Microsoft 365 tuottavat pilvipalvelut

Officepro Microsoft 365 -kumppaniksi

Microsoft 365 -palvelu

Enemmän kuin pelkkä sähköposti tai toimistosovellukset.

Microsoft 365 mahdollistaa tuottavien pilvipalveluiden käyttöönoton. M365 sisältää tuttujen toimisto-ohjelmien (Word, Excel , Powerpoint) ja sähköpostin lisäksi tietoturvalliset Sharepoin ja Teams yhteistyömahdollisuudet. 

Microsoft 365 tarjoaa edistyksellisen suojan dokumenteillesi ja asiakastiedoillesi.

Voit työskennellä tehokkaasti laitteesta riippumatta. OneDrive ja Sharepoint tarjoavat runsaasti suojattua pilvitallennus tilaa yrityksesi tarpeisiin. 

Officepro palvelut

 

Meidän tavoitteemme on auttaa asiakasta hyödyntämään moderneita työkaluja. Emme vain asenna palvelua ja jätä sinua oman onnesi nojan vaan haluamme tukea sinua uusien työkalujen parissa.

Voimme viedä yrityksesi liiketoimintaa uudelle tasolle. Valitse Officepro jos haluat, luotettavan ja sinun asioistasi välittävän pilvipalvelukumppanin.

Meillä on selkeä, hyväksi havaittu konsepti toteuttaa asiakkaidemme pilvipalveluratkaisuja.

Officepro suunnitelma

  • Suunnittelu

Käymme yhdessä läpi käyttäjät, laitteesi ja liiketoimintasi. Tämän perusteella hankimme sinulle sopivat Microsoft 365 lisenssi ja palvelut.  

  • Toteutus.

Otamme käyttöön lisenssit ja palvelut, sekä teemme tarvittavat migraatiot ja käyttöönotot. Koulutamme ja ohjeistamme käyttäjiä heidän lähtötasonsa mukaan. 

  • Jatkokehitys

Voimme aloittaa liiketoimintaasi tehostavien pilvipalveluiden käyttöönottoa, kuten Sharepoint intra -tai extranetiksi tai dokumentinhallinta järjestelmäksi. Prosessien ja ruutinitöiden automatisoinnin.

Varaa tapaaminen

Voit varata maksuttoman verkkotapaamisen oman alueesi asiantuntijan kanssa oheisesta kalenterista.

Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

+
Asiakasyritystä
Laitetta helpdesk palvelun piirissä
~
IT-sopimusasiakasta

Officepro Microsoft 365 -kumppaniksi

Microsoft 365
Business Premium

Alkaen 18.20 €/kk 

Yrityksille, jotka tarvitsevat suojatut etätyösovellukset ja kaikki Business Standardin ominaisuudet sekä kehittyneen kyberuhkasuojauksen ja laitehallinnan.

Microsoft 365
Business Standard

Alkaen 12.60 €/kk

Yrityksille, jotka tarvitsevat täydelliset etätyö- ja yhteiskäyttötyökalut, kuten Microsoft Teamsin, suojatun pilvitallennustilan, yrityssähköpostin ja premium-Office-sovellukset kaikkiin laitteisiin.

Microsoft 365
Business Standard

Alkaen 5.10 €/kk

Yrityksille, jotka tarvitsevat helpot etätyöratkaisut sekä Microsoft Teamsin, suojatun pilvitallennustilan ja Office Onlinen (työpöytäversiot eivät sisälly).

Onko asiasi kiireellinen?

Kaikkien asiantuntijoidemme yhteystiedot löyvät alla olevasta linkistä

Ota Yhteyttä