infonäyttöratkaisut

Kiitos mielenkiinnostasi!

Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

Mikäli et ole varma, oletko jättänyt yhteystietosi, voit tehdä sen ohessa olevan lomakkeen kautta. 

Lomakkeeseen voit lyhyesti tarkentaa niitä asioita, joita haluaisit käydä läpi asiantuntijan kanssa.

Tutustu

Tutustu infonäyttötarjouksiimme ja lue lisää infonäytöistä alla olevan linkin kautta.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen.
Käytämme tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti palvelusopimusten suorittamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen ja markkinointitoimenpiteisiin rekisterinpitäjän palveluista.

Suhtaudumme yksityisyytesi vakavasti ja tietojasi käsitellään luottamuksellisina.

Infonäyttö "avaimet käteen" -periaatteella

Meiltä saat aina johtavan laitevalmistajan kotimaiset infonäytöt, toistinlaitteet, asennukset, käyttöönotot, koulutukset ja kaiken muun, mitä tarvitaan sujuvaan infonäyttöjen käyttöönottoon. Kiinteällä, helposti ennakoitavalla hinnalla.

Infonäyttöratkaisut selkeyttävät viestintää

Infonäyttö jalustalla

Infonäyttö avaimet käteen periaatteella! 

Infonäyttö seinätelineellä

* iDiD infonäyttöjärjestelmä

iDiD digital signage on helppokäyttöinen kosketus- ja infonäyttöjen esityssisältöjen hallintaan, julkaisemiseen ja muokkaamiseen tarkoitettu ohjelmisto ja verkkopalvelu (SaaS).

Saat uusimman, todella helppokäyttöisen ja moneen käyttötarkoitukseen soveltuvan teknologian sekä asiantuntevan iDiD:n tuen.

* iDiD rent-toistin

Infonäyttö "avaimet käteen" -periaatteella

Meiltä saat aina johtavan laitevalmistajan kotimaiset infonäytöt, toistinlaitteet, asennukset, käyttöönotot, koulutukset ja kaiken muun, mitä tarvitaan sujuvaan infonäyttöjen käyttöönottoon. Kiinteällä, helposti ennakoitavalla hinnalla.

Rikasta visuaalista sisältöä

Infonäyttö tarjoaa katselijoilleen parhaimmillaan muuttuvaa ja näyttävää sisältöä, joka herättää ja pitää mielenkiinnon yllä.

Monenlaista sisältöä

Erilaisilla kuva-, teksti-, infografiikka- ja video-sisällöillä arkinenkin asia muuttuu hetkessä mielenkiintoiseksi. Katselijaa voidaan kuljettaa haluttuun suuntaan ja luoda selkeita tarinoita tärkeistä asioista.

Muuttuvien sisältöjen avulla samassa näytössä voidaan tarjota paljon informaatiota halutussa ajassa.

Ajastettavat ja ajankohtaiset sisällöt. myös muista halutuista medioista, rikastuttavat sisältöä ja sitouttavat katselijaa entistä paremmin.

Interaktiiviset näytöt myös  tarjoavat sisällön lisäksi toimintoja, jotka mahdollistavat ja helpottavat arkisien asioiden hoitoa.

Sisältöä helposti

Infonäyttöjen käytettävyys on helppoa. Jokainen joka käyttää jotain älylaitetta arjessaan tai työssään, pystyy luomaan ja ylläpitämään sisältöä myös infonäytössä.

Käyttöliittymät on suunniteltua niin, että tekstin- ja kuvankäsittely on tuttua kaikille yleisimpiä toimisto-ohjelmia tai jotain älylaitetta  käyttävällä infonäytön käyttäjälle.

Minkään sisällön luomisessa ei tarvitse osata koodata, vaan kaikki toiminnot ovat helppoja valintatoimintoja. 

Sisällön luominen ja hallinta on parhaimmillaan hauskaa ja innostavaa. Tulokset näkyvät heti ja mahdolliset väärät valinnat on helppo korjata ennen varsinaista julkaisua.

Jaettua sisältöä

Varsinkin kohteissa, joissa ihmisten liikkuvuus on suurta, voidaan infonäyttöjä jakaa useiden toimijoidan kesken. Kauppakeskuksen asiakasvirrat ja suuret tilat mahdollistavat suuret infonäytöt.

Isoon näyttöön saa helposti usean eri mainostajan viestiä samaan aikaan. Vaihtoehtoisesti näyttöaikaa voidaan jakaa eri toimijoiden kesken.

