Hyppää pääsisältöön

Aluemyyntipäällikkö (account manager) ICT-myyntiin Kuopion talousalueelle

Officepro on Itä-Suomen läänissä viidellä eri paikkakunnalla toimiva toimistoautomaatiota ja IT-palveluja tuottava ja myyvä yritys. Palveluksessamme on 40 alan ammattilaista. Edustamme kymmeniä tuotemerkkejä ja päämiehiä. ”kaikki mitä toimistoosi tarvitset” on sloganimme.

Etsimme nyt Kuopion tiimiimme yrittäjähenkistä, ICT orientoitunutta omasta asiakaskunnastaan vastaavaa myyjää. Asiakaskunta tulee pääosin koostumaan alueen yrityksistä ja jonkin verran julkisektorista. Myyntireppu on vahvasti  ICT-tuote ja palvelupainotteinen.

Arvostamme riittävän hyvää perustietotekniikan tuntemusta ja sopivaa koulutustaustaa. Kokemus myyntityöstä on välttämätön edellytys. Olet vanha tekijä tai uusi tuleva mestari. Ennen kaikkea olet itsenäiseen työskentelyyn pystyvä, yrittäjä- ja myyntihenkinen, aloitekykyinen, sinnikäs ja ahkera. Tulet toimeen muiden ihmisten kanssa ja pystyt liidaamaan omia asennusprojektejasi työnjohdollisesti. Olet siis myös tiimipelaaja. Uusien asioiden jatkuva opiskelu ja oppiminen on alamme perusluonne.
Palkkauksesi, joka neuvotellaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, on alussa kiinteä ja  muuttuu myöhemmin tulosperusteiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen; jari.turunen@officepro.fi
 

Aluemyyntipäällikkö (account manager) ICT-myyntiin Kuopion talousalueelle