Tulostimet, monitoimilaitteet ja kopiokoneet

Muistathan, että yritykset voivat avata Officepron yritysasiakastilin

Tulostimet, monitoimilaitteet ja kopiokoneet kaikkeen käyttöön

Laitteet tarpeen mukaan

Halvin kone tai ohjelmisto ei useinkaan ole se edullisin vaihtoehto. Koneen käyttöikä on kuitenkin pitkä, joten hankintaa suunnitellessa pitää ottaa huomioon mm.

 • Tulosteiden määrä ja laatu
 • Konetta käyttävien henkilöiden määrä
 • Fyysinen sijainti
 • Langaton tulostus
 • Tietoturva
 • Käyttötarvikkeiden saatavuus
 • Huolto
 • Varaosat

Oikein omiin tarkoituksiin mitoitettu laitteisto tulee ajan myötä edullisemmaksi kuin ilman suunnittelua hankittu halpa laite.

Sujuva käyttö

Käytössä oleva, häiriöttömästi toimiva tulostin tai kopiokone varmistaa työnkulun sujuvuuden.

Laitteen oikea ohjelmistoversio, käyttötarvikkeiden jatkuva saatavuus sekä ajantasainen huolto ovat edelletykset toimivalle laitteelle.

Virallisena Xerox kumppanina pystymme tarjoamaan asiantuntevaa apua koneen koko elinkaaren ajan. 

Huolto ja varaosat sekä kustannusten helppo ennustettavuus ovat tärkeitä asioita laitetta valittaessa.

Xerox asiakkaana käytössäsi on myös suomenkielinen Help Desk -palvelu, johon voit tarvittaessa ottaa yhteyttä.

Officepro on Xeroxin virallinen partneri

Xeroxin virallisena partnerina pystymme aina tarjomaan ajantasaisen tiedon ja uusimmat laitteet.

Henkilökuntamme pysyy uutuuksista ajan tasalla päämiehemme kanssa toteutettavissa koulutuksissa.

Tietoa tulevista uutuustuotteista tai ohjelmistoista on usein olemassa jo ennen varsinaista julkaisua.
Tällä tavoin pystymme suunnittelemaan tarvittavat hankintasi pitkälle tulevaisuuteen.

Olipa tarve pieni tai suuri, ratkaisu löytyy meiltä. Asiansa osaava myyntihenkilöstö  pystyyt auttamaan sopivan kokoisen monitoimilaitteen valinnassa.

+ 2,000

Asiakasyritystä

+ 2,263

Laitetta helpdesk palvelun piirissä

~ 300

IT-sopimusasiakasta

Varmista koneesi toimivuus

Asennus- ja käyttöönottopalvelu

Toimiston monitoimilaitte vaatii erikoisasetuksia kommunikoidakseen tietoverkkosi kanssa. Myös uusien työtä helpottavien sovelluksien kayttöönotto vaatii osaamista. Tämän takia jokainen  asennustyö on yksilöllinen.

Asentamiseen kannattaa ostaa asennus- ja käyttöönottopalvelu Officeprolta. Näin pystyt varmistamaan, että laitteesi on käyttövalmis silloin kun sitä haluat.

Asennus- ja käyttöönottopalvelu pitää sisällään:

 • Laitteen liittämisen asiakkaan verkkoon
 • Ajureiden asentamisen työasemille tai palvelimelle, haluttujen aplikaatioiden käyttöönoton
 • Käyttökoulutuksen

Ylläpitosopimus

Koska tulostimet ja monilaitteet kuluttavat värejä ja muita tarvikkeita, on niiden saatavuus olennainen osa laitteen käyttöä. Yleensä kulutustarvikkeet ovat lopussa silloin kun niitä eniten tarvitaan.

Tämän ikuisen ongelman voit kuitenkin ratkaista helposti kauttamme.

Meiltä hankittuihin laitteisiin saat myös kattavan ylläpitosopimuksen johon kuuluu automaattinen kulutustarvikeseuranta.

Ylläpitosopimus pitää sisällään mm:

 • Väri- ja rumpukasetit
 • Helpdesk
 • On-site huollon sisältäen matkakulut

Ylläpitosopimus takaa että saat aina tarvittavat kulutusosat ajoissa.

Ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä OfficepronHelp Desk -palveluun, joka ratkaisee parhaimmillaan ongelmat jo puhelun aikana, etäyhteyksiä hyväksi käyttäen.

Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehtomme ovat hyvin joustavat ja jokaiselle toimijalle ja tarpeeseen löytyy sopiva maksusuunnitelma. Voit valita seuraavista:

 • Vuokrasopimus joka tarvittaessa sisältää myös käyttökulut ja huollot
 • Suoraosto
 • Osamaksusopimus

Monitoimilaitteet ja kopiokoneet

Onko asiasi kiireellinen?

