. Energian kulutus…

Onko älykalvossa älyä?

Älykalvot Parempi ratkaisu Onko älykalvossa älyä?Eräänä päivänä sain yhteydenoton eräältä jo vuosia tuntemaltani edustajalta, joka oli siirtynyt uusiin tehtäviin uuteen yritykseen.…

Officepro Kuopio

Officepro Kuopio YRITYKSESI TIE MENESTYKSEEN Officeprolta kaikki toimistossa tarvitta - Yksilöllisellä ja osaavalla palvelulla– Officepron tunnuslause on: Kaikki mitä toimistoosi tarvitset! Se…

Onko asiasi kiireellinen?

Kaikkien asiantuntijoidemme yhteystiedot löyvät alla olevasta linkistä

Ota Yhteyttä