Infonäyttö

Meiltä Officeprolta saat helposti ja nopeasti kaiken käyttöönottoon tarvittavan. Ilman isoja investoiteja tai aikaavieviä projekteja.

Asiantuntijamme palvelevat koko suomen alueella. Kaikkien toimipaikkojemme yhteystiedot löydät tästä.

Meiltä saat kaiken mitä infonäyttöihin tarvitset

Laitteet

Ei ole aivan sama millaisen infonäytön hankit. Jo pelkästään näyttöjen fyysiset ominaisuudet poikkeavat paljonkin toisistaan. Urheilutadionille tai hoivakotiin tuleville näytöille on luonnollisesti erilaiset tarpeet. 

Kartoitamme asiakkaan kanssa infonäyttöjen pääasiallisen käyttötarkoituksen, asennuspaikan ja kohderyhmän. Meiltä saat ehdotuksen parhaasta mahdollisesta vaihtoehdosta juuri Teidän tarpeisiinne.

Meiltä saat aina johtavan laitevalmistajan kotimaiset infonäytöt, edistykselliset tekniset ratkaisut ja kestävät kosketusnäytöt.

Asennukset

jos et ole aivan varma omasta ammattitaidostasi, asennus kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi.  Infonäyttöjen käyttöikä on pitkä, joten kannattaa laittaa perustukset kuntoon kerralla.

Niin fyysinen kuin tekninenkin asennus takaa parhaan lopputuloksen ja käyttökokemuksen. 

Asennuspalvelun avulla voit olla varma siitä, että infonäyttösi on toimintavalmiina sovittuna aikana. Myös asennuksen kustannukset ovat tiedossa, eikä niihin tule yllätyksiä.

Avaimet käteen toimituksemme on varma valinta joka takaa toimivuuden ja häiriöttömän käyttöönoton.

Ohjelmistot

Ohjelmistojen käyttö ja hallinta on parhaimmillaan aikaa ja resursseja säästävää, itseasiassa mukavaa työtä. Ohjelmistojen laajan skaalautuvuuden takia kannattaa kuitenkin harkita, mikä on omaan käyttöön riittävä taso.

Kaikkea ei välttämättä kannata ottaa kerralla käyttöön. Aloittaminen on helppoa, kun alussa voi keskittyä  oman toimintansa kannalta ydinasioihin.

Käytön myötä infonäyttöjen laajat mahdollisuudet tulevat varmasti  tutuiksi ja lisää ominaisuuksia on helppo ottaa ajan myötä käyttöön.

Meiltä saat helppokäyttöiset ohjelmistot jolla voi hallita, ajastaa, jakaa, järjestellä, liittää, luoda ja tehdä paljon muuta. Itseasiassa kaiken.

Meiltä saat kaiken mitä infonäyttöihin tarvitset

Koulutukset

Kukaan ei ole seppä syntyessään. Vaikka infonäytöt ja niiden ohjelmistot tehdään aina helppokäyttöisiksi, uuden omaksuminen vie oman aikansa.

Varsinkin mahdollisissa ongelmatilanteissa osaava ja paikalla oleva tuki tulee todelliseen tarpeeseen.

Me autamme aina halutessasi uuden opettelussa ja pystymme tarjoamaan eri tasoiset käyttäjäkoulutukset tarpeen mukaan.

Teemme jatkuvaa yhteistyöt laite- ja ohjelmistovalmistajien kanssa. Tällä tavoin voit olla varma siitä, että sinulla on käytössäsi aina ajantasainen tieto.

Sisällön tuotannot

Osaatko välittää viestin juuri oikein oikealle kohderyhmälle? Itsestään selvinä pitämämme asiat eivät ehkä ole jonkun toisen mielestä lainkaan selviä.

Mikäli omasta osaamisesta  ei ole tayttä varmuutta tai resurssit eivät riitä, voimme auttaa asiakkaita laadukkaan sisällön tuottamisessa.

Johdonmukainen, hyvin jäsennelty ja informatiivinen sisältö oikeasta aiheesta oikealle kohderyhmälle on avain viestin perille menoon. Voimme auttaa sinut alkuun tai tuottaa sovittuja sisältöjä suunnitellusti.

Huoltopalvelut

Oikeinkin käytettyinä tekniset laitteet ja ohjelmistot vaativat huoltoa. Meiltä saat asiantuntevan huollon, joka varmistaa sekä laitteistojen että ohjelmistojen häiriöttömän toiminnan. Nyt ja tulevaisuudessa.

Pyydä asiantuntijamme yhteydenottoa. Vastaamme vuorokauden kuluessa.
Tai soitamme jos jätät puhelinnumerosi.