Kahvila voi mainostaa aamulla tuoreita leivonnaisia ja ruoka-ravintola lounasaikaan omia lounastarjouksiaan.

Näin samalle mainospaikalle saadaan paras mahdollinen käyttö ja kustannuksia pysytytään jakamaan eri toimijoiden kesken. 

Samalla asiakkaille tarjotaan vaihtuvaa sisältöä kiinnostavista aiheista. 

Kysy lisää infotaulujen mahdollisuuksista, kerromme mielellämme lisää!

Infonäyttöratkaisut helposti

Laitteet

Officeprolta saat kaiken mitä infonäyttöihin tarvitset! Ei ole aivan sama millaisen infonäytön hankit. Jo pelkästään näyttöjen fyysiset ominaisuudet poikkeavat paljonkin toisistaan.

Urheilutadionille tai hoivakotiin tuleville infonäytöille on luonnollisesti erilaiset tarpeet. 

Kartoitamme asiakkaan kanssa infonäyttöjen pääasiallisen käyttötarkoituksen, asennuspaikan ja kohderyhmän. Meiltä saat ehdotuksen parhaasta mahdollisesta vaihtoehdosta juuri Teidän tarpeisiinne.

Meiltä saat aina johtavan laitevalmistajan kotimaiset infonäytöt, edistykselliset tekniset ratkaisut ja kestävät kosketusnäytöt.

Asennukset

jos et ole aivan varma omasta ammattitaidostasi, asennus kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi.  Infonäyttöjen käyttöikä on pitkä, joten kannattaa laittaa perustukset kuntoon kerralla.

Niin fyysinen kuin tekninenkin asennus takaa parhaan lopputuloksen ja käyttökokemuksen. 

Asennuspalvelun avulla voit olla varma siitä, että infonäyttösi on toimintavalmiina sovittuna aikana. Myös asennuksen kustannukset ovat tiedossa, eikä niihin tule yllätyksiä.

Avaimet käteen toimituksemme on varma valinta joka takaa toimivuuden ja häiriöttömän käyttöönoton.

Ohjelmistot

Ohjelmistojen käyttö ja hallinta on parhaimmillaan aikaa ja resursseja säästävää, itseasiassa mukavaa työtä. Ohjelmistojen laajan skaalautuvuuden takia kannattaa kuitenkin harkita, mikä on omaan käyttöön riittävä taso.

Kaikkea ei välttämättä kannata ottaa kerralla käyttöön. Aloittaminen on helppoa, kun alussa voi keskittyä  oman toimintansa kannalta ydinasioihin.

Käytön myötä infonäyttöjen laajat mahdollisuudet tulevat varmasti  tutuiksi ja lisää ominaisuuksia on helppo ottaa ajan myötä käyttöön.

Meiltä saat helppokäyttöiset ohjelmistot jolla voi hallita, ajastaa, jakaa, järjestellä, liittää, luoda ja tehdä paljon muuta. Itseasiassa kaiken.

+ 2,000

Asiakasyritystä

+ 2,263

Laitetta helpdesk palvelun piirissä

~ 300

IT-sopimusasiakasta

Koulutukset

Kukaan ei ole seppä syntyessään. Vaikka infonäytöt ja niiden ohjelmistot tehdään aina helppokäyttöisiksi, uuden omaksuminen vie oman aikansa.

Varsinkin mahdollisissa ongelmatilanteissa osaava ja paikalla oleva tuki tulee todelliseen tarpeeseen.

Me autamme aina halutessasi uuden opettelussa ja pystymme tarjoamaan eri tasoiset käyttäjäkoulutukset tarpeen mukaan.

Teemme jatkuvaa yhteistyöt laite- ja ohjelmistovalmistajien kanssa. Tällä tavoin voit olla varma siitä, että sinulla on käytössäsi aina ajantasainen tieto.

Sisällön tuotannot

Osaatko välittää viestin juuri oikein oikealle kohderyhmälle? Itsestään selvinä pitämämme asiat eivät ehkä ole jonkun toisen mielestä lainkaan selviä.

Mikäli omasta osaamisesta  ei ole tayttä varmuutta tai resurssit eivät riitä, voimme auttaa asiakkaita laadukkaan sisällön tuottamisessa.

Johdonmukainen, hyvin jäsennelty ja informatiivinen sisältö oikeasta aiheesta oikealle kohderyhmälle on avain viestin perille menoon. Voimme auttaa sinut alkuun tai tuottaa sovittuja sisältöjä suunnitellusti.

