Sanelukone laukussa

Sanelimet ja sanelukoneet

Kauttamme saat sanelimet ja sanelukoneet johtavilta valmistajilta niin liikkuvaan kuin työasemakäyttöön.

Sanelimet terveydenhuoltoon ja kaikkeen muuhun

Sanelimet ammattitason tallennukseen

Meiltä sanelukoneet luotettavaan puheen tallennukseen niin liikkuvaan kuin työasemakäyttöön. Myös kuulokkeet ja muut lisävarusteet.

Sanelimet ovat saatavilla myös suomenkielisellä terveydenhuollon sanastolla.

Philips sanelimet, ohjelmat ja lisävarusteet tunnetaan kestävyydestään ja loistavista ominaisuuksistaan.

Edustamamme Philipsin ammattisanelimet ovat tunnettuja työkaluja etenkin terveydenhuollon aloilla kautta maailman.

Päämiehemme edustama Nuance-puheentunnistusohjelmisto on vakuuttanut käyttäjiään maailmanlaajuisesti jo useiden vuosien ajan toiminnoillaan ja myös Suomenkielisellä terveydenhuollon sanastollaan.

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Sanelukoneissa on useita erilaisia valmistajia ja malleja, analogisia ja digitaalisia, joissa on erilaisia tallennusmuotoja ja tallennuskapasiteetteja.

Tärkeitä ominaisuuksia ovat ainakin tallennuskapasiteetti, tallennusmuoto, käytettävyys, virrankulutus ja hinta.

Tallennuskapasiteetti riippuu käyttötarkoituksesta ja tallennettavien tietojen määrästä. Yleisesti ottaen suurempi tallennuskapasiteetti on parempi.

Yleisesti käytetyt tallennusmuodot ovat WAV, MP3 ja WMA. Siirto tietokoneeseen on yleensä helppoa USB-kaapelin tai langattoman yhteyden avulla.

Riippuu sanelukoneen mallista ja käyttöliittymästä. Useimmat sanelukoneet ovat helppokäyttöisiä, ja niiden käyttö perustuu yleensä tallennuspainikkeiden käyttöön.

Sanelukoneen virrankulutus riippuu mallista ja ominaisuuksista. Akunkesto voi vaihdella useista tunneista useisiin päiviin riippuen akun kapasiteetista ja käyttötavoista.

Scroll to Top