Search
Close this search box.
Monitoimilaitteita ja tulostimia toimistossa.

Käytetyt tulostimet ja kopiokoneet

Meiltä hankittuihin käytettyihin tulostimiin ja kopiokoneisiin saat myös kattavan ylläpitosopimuksen johon kuuluu automaattinen kulutustarvikeseuranta.

Käytetty tulostin tai kopiokone on joskus vaihtoehto uudelle laitteelle

Vaihtoehto uudelle

Joissain tapauksissa myös käytetty monitoimitulostin tai muu toimistolaite voi olla hyvä ratkaisu. Koska mm. tulostustarpeet ovat erilaisia, myös oikeita laitevalintoja on erilaisia.

Joskus tulostusmäärät tai käyttöaika ovat niin pieniä, että käytetty, merkkihuollettu laite on perusteltua.

Käytetyn koneen hankintahinta on myös merkittävästi uutta vastaavaa konetta edullisempi.

Otamme toiminnassamme huomioon myös ympäristön ja kestävään kehitykseen liittyvät seikat. Mikäli meille leasingkäytöstä palautuneet laitteet ovat vielä käyttökuntoisia, otamme ne uudelleen käyttöön.

Aina huollettu ja tarkastettu

Huoltotiimimme käy aina läpi käytetyt tulostimet ja kopiokoneet  yksityiskohtaisesti ja tekee niihin tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet niin, että koneen käyttöaikaa voi vielä jatkaa.

Mikäli päädyt käytetyn kopiokoneen tai monitoimilaitteen hankintaan, voit silti olla varma, että kone on huollettu tai käyttökunnostettu ja testattu ennen kuin se palautuu asiakaskäyttöön.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme kysy tarjousta käytetystä laitteesta.

Samat palvelut

Ostit sitten uuden tai käytetyn monitoimilaitteen, saat niihin samat kattavat palvelut.

Jos oma ydinosaamisesi on jossain muualla, saat meiltä aina kattavan asennus- ja käyttöönottopalvelun Näin varmistat, että laitteesi on käyttökunnossa silloin kuin pitääkin.

Meiltä hankittuihin laitteisiin saat myös kattavan ylläpitosopimuksen johon kuuluu automaattinen kulutustarvikeseuranta.

Saat oikeanlaiset kulutustarvikkeet automaattisesti, ennenkuin entiset loppuvat. Samalla varmistat, että käytössäsi on aina kuhunkin laitteeseen varmasti sopivattarvikkeet.

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Mustesuihkutulostimet ovat yleensä parempia valokuvien ja värikuvien tulostamiseen, kun taas lasertulostimet ovat yleensä nopeampia ja edullisempia suurten tekstimäärien tulostamiseen. Kumpi on parempi valinta, riippuu käyttötarkoituksesta, budjetista ja henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Hyvä tulostustarkkuus riippuu tulostettavan materiaalin tarkoituksesta ja käyttötarkoituksesta. Esimerkiksi yleisen tekstidokumentin tulostamiseen 300 dpi (dots per inch) riittää hyvin, mutta korkealaatuisen valokuvan tulostamiseen tarvitaan yleensä vähintään 600 dpi. Jos tulostus sisältää pientä tekstiä tai pieniä yksityiskohtia, vaaditaan parempaa tarkkuutta. Parempi tarkkuus vaatii enemmän resursseja ja hidastaa tulostusta. Siksi on tärkeää valita oikea tarkkuus käyttötarkoituksen mukaan. Tavalliselle tekstidokumentille riittää yleensä mustavalkoinen heikompi tulostuslaatu kuin tarkalle valokuvalle.

Halvimmat musteet ovat yleensä monitoimitulostimissa. Mustepatruunoiden hinta vaihtelee tulostinmallin ja valmistajan mukaan. Tarvikemusteet ja uudelleen täytettävät patruunat voivat olla halvempia kuin alkuperäiset musteet. Pyydä meiltä tarjous halvasta musteesta, olipa laitteen valmistaja mikä hyvänsä.

Etätöiden jatkuessa yhä useammat yritykset siirtyvät hybriditöihin. Tämän takia edullisimmista tulostimista on tullut melkein pakollinen lisä kotikonttoreille. Kun toimistossa tai koulussa niin käydä enää usein, tarvitaan myös kotitoimistoon tulostin asiakirjojen tulostamiseen tai skannaamiseen. Koska noita laitteita kuitenkin käytetään suhteellisen harvoin, ei niistä haluta maksaa liikaa.
Tässä lista parhaista edullisista tulostimista vuodelta 2023.

Hyvä tulostin koti- ja yhteistiloihin on esimerkiksi Xerox C235 Värimonitoimitulostin.