Huoltopalvelut

Oikeinkin käytettyinä tekniset laitteet ja ohjelmistot vaativat huoltoa.

Meiltä saat asiantuntevan huollon, joka varmistaa sekä laitteistojen että ohjelmistojen häiriöttömän toiminnan. Nyt ja tulevaisuudessa.

Onko asiasi kiireellinen?

Kaikkien asiantuntijoidemme yhteystiedot löyvät alla olevasta linkistä

AV-ratkaisut

Helpot AV-järjestelmät

Esitystekniikan loppukäyttäjää kiinnostaa monesti vain se, että AV-laitteet toimivat ilman ongelmia. Lisäksi helppo käytettävyys ja selkeät ohjeet ovat usein tärkeämpipä kuin laitteen merkki tai malli.

Myös mahdollisissa ongelmatapauksissa helposti saatavilla oleva ja ymmärrettävä ohjeistus on laitteiden käyttäjälle kullanarvoista.

Monesti esimerkiksi kokous- ja luokkatilat ovat jaetussa käytössä. Käyttäjäkunta voi olla hyvinkin monipuolista, eikä laitteiden perehdyttämiseen useinkaan ole varattua tarpeeksi aikaa.

Lisäksi erilaisten esitysten tekninen lähtötaso voi olla hyvinkin monipuolista. Esityksiä voidaan lisäksi tehdä useilla erilaisilla ohjelmistoilla ja esittää erilaisista laitteista.

Nykyään tarjolla oleva esitystekniikka onneksi mahdollistaa hyvinkin laadukkaasti tuotetun materiaalin esittämisen useista eri lähteistä.

Eri valmistajat kilpailevat samoista asiakkaista ja laadukkaita tuotteita on hyvin saatavilla. Hintakaan ei ole enää este. Tämä ei tarjoita sitä, että esitykset olisivat aina tai edes usein teknisesti huippuluokkaa, vaan tavallisten ihmisten tuottamia.

Tämän takia helppo käytettävyys ja toiminnan luotettavuus korostuu entisestään.

Millaiset AV-laitteet

Tekniikan ja tallennusvälineiden mennessä eteenpäin, vanhat tekniikat korvautuvat uudella nopeaan tahtiin.

Vielä muutamia vuodsi sitten suositut CD- ja DVD-levyt ovat nykyään jo muistoja menneestä ajasta. Nykyään kuvanlähteenä on pääasiassa kannettava tietokone, tablet- tai mobiililaite.

Esityslaitteesta huolimatta jokainen mahdollinen laite pitää saada yhdistymään toisiinsa. Joko fyysisen portin, tai tietoverkon välityksellä.

Millainen näyttö on paras mihinkin tilaan? Kannattaako valita projektori vai näyttö? Minkä kokoinen ja millainen resoluutio on paras tietyssä valaistuksessa, miten eri kuvakoot skaalautuvat missäkin esitysvälineessä? Miten tehokas projektorin pitää olla millä se mitataan.

Millainen äänentoisto kannattaa valita. Mitä tiloissa esitetään ja millainen on akustiikka? Minne ulkoisia kaiuttimia voi sijoittaa. Millaise mikrofonit tarvitaan esittäjille, miten ne saa yhdistettyä. Minne?

Kuinka paljon laitteet painavat ja millä tavalla ne voi kiinnittää turvallisesti. Mitä muuta asennuksissa pitää huomioida?

Officeprolta saat aina asennukset AV-latteillesi.

Koulutetut huoltoteknikot ja insinöörit varmistavat asennusten oikeellisuuden ja turvallisuuden missä tahansa tilassa.

Ota yhtettä ja tee hankinnasta itsellesi helppoa.

Helpot laitehankinnat asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme pystyvät kartoittamaan asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamaan parasta vaihtoehtoa kuhunkin tilanteeseen.

Tuotteiden ja tarjousten etsiminen ja laitteiden vertaileminen on aikaa vievää puuhaa. Eikä lopputulos ole välttämättä kuitenkaan paras mahdollinen.

Asiantuntijan käyttäminen jo hankintojen alkuvaiheessa säästää aikaa, hermoja ja selvää rahaa.

Ota Yhteyttä

Vastaamme mahdollisimman pian. Vastaamme lomakkeeseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen.
Käytämme tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti palvelusopimusten suorittamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen ja markkinointitoimenpiteisiin rekisterinpitäjän palveluista.

Suhtaudumme yksityisyytesi vakavasti ja tietojasi käsitellään luottamuksellisina.