Asiakasreferenssit ja blogit

Asiakasreferenssimme

Asiakasreferensseissä asiakkaamme kertovat, miksi me olemme oikea kumppani juuri heille. Jokaisen asiakkaan liiketoiminta ja siinä esiintyvät haasteet ovat erilaisia. Ja jokainen asiakas vaati juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut.

Yhteistä kaikille asiakkaillemme on se, että he arvostavat paikallista, tuttua ihmistä yrityksen nimen takana.

Tavoitettavuus, toiminnan helppous ja asiantuntijuus ovat niitä avainasioita, joihin me keskitymme. Mielestääme oikein hyvin.

Asiakkaamme ovat samaa mieltä osaamisestamme ja ovat sen takia lupautuneet sanomaan sen myös ääneen. Kannattaa tutustua asiakkaidemme mielipiteisiin.

Blogit

Kaikki janoavat tietoa ja sitähän internet on pullollaan. Tarpeellisen ja käyttökelpoisen tiedon etsiminen ja löytäminen voi kuitenkin toisinaan olla hankalaa.

Officepron asiantuntijat yrittävät, jokainen tyylillään, saada tietoa helposti löydettävään ja omaksuttavaan muotoon.

Oman tietotaidon ja ammatitaidon siirtäminen paperille, eli tässä tapauksessa sähköiseen muotoon, ei myöskään ole aina helppoa. Myös aikataulut asettavat usein esteitä, joten kirjotuksten välillä saatta olla joskus lyhyt ja joskus pidempi aika.

Aihealueet voivat myös liikkua ilman sen kummempia varoituksia laidasta toiseen. Joskus voi pohdinnassa olla myös muuta kuin kuivaa joskin tarpeellista asiaa toimistosta. Toivottavasti kuitenkin jotain, jonka jaksaa lukea

Webinaarit

Webinaarit

Tiedon jakaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin se on nyt. Tekniikan nopea kehitys, kaikkialla läsnä olevat tietoverkot, sekä käyttäjien tietotaito ovat mahdollistaneet muutoksen.

Enää kokouksia, seminaareja, koulutuksia tai muita tapaamisia ei tarvitse järjestää yhteen paikkaan. Ihmisten tavoitettavuus paranee, tehokas ajankäyttö lisääntyy ja ympäristön kuorma vähenee.

Webinaareissamme käymme läpi toimiston toimivuuden kannalta oleellisia asioita. Mukana on omien asiantuntijoidemme lisäksi päämiestemme edustajia eri aloilta. 

Etsi itseäsi kiinnostavat aiheet ja katso webinaareja, silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Scroll to Top