Käytetyt tulostimet ja kopiokoneet

Vaihtoehto uudelle laitteelle

Vaihtoehto uudelle

Joissain tapauksissa myös käytetty monitoimitulostin tai muu toimistolaite voi olla hyvä ratkaisu. Koska mm. tulostustarpeet ovat erilaisia, myös oikeita laitevalintoja on erilaisia.

Joskus tulostusmäärät tai käyttöaika ovat niin pieniä, että käytetty, merkkihuollettu laite on perusteltua.

Käytetyn koneen hankintahinta on myös merkittävästi uutta vastaavaa konetta edullisempi.

Otamme toiminnassamme huomioon myös ympäristön ja kestävään kehitykseen liittyvät seikat. Mikäli meille leasingkäytöstä palautuneet laitteet ovat vielä käyttökuntoisia, otamme ne uudelleen käyttöön.

Samat palvelut

Ostit sitten uuden tai käytetyn monitoimilaitteen, saat niihin samat kattavat palvelut.

Jos oma ydinosaamisesi on jossain muualla, saat meiltä aina kattavan asennus- ja käyttöönottopalvelun Näin varmistat, että laitteesi on käyttökunnossa silloin kuin pitääkin.

Meiltä hankittuihin laitteisiin saat myös kattavan ylläpitosopimuksen johon kuuluu automaattinen kulutustarvikeseuranta.

Saat oikeanlaiset kulutustarvikkeet automaattisesti, ennenkuin entiset loppuvat. Samalla varmistat, että käytössäsi on aina kuhunkin laitteeseen varmasti sopivattarvikkeet.

Aina huollettu ja tarkastettu

Huoltotiimimme käy laitteet läpi yksityiskohtaisesti ja tekee niihin tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet niin, että koneen käyttöaikaa voi vielä jatkaa.

Mikäli päädyt käytetyn kopiokoneen tai monitoimilaitteen hankintaan, voit silti olla varma, että kone on huollettu tai käyttökunnostettu ja testattu ennen kuin se palautuu asiakaskäyttöön.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme kysy tarjousta käytetystä laitteesta.

Varaa tapaaminen

Voit varata maksuttoman verkkotapaamisen oman alueesi asiantuntijan kanssa oheisesta kalenterista.

Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Onko asiasi kiireellinen?

Kaikkien asiantuntijoidemme yhteystiedot löyvät alla olevasta linkistä

Ota Yhteyttä