Search
Close this search box.
Mies ja nainen katselevat ulkona infonäyttöä.

Infonäytöt

Meiltä saat aina johtavan laitevalmistajan kotimaiset Infonäytöt ulko- ja sisäkäyttöön asiantuntijan avulla, sekä muun esitystekniikan, toistinlaitteet, asennukset, käyttöönotot, koulutukset ja kaiken muun, mitä tarvitaan sujuvaan infonäyttöjen käyttöönottoon. Kiinteällä, helposti ennakoitavalla hinnalla.

Ajankohtaiset tarjoukset infonäytöistä

Infonäyttö jalustalla

VESTEL-PR50-pysty-transparent
81,00 /kk
  • Infonäyttö avaimet käteen periaatteella! 
  • 50” Vestel PR50
  • Wave DS -jalusta
  • * iDiD-Rent toistin (RJ-45+Wlan)
  • * iDiD-sisällönhallintajärjestelmä

Infonäyttö seinätelineellä

VESTEL-PR50-vaaka-transparent
71,50 /kk
  • Infonäyttö avaimet käteen periaatteella! 
  • 50” Vestel PR50
  • Sinox SOB1400 -seinäteline    
  • * iDiD-Rent toistin (RJ-45+Wlan)
  • * iDiD-sisällönhallintajärjestelmä

* iDiD infonäyttöjärjestelmä

iDiD digital signage on helppokäyttöinen kosketus- ja infonäyttöjen esityssisältöjen hallintaan, julkaisemiseen ja muokkaamiseen tarkoitettu ohjelmisto ja verkkopalvelu (SaaS).

Saat uusimman, todella helppokäyttöisen ja moneen käyttötarkoitukseen soveltuvan teknologian sekä asiantuntevan iDiD:n tuen.

* iDiD rent-toistin

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Helpot laitehankinnat asiantuntijan avulla

Etsitkö avaimet käteen -ratkaisuja yrityksesi viestintään ja mainontaan?

Tarjoamme räätälöityjä infonäyttöratkaisuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Olipa kyseessä sisä- tai ulkotilojen infonäytöt, asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaat, aikaa ja vaivaa säästävät laitehankinnat.

Tarjoamme avaimet käteen asennukset, testaukset ja tarvittaessa käyttökoulutukset.

Näin voit olla varma siitä, että hankkimasi näytöt toimivat juuri niin kuin pitääkin, juuri silloin kun pitääkin!

Olli Holopainen - Infonäyttö tuotantotilat - Eteläsavo

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen.
Käytämme tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti palvelusopimusten suorittamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen ja markkinointitoimenpiteisiin rekisterinpitäjän palveluista.

Suhtaudumme yksityisyytesi vakavasti ja tietojasi käsitellään luottamuksellisina.

Miten infonäytöt selkeyttävät viestintää

Rikasta visuaalista sisältöä infonäyttöjen avulla

Infonäyttö tarjoaa katselijoilleen parhaimmillaan muuttuvaa ja näyttävää sisältöä, joka herättää ja pitää mielenkiinnon yllä.

Monenlaista sisältöä

Erilaisilla kuva-, teksti-, infografiikka- ja video-sisällöillä arkinenkin asia muuttuu hetkessä mielenkiintoiseksi. Katselijaa voidaan kuljettaa haluttuun suuntaan ja luoda selkeita tarinoita tärkeistä asioista.

Muuttuvien sisältöjen avulla samassa näytössä voidaan tarjota paljon informaatiota halutussa ajassa.

Ajastettavat ja ajankohtaiset sisällöt. myös muista halutuista medioista, rikastuttavat sisältöä ja sitouttavat katselijaa entistä paremmin.

Interaktiiviset näytöt myös  tarjoavat sisällön lisäksi toimintoja, jotka mahdollistavat ja helpottavat arkisien asioiden hoitoa.

Esitä sisältöä helposti infonäytöillä

Infonäyttöjen käytettävyys on helppoa. Jokainen joka käyttää jotain älylaitetta arjessaan tai työssään, pystyy luomaan ja ylläpitämään sisältöä myös infonäytössä.

Käyttöliittymät on suunniteltua niin, että tekstin- ja kuvankäsittely on tuttua kaikille yleisimpiä toimisto-ohjelmia tai jotain älylaitetta  käyttävällä infonäytön käyttäjälle.

Minkään sisällön luomisessa ei tarvitse osata koodata, vaan kaikki toiminnot ovat helppoja valintatoimintoja. 

Sisällön luominen ja hallinta on parhaimmillaan hauskaa ja innostavaa. Tulokset näkyvät heti ja mahdolliset väärät valinnat on helppo korjata ennen varsinaista julkaisua.

Jaettua sisältöä infonäytöillä

Varsinkin kohteissa, joissa ihmisten liikkuvuus on suurta, voidaan infonäyttöjä jakaa useiden toimijoidan kesken. Kauppakeskuksen asiakasvirrat ja suuret tilat mahdollistavat suuret infonäytöt.

Isoon näyttöön saa helposti usean eri mainostajan viestiä samaan aikaan. Vaihtoehtoisesti näyttöaikaa voidaan jakaa eri toimijoiden kesken.

Kahvila voi mainostaa aamulla tuoreita leivonnaisia ja ruoka-ravintola lounasaikaan omia lounastarjouksiaan.

Näin samalle mainospaikalle saadaan paras mahdollinen käyttö ja kustannuksia pysytytään jakamaan eri toimijoiden kesken.  Samalla asiakkaille tarjotaan vaihtuvaa sisältöä kiinnostavista aiheista. 

Kysy lisää infotaulujen mahdollisuuksista, kerromme mielellämme lisää!