Kaikkien asiantuntijoidemme yhteystiedot löyvät alla olevasta linkistä

Miten valita tulostin?

Mieti, miten aiot käyttää tulostinta. Hankitko tulostinta kotiin vai ammattikäyttöön? Tulostatko tekstidokumentteja tai valokuvia, skannaatko paljon aineistoja, kopioitko paljon dokumentteja? Haluatko langattoman verkon tai Bluetooth-yhteyden? Huomioi myös tulostimen nopeus ja tulostustarkkuus. Mikä on budjettisi? Halvemmat tulostimet ovat yleensä yksinkertaisia ja perustoimintoja varten, kun taas kalliimmat tulostimet tarjoavat monipuolisempia ominaisuuksia, kuten langattoman verkon ja kaksipuolisen tulostuksen. Tarkist käyttötarvikkeiden, mustepatruunoiden tai värikasettien ja varaosien hinnat ennen hankintaa. Yrityskäyttöön suunnitellun laitteen mukana saa yleensä ylläpitosopimuksen, joka tekee kuluista ennustettavia ja säästää aikaa ja rahaa. Tärkeää on valita tulostin, joka vastaa käyttötarkoitustasi.

Mitä tarkoittaa monitoimitulostin?

Monitoimitulostin on tulostinlaite, joka tarjoaa tulostamisen, skannaamisen, kopioinnin, sähköpostin lähettämisen ja monia muita toimintoja samassa laitteessa. Useimmat monitoimitulostimet ovat myöslangattomia, joten voit tulostaa, skannata tai kopioida langattomasti mistä tahansa laitteesta, joka on yhteydessä samaan verkkoon.

Kumpi parempi mustesuihku vai laser?

Jos tulostat paljon tekstiä ja tarvitset nopean tulostusnopeuden, lasertulostin voi olla parempi vaihtoehto. Jos taas tarvitset tulostimen, joka tulostaa hyvin valokuvia ja kuvia ja tulosusmäärät ovat pieniä, mustesuihkutulostin voi olla parempi vaihtoehto. Ota kuitenkin huomioon ainakin sueraavat asiat, kun valitset tulostinta: Hankintahinta ja maksuvaihtoehdot, saatavuus, tulostuslaatu, tulostusnopeus, käyttökustannukset, käyttöikä, asennus, huolto- ja tukipalvelut, kulutusosien ja tarvikkeiden saatavuus ja kierrätys. Asiantuntijamme auttaa milelellään oikean tulostimen hankinnassa.

Miten tulostin asennetaan?

Lue aina tulostimen mukana tullut käyttöohje tai asennusopas, jossa on tarkat ohjeet tulostimen asennukseen. Yleisesti asennus etenee seraavasti: 1. Kytke tulostin virtalähteeseen ja liitä se tietokoneeseen USB-kaapelilla tai verkkoon langattomasti. 2. Windows-käyttöjärjestelmä tunnistaa tulostimen ja asentaa ajurit (ohjaimet) automaattisesti. Jos näin ei tapahdu, voit ladata ajurit tulostimen valmistajan verkkosivuilta tai asentaa ne mukana tulleelta CD:ltä. Mac-käyttöjärjestelmän pitäisi myös tunnistaa tulostin automaattisesti, mutta ajurit (ohjaimet) voi joutua asentamaan manuaalisesti. Yleensä ajurit (ohjaimet) voi ladata valmistajan verkkosivuilta. 3. Asenna tarvittavat ohjelmistot tai -sovellukset 4. Käynnistä tietokone ja tulostin uudelleen 5. Tulosta testisivu Jos sinulla on ongelmia tulostimen asentamisessa, voit etsiä ohjeita asennukseen valmistajan verkkosivuilta tai ottaa yhteyttä valmistajan tekniseen tukeen.

Voiko tulostimen heittää roskiin?

Käytetty tulostin pitää hävittää tai kierrättää paikallisten ohjeiden mukaisesti. Useat tulostimien valmistajat ja jälleenmyyjät tarjoavat myös omia kierrätysohjelmia, joiden kautta voit toimittaa vanhan tulostimesi kierrätykseen.

Ota Yhteyttä

Vastaamme mahdollisimman pian. Vastaamme lomakkeeseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.

Yhteydenottolomake officepro.fi

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen.
Käytämme tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti palvelusopimusten suorittamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen ja markkinointitoimenpiteisiin rekisterinpitäjän palveluista.

Suhtaudumme yksityisyytesi vakavasti ja tietojasi käsitellään luottamuksellisina.