Hyppää pääsisältöön

Infonäyttöratkaisut

Hyvin suunniteltu ja viimeistelty näyttöratkaisu kiinnittää ihmisen huomion jopa 10 kertaa perinteistä printtiä tehokkaammin.

iDiDillä luot helposti visuaalisesti kiinnostavaa sisältöä, jota voit ajastaa näytöille etukäteen tai päivittää tietoja heti näkyville. Selkeäkäyttöisen verkkopalvelun avulla sisältöjen tekeminen, päivitys ja ajastus onnistuu mistä vain myös mobiililaitteilla.

Näyttösisällöt voivat olla tekstiä, kuvia, videoita, valmiita html-sisältö tai niiden yhdistelmiä. Integraatioiden avulla näytöillä voidaan esittää myös automaattisesti päivittyvää sisältöä ilman tuplapäivityksen vaivaa.

Asiakkaanamme saat käyttöösi paitsi helppokäyttöisen infonäyttöjärjestelmän, myös maksuttoman koulutuksen sekä suomenkielisen tuen, joka palvelee viipymättä kaikissa infonäyttöihin liittyvissä asioissa.

Valitsemalla iDiDin voit huoletta keskittyä siihen, mitä haluat kulloinkin tiedottaa, Officepro hoitaa loput!

IDID

Mikä on iDiD infonäyttöjärjestelmä? 

IDiD on uuden sukupolven html5 –pohjainen sisällönhallintajärjestelmä infonäytöille.  IDiD on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Pilvipohjaisen ohjelmiston käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.  

Näytön sisältö voi olla kuvia, videoita, tekstiä tai html -sisältöä.  IDiD sisällönhallintajärjestelmään voidaan sisältöä monesta eri lähteestä ja integraatiot mahdollistavat automaattisen sisällön tuonnin ilman ylimääräisiä päivityksiä. HTML5 –tekniikka mahdollista myös interaktiivistenpalveluiden tuottamisen  

Ilmaiset integraatiot: 

Tarjoamme valmiit ja julkistetut integraatiotyökalut iDiD-sisältöihin ilman lisämaksua. Integrointeja käytetään laajasti, esim. 

Julkisen liikenteen aikataulut 

Ruokalistat 

Uutissyötteet 

Säätiedot 

Kellot ja laskurit 

Twitter 

Youtube 

Vimeo 

iDiD Connectorit 

iDiD on integroitavissa useisiin järjestelmiin käyttämällä iDiD Connectoreita, esimerkiksi 

Timmi 

Yammer 

PowerBI 

Instagram  

Twitter 

Exchange 

Google Calendar 

Wilma 

Peppi 

RSS 

Connectorit, jotka eivät vaadi räätälöintejä ovat kaikkien iDiD-asiakkaiden käytössä ilman erillistä maksua. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.