Asiakasreferenssi

Heinosen Leipomo

Heinosen Leipomo on Joensuussa vuodesta 1968 toiminut leipomoalan yritys, jonka monipuolinen tuotevalikoima koostuu käsintehdyistä tuotteista.

Videolla toinen omistajista, Hannu Voutilainen kertoo, miksi officepro on hyvä yhteistyökumppani juuri heille.

Meiltä saat infonäyttöratkaisut helposti

Laitteet

Officeprolta saat kaiken mitä infonäyttöihin tarvitset. Ei ole aivan sama millaisen infonäytön hankit. Jo pelkästään näyttöjen fyysiset ominaisuudet poikkeavat paljonkin toisistaan.

Urheilutadionille tai hoivakotiin tuleville infonäytöille on luonnollisesti erilaiset tarpeet. 

Kartoitamme asiakkaan kanssa infonäyttöjen pääasiallisen käyttötarkoituksen, asennuspaikan ja kohderyhmän. Meiltä saat ehdotuksen parhaasta mahdollisesta vaihtoehdosta juuri Teidän tarpeisiinne.

Meiltä saat aina johtavan laitevalmistajan kotimaiset infonäytöt, edistykselliset tekniset ratkaisut ja kestävät kosketusnäytöt.

infonäyttöjen asennukset

jos et ole aivan varma omasta ammattitaidostasi, asennus kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi.  Infonäyttöjen käyttöikä on pitkä, joten kannattaa laittaa perustukset kuntoon kerralla.

Niin fyysinen kuin tekninenkin asennus takaa parhaan lopputuloksen ja käyttökokemuksen. 

Asennuspalvelun avulla voit olla varma siitä, että infonäyttösi on toimintavalmiina sovittuna aikana. Myös asennuksen kustannukset ovat tiedossa, eikä niihin tule yllätyksiä.

Avaimet käteen toimituksemme on varma valinta joka takaa toimivuuden ja häiriöttömän käyttöönoton.

Ohjelmistot

Ohjelmistojen käyttö ja hallinta on parhaimmillaan aikaa ja resursseja säästävää, itseasiassa mukavaa työtä. Ohjelmistojen laajan skaalautuvuuden takia kannattaa kuitenkin harkita, mikä on omaan käyttöön riittävä taso.

Kaikkea ei välttämättä kannata ottaa kerralla käyttöön. Aloittaminen on helppoa, kun alussa voi keskittyä  oman toimintansa kannalta ydinasioihin.

Käytön myötä infonäyttöjen laajat mahdollisuudet tulevat varmasti  tutuiksi ja lisää ominaisuuksia on helppo ottaa ajan myötä käyttöön.

Meiltä saat helppokäyttöiset ohjelmistot jolla voi hallita, ajastaa, jakaa, järjestellä, liittää, luoda ja tehdä paljon muuta. Itseasiassa kaiken.

Koulutukset

Kukaan ei ole seppä syntyessään. Vaikka infonäytöt ja niiden ohjelmistot tehdään aina helppokäyttöisiksi, uuden omaksuminen vie oman aikansa.

Varsinkin mahdollisissa ongelmatilanteissa osaava ja paikalla oleva tuki tulee todelliseen tarpeeseen.

Me autamme aina halutessasi uuden opettelussa ja pystymme tarjoamaan eri tasoiset käyttäjäkoulutukset tarpeen mukaan.

Teemme jatkuvaa yhteistyöt laite- ja ohjelmistovalmistajien kanssa. Tällä tavoin voit olla varma siitä, että sinulla on käytössäsi aina ajantasainen tieto.

Huoltopalvelut

Oikeinkin käytettyinä tekniset laitteet ja ohjelmistot vaativat huoltoa.

Meiltä saat asiantuntevan huollon, joka varmistaa sekä laitteistojen että ohjelmistojen häiriöttömän toiminnan. Nyt ja tulevaisuudessa.

Sisällön tuotannot

Osaatko välittää viestin juuri oikein oikealle kohderyhmälle? Itsestään selvinä pitämämme asiat eivät ehkä ole jonkun toisen mielestä lainkaan selviä.

Mikäli omasta osaamisesta  ei ole tayttä varmuutta tai resurssit eivät riitä, voimme auttaa asiakkaita laadukkaan sisällön tuottamisessa.

Johdonmukainen, hyvin jäsennelty ja informatiivinen sisältö oikeasta aiheesta oikealle kohderyhmälle on avain viestin perille menoon. Voimme auttaa sinut alkuun tai tuottaa sovittuja sisältöjä suunnitellusti.

Helpot laitehankinnat asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme pystyvät kartoittamaan asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamaan parasta vaihtoehtoa kuhunkin tilanteeseen.

Tuotteiden ja tarjousten etsiminen ja laitteiden vertaileminen on aikaa vievää puuhaa. Eikä lopputulos ole välttämättä kuitenkaan paras mahdollinen.

Asiantuntijan käyttäminen jo hankintojen alkuvaiheessa säästää aikaa, hermoja ja selvää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Infonäyttö on digitaalinen näyttö, joka on tarkoitettu esittämään tietoa tai sisältöä julkisesti. Infonäyttöjä käytetään yleensä mainostamiseen, tiedottamiseen, opastamiseen tai viihdyttämiseen julkisissa tiloissa, kuten kauppakeskuksissa, lentoasemilla, hotelleissa, ravintoloissa ja toimistoissa.

Infonäytöillä on laaja käyttöalue, ja niitä voidaan hyödyntää monissa eri käyttökohteissa ja -tarkoituksissa, myös ulkotiloissa. Asiantuntijamme auttaa aina valitsemaan oikean infonäytön käyttötarkoituksen mukaan, ulko- tai sisätiloihin.