Hyppää pääsisältöön

Dokumentinhallinta

Helppoa dokumentinhallintaa nykyaikaisesti

Easy DokumentinhallintaTehokas ja helppokäyttöinen dokumenttienhallintaratkaisu ratkaisee tehokkaasti kaiken kokoisten yritysten dokumenttien, sekä muun tiedonhallinnan, -etsinnän ja -seurannan ongelmia.

EASY Dokumentinhallinnalla et tarvitse paikallisia tietovarastoja, vaan kaikki yrityksessä käytetyt dokumentit säilytetään automaattisesti turvallisessa ja varmistetussa tietovarastossa. Tietoihin pääset aina käsiksi paikasta riippumatta pelkällä internet-yhteydellä.


Avainominaisuudet

Metatiedot luokittelevat dokumentit esimerkiksi sisällön, luokan tai käyttäjän perusteella. Tehokkailla hakutoiminnoilla löydät nopeasti haluamasi dokumentit.

Voit käyttää dokumentteja myös ilman internet-yhteyttä fiksuilla offline-toiminnoilla, joiden ansiosta sinulla on käytössä esimerkiksi kaikki viimeisen kuukauden aikana käsitellyt dokumenttivaraston dokumentit.

  • Sijainnista riippumaton - Täysi pilvipalvelu sisältäen offline-toiminnot
  • Helppo käyttää - Integroituu osaksi Windows-käyttöjärjestelmää
  • Käytön nopeus - Pikahaku ja dynaamisen näkymät
  • Hallittu muokkaus - Automaattinen versionhallinta
  • Tietoturvallinen - Suojatut internetyhteydet, käyttäjäkohtainen tiedonsalaus
  • Toimivat työnkulkutoiminnot - Hyväksymiskäytännöt, muistutukset, tehtävänannot
  • Kytkettävissä vapaasti osaksi muita järjestelmiä, kuten CRM ja tuotannonohjaus

Sinun ei enää tarvitse tietää missä dokumentti sijaitsee, vaan mitä dokumentti on.

M-FilesEASY Dokumentinhallinta perustuu M-Files teknologiaan, joka edustaa uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, jossa tietoa hallitaan sisällön, kontekstin ja metatietojen avulla. Tämän ansiosta käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta.

M-Files on saanut lukuisia palkintoja ja runsaasti tunnustusta uraauurtavasta kehitystyöstä. Esimerkiksi maailman johtavat markkinatutkimuslaitokset, kuten GartnerForrester ja Nucleus Research, ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. M-Filesin tiedonhallintaratkaisu valittiin myös Vuoden 2015 tietotekniikkatuotteeksi.

www.m-files.com/fi