Hyppää pääsisältöön

Stigell Oy, yksi Kuopion vanhimmista toimistotarviketukuista, hakeutui konkurssiin.

 

Stigell Oy oli Kuopion alueella pitkään toiminut toimistotarvikealan liike. Toivotamme Stigellin yrittäjille onnea jatkoon. 
Me pyrimme palvelemaan Stigellin entiset asiakkaat laadukkaasti OfficePro:n Kuopion toimipisteessä Tehdaskatu 37:ssä joka sijaitsee vain sata metriä Stigelin toimipisteestä. 
Brother edustus sekä valtuutettu huolto on nyt siirtyneet meille. Meiltä yrityksenne saa myös tarvikkeet sekä teknisen tuen lähes kaikkiin toimiston pienlaitteisiin. 

 


Officepro on perinteikäs Itä-Suomalainen perheyritys, joka toimii viidellä eri paikkakunnalla, Kuopio, Iisalmi, Mikkeli, Joensuu ja Savonlinna. Tuotamme asiakkaillemme tasalaatuista ja ammattitaitoista monitoimilaite- ja IT-ylläpitopalveluita. Meiltä saat kaikki laitteet ja tarvikkeet mitä toimistoosi tarvitset. 

Edustamiamme merkkejä on muun muassa Fujitsun ja HP:n tietokoneet, Xerox  ja Brother monitoimilaitteet sekä tulostimet, Epson suurkuvatulostimet sekä Kinnarps toimistokalusteet.  Palveluksessamme on noin 45 henkilöä.
Toimisto- ja IT-tarvikevalikoimamme on laaja, yli 10.000 artikkelia. Harjoitamme toimitusmyyntiä ja lisäksi tarvikemyymälämme ja toimitilamme sijaitsee Kuopiossa osoitteessa Tehdaskatu 37, 70620 Kuopio

OfficePRO