Oy Savon Mafia Ab

Asiakasreferenssi

Henkilökuva Janne Kupiainen
Janne Kupiainen
Toimitusjohtaja

Oy Savon Mafia Ab on Savonlinnassa sijaitseva ravintola- ja majoituspalveluita tarjoava yritys. Savon Mafia työllistää kesäaikaan kymmenen ja talvikaudella noin 70 henkilöä. Yrityksen liikevaihto on noin 2,5 miljoonaa euroa ja se on perustettu jo 1997. Eli yrityksen neljännesvuosisadan syntymäpäivät lähestyvät kovaa vauhtia. 

Omassa toiminnassa ja laitekannassa korostuvat voimakkaasti kausivaihtelut. Kesäsesonkina henkilökuntaa ja toiminnan pyörittämiseen tarvittavaa tietotekniikkaa tarvitaan selvästi enemmän kuin talviaikana. 

Tarpeen mukaan vuokrattavissa olevat laitteet ovat meille sopiva vaihtoehto.

Meille tärkeimmät Officprolta hankitut laitteet ovat varmasti maksupäätteet. Omia maksupäätteitä tarvitsemme oikeastan vain kaksi, muut vuokraamme tarpeen mukaan.

Officeprolta saamme tarvittavan kaluston lyhyellä varoitusajalla ja usein suoraan hyllystä. Ylimääräinen odottelu ja etsiminen jää pois ja aikaa ja hermoja säästyy muihin tehtäviin.

Vaikka myös ravintola- ja ohjelmapalveluiden toimialalla tuleva toiminta pysytytään suunnittelemaan aika tarkkaan etukäteen, voi aina yllätyksiä tulla.  Vuokralaitteilla toimintaa voidaan helposti ja joustavasti tehostaa.

Officepron kanssa aloitimme yhteistyön yli kymmenen vuotta sitten. Haettiin itse parempaa yhteistyökumppania ja Savonlinnan Officeprolta Markku Ihalainen sattui sopivasti hollille. Ja sillä yhteistyöllä on tultu tähän asti. Tosin nykyään mukaan on saatu myös Ville Reponen samalta konttorilta.

Yksi tärkeimmistä kriteereistä Officepron valintaan on ollut paikallisuus. On tärkeää tietää, että tarvittaessa sekä lisälaitteita että huoltoa on mahdollista saada paikalliselta toimijalta nopealla aikataululla.

Mikäli maksupäätteitä ei ole tarpeeksi tai mikä vielä pahempaa, maksupääte lakkaa toimimasta, kaaos on valmis ja toiminta pysähtyy.

Entisen laitetoimittajan kanssa vaikeutena oli monesti tavoittaa oikea henkilö oikeaan aikaan. Asiakkaan jääminen pulaan ei voi olla vaihtoehto.

Nyt voimme siltä osin olla rauhassa. Tiedämme, että officepro vastaa puhelimeen ja saamme tarvittavan avun nopeasti. 

Meille tuo jo aiemmin mainittu paikallisuus on tosi tärkeää. Tietää että tarvittaessa avun saa nopeasti. Henkilökohtainen kontakti on myös isossa osassa. Kun ihmiset oppii tuntemaan, pystyy luottamuksen rakentamaan ihan eri tasolle.

Tietää että se toinen on aidosti kiinnostunut siitä, kuinka oman liiketoiminnan ongelmat saadaan ratkaistua.

Samalla tietää, että se toinen jo tuntee sinut ja liiketoimintasi valmiiksi. Säästää aikaa, kun kaikkea ei tarvitse kerrata ja kertoa uudelleen. Toiminta on suoraviivaista ja helppoa.

Officeprota voi kyllä suositella lämpimästi. Henkilökunta on asiantuntevaa ja mukavaa, laitteet saa silloin kun sovittiin ja muutenkin toiminnan tasoon ja jatkuvuuteen voi luottaa. 

Onko asiasi kiireellinen?

Kaikkien asiantuntijoidemme yhteystiedot löyvät alla olevasta linkistä

Ota Yhteyttä