Epson monitoimilaite.

Epson monitoimilaitteet ja kopiokoneet

WF-4745

 • Yritystulostukseen
 • Vakiokokoiset värikasetit
 • Kätevät