Search
Close this search box.

Salli Satulatuolin ominaisuudet

Mikä on Salli Satulatuoli?

Satulatuoli on korkeussäädettävä tuoli, joka auttaa ja tukee istujaa pitämään selän suorassa ja hartiat rennossa asennossa.

Istuttaessa satulatuolilla jalat asettuvat luontaisesti vartalon molemmille puolille. Istuma-asento  muistuttaa ratsastajan asentoa, toisin kuin perinteisissä tuoleissa, joissa jalat ovat edessä.

Kun tarkastellaan istujaa sivusta, nähdään olkapään, lonkan ja kantapään muodostavan suoran linjan – samanlaisen kuin seistessä. Tämä tasapainottava asento eliminoi tarpeen selkänojalle, sillä emme myöskään tarvitse tukea selällemme seistessämme.

Pyydä Salli Satulatuoli koekäyttöön maksutta

Salli Satulatuoli - Pyydä ilmainen koekäyttö

Salli Satulatuolin ilmainen koekäyttö


Me tiedämme, että Salli Satulatuoli on erinomainen investointi terveyteesi ja hyvinvointiisi, kun sitä käytetään oikein. Tämän takia toimitamme mielellämme tuolin koekäyttöön, aina kun se on mahdollista. Asiantuntijamme myös auttaa ja opastaa Salli Satulatuolin käyttöönotossa. Näin voit olla varma siitä, että käytöt tuolia oikein ja saat varmasti täyden hyödyn sijoituksestasi. Ostopäätöksen tekeminen on myös helppoa, kun voit olla varma siitä, että Salli Satulatuoli toimii juuri niin kuin pitääkin.

Täytä lomake niin Salli-asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen.
Käytämme tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti palvelusopimusten suorittamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen ja markkinointitoimenpiteisiin rekisterinpitäjän palveluista.

Suhtaudumme yksityisyytesi vakavasti ja tietojasi käsitellään luottamuksellisina.

Mikä tekee Salli Satulatuolista ainutlaatuisen?

Punamusta Salli Satulatuoli studiokuva

Ergonominen muotoilu

Salli satulatuoli on suunniteltu tukemaan kehon luonnollista asentoa ja vähentämään istumisesta aiheutuvia haittoja. Sen ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa ergonomisen istuma-asennon, joka edistää hyvää ryhtiä ja vähentää selkävaivoja.

Kaksiosainen keinuva istuin

Sallin patentoitu kaksiosainen keinuva istuin mahdollistaa aktiivisen istumisen, joka edistää parempaa verenkiertoa ja auttaa ylläpitämään energiatasoa pitkin päivää.

Anatominen istuinrakenne

Salli satulatuolin anatominen istuinrakenne tukee lantion ja selän oikeaa asentoa, mikä vähentää painetta alaselälle ja edistää terveellistä istuma-asentoa.

Salli Satulatuolin terveyshyödyt

Terve selkä ja hyvä ryhti

Salli satulatuoli auttaa ylläpitämään hyvää ryhtiä, mikä vähentää selkävaivoja ja muita istumiseen liittyviä terveysongelmia. Ergonominen tuoli mahdollistaa luonnollisen ja terveellisen istuma-asennon.

Toimiva nestekierto ja aivoterveys

Aktiivinen istuminen Salli satulatuolilla edistää verenkiertoa, mikä on hyväksi aivoille ja koko keholle. Se auttaa myös ehkäisemään istumiseen liittyviä terveysongelmia, kuten sydän- ja verisuonitauteja.

Genitaaliterveys ja hyvinvoiva lantionpohja

Salli satulatuolin anatominen muotoilu vähentää painetta lantionpohjalle ja genitaalialueelle, mikä edistää parempaa genitaaliterveyttä ja hyvinvointia.

Kuinka istua oikein Salli Satulatuolilla?

Sininen Salli Satulatuoli studiokuva, sininen tausta

Oikea korkeus

Salli satulatuolin korkeuden säätäminen on tärkeää oikean istuma-asennon saavuttamiseksi. Istuimen korkeuden tulisi olla sellainen, että jalat ovat tukevasti maassa ja polvet noin 90 asteen kulmassa.

Istuimen sijainti

Istuimen sijainti on tärkeä tekijä oikean istuma-asennon saavuttamiseksi. Istuin tulisi sijoittaa siten, että selkä on suorassa ja hartiat rentoina.

Jalkojen asemoituminen

Jalkojen oikea asemoituminen on avainasemassa terveellisen istuma-asennon saavuttamiseksi. Jalat tulisi asettaa hartioiden leveydelle toisistaan ja varpaiden osoittaa eteenpäin.

Työympäristön optimointi Salli Satulatuolin kanssa

Säädettävä pöytä

 

Säädettävä pöytä on hyvä lisä Salli Satulatuolin kanssa, sillä se mahdollistaa työskentelyn eri korkeuksilla ja edistää ergonomista työympäristöä.

Monitorin sijainti

 

Monitorin oikea sijainti on tärkeä tekijä ergonomisessa työympäristössä. Monitorin tulisi olla silmien korkeudella ja noin käden mitan päässä, jotta näyttöä on helppo lukea ilman niskan tai silmien rasittumista.

Taukojen merkitys

 

Taukojen pitäminen on tärkeää, jotta vältetään liiallinen rasitus ja ylläpidetään hyvää terveyttä. Salli satulatuoli kannustaa ottamaan säännöllisiä taukoja, sillä se mahdollistaa aktiivisen istumisen ja liikkumisen työpäivän aikana.

Salli Satulatuolin soveltuvuus eri työtehtäviin

Salli Solo tilt base

Ammattialat ja työympäristöt

Salli satulatuoli soveltuu erinomaisesti monille eri ammattialoille ja työympäristöille. Se on erityisen suosittu toimistoissa, mutta se soveltuu myös esimerkiksi lääkäreille, hammaslääkäreille, kampaajille, teollisuustyöntekijöille, fysioterapeuteille, terveydenhoitajille, pankkitoimihenkilöille, opettajille ja aivan kaikille, jotka istuvat työssään lyhyitä tai pidempiä aikoja.

Lisävarusteet

Salli tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita, jotka tekevät tuolista vieläkin mukavamman ja monipuolisemman. Lisävarusteisiin kuuluvat esimerkiksi erilaiset käsinojat ja jalkatuet, jotka tukevat ergonomista työskentelyasentoa ja lisäävät mukavuutta.

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Kyllä, satulatuoli on erityisen hyvä selälle. Sallin satulatuolin ergonominen muotoilu tukee kehon luonnollista asentoa, edistää hyvää ryhtiä ja vähentää selkävaivoja. Istuessa selkä pysyy suorana ja hartiat rentoina, mikä vähentää selkään kohdistuvaa painetta ja rasitusta.

Satulatuolissa istutaan ryhdikkäässä asennossa, selkä suorana ja hartiat rentona. Jalat sijoittuvat luontaisesti vartalon molemmille puolille, muistuttaen ratsastajan asentoa. Tämä asento mahdollistaa tasapainoisen ja aktiivisen istumisen, joka edistää verenkiertoa ja auttaa ylläpitämään energiatasoa.

Satulatuolista on monia hyötyjä:

  1. Edistää terveellistä ja aktiivista istuma-asentoa.
  2. Vähentää selkävaivoja ja muita istumiseen liittyviä terveysongelmia.
  3. Parantaa verenkiertoa ja edistää aivoterveyttä.
  4. Vähentää painetta lantionpohjalle ja genitaalialueelle, edistäen parempaa genitaaliterveyttä.
  5. Kannustaa ottamaan säännöllisiä taukoja ja liikkumaan työpäivän aikana.

Vaikka satulatuoli on suunniteltu edistämään terveellistä istuma-asentoa, on suositeltavaa ottaa säännöllisiä taukoja ja liikkua päivän aikana. Aktiivinen istuminen ja liikkuminen auttavat välttämään liiallista rasitusta ja ylläpitämään hyvää terveyttä. Joten vaikka satulatuolissa voi istua pitkiäkin aikoja, on hyvä muistaa tauot ja liikunta.

Satulatuoli on hyvä, koska se on suunniteltu tukemaan kehon luonnollista asentoa ja edistämään terveellistä istuma-asentoa. Sen ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa ergonomisen istuma-asennon, joka vähentää selkävaivoja, parantaa verenkiertoa ja edistää yleistä hyvinvointia. Lisäksi Sallin satulatuoli on tulosta vuosien tutkimuksesta ja kehityksestä, ja se edustaa korkealaatuista suomalaista käsityötaitoa.

Kyllä, Salli satulatuoli soveltuu monenlaisiin työympäristöihin, mukaan lukien toimistot, hammashuolto, terveydenhuolto, kauneudenhoito, koulut ja päiväkodit, teollisuus, kotitoimistot jne. Salli Satulatuolin monipuolisuus ja säädettävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan monille eri ammattialoille.

Kyllä, Salli satulatuoli on erinomainen investointi terveyteesi ja hyvinvointiisi. Sen ergonominen muotoilu ja terveyshyödyt tekevät siitä arvokkaan lisän mihin tahansa työympäristöön.