Hyppää pääsisältöön

Brother -tarratulostimet ja tarvikkeet

Brother P-touch -tarratulostimet

Brother P-touch -tarratulostimet on suunniteltu yksinkertaisiksi tarratulostusratkaisuiksi kotiin ja toimistoon. Voit valita ergonomisen kannettavan tarratulostimen, jota voit kuljettaa helposti mukana. Tai valita kompaktin tarratulostimen työpöydälläsi käytettäväksi, jota voit tarvittaessa kuljettaa mukana. Kaikki tarratulostimemme käyttävät Brotherin uniikkia TZe-tarranauhaa, joka kestää useiden vuosien käyttöä.

Brother P-touch tarratulostimet

Kannettavat P-touch-tarratulostimet

Brotherin kannettavat tarratulostimet on suunniteltu kulkemaan helposti mukanasi. Ne ovat kevyitä ja helppokäyttöisiä. Nämä tarratulostimet soveltuvat sekä sisällä että ulkona tarvittavaan kestävään tarramerkintään. Monet laitteemme toimivat paristoilla ja tämän lisäksi joihinkin malleihimme on saatavana verkkolaite (lisävaruste). Tuotevalikoimastamme löydät monia tarratulostimia sekä koti- että teollisuuskäyttöön

pth 11 tarratulostin

P-touch-työpöytätarratulostimet

Työpöytätarratulostimet tarjoavat monipuolisen tarratulostusratkaisun. Malleissa on näppäimistö ja helposti luettava näyttö. Voit, suunnitella tarrasi tarratulostimellasi tai liittää sen tietokoneeseesi - mahdollisuudet erilaisten tarrojen luomiseen ovat rajattomat.

PT-D600VP

 

 

 

Tietokoneeseen liitettävät P-touch-tarratulostimet

PC- ja Mac-yhteensopivat, tietokoneeseen liitettävät tarratulostimet tarjoavat loputtomat mahdollisuudet tarratulostukseen. Voit luoda tarrat tietokoneellasi käyttämällä tehokasta ja monipuolista P-touch Editor -tarrasuunnitteluohjelmaa.

Tietokoneeseen liitettävät P-touch-tarratulostimet

Brother etikettitulostimet

Helppokäyttöiset Brother QL-etikettitulostimet tarjoavat näppärän tavan korkealaatuisten ja ammattitasoisten tarrojen tulostamiseen moniin eri käyttötarkoituksiin. Voit tulostaa tarroja valmiiksi muotoon leikatuille tarroille, kuten vakio-osoitetarroille tai käyttää jatkuvaa rullatarraa ja määrittää tarrakokosi itse.


QL-etikettitulostimet tarjoavat korkealaatuisen tarratulostusratkaisun. Tarvitsetko vain yhden tarran? Vai suuren erän tarroja? QL-etikettitulostimet tulostavat tarrasi molemmissa tapauksissa vain muutamassa sekunnissa.

QL -etitekkttitulostimet


Tarvikkeet

Laminoidut P-touch TZe-tarranauhat – testattu kaikissa olosuhteissa

Laminoitua Brother P-touch TZe-tarranauhaa on saatavana useana eri tarraleveytenä ja -värinä. Merkit tulostetaan lämpösiirtomenetelmällä kahden PET-suojakalvon väliin, joka suojaa tekstiä nesteiltä, hankaukselta, äärilämpötiloilta, kemikaaleilta ja auringonvalolta. Tarranauhat on testattu ääriolosuhteissa, joten voit olla varma, että korkealaatuiset tarranauhamme kestävät. Kestävälle tarramerkinnälle on monia käyttökohteita. Näistä yleisimpiä ovat kaapelit ja kytkimet, CD/DVD-levyt, vierailijoiden nimikyltit, arkistokaapit ja vetolaatikot, hyllyreunat, pakasteet sekä omaisuuden ja vaarallisten aineiden merkintä.

TZe rullat

DK-tarrarullat

Brotherin QL-etikettitulostimilla ja DK-tarrarullilla luot helposti ammattitasoisia merkintöjä. Käytettävissäsi laaja valikoima valmiiksi muotoon leikattuja tarroja sekä jatkuvaa rullatarra, jota käyttämällä tulostat kätevästi esimerkiksi sisätiloissa tarvittavat opasteet, pysäköintiluvat ja vierailijoiden nimikyltit.

DK-22205-tarrarulla.png

DK-22251-tarrarulla QL-800-mallistoon.png

Kysy lisää tarvikemyynnistämme puhelimitse 0207 811 580 tai myynti@officepro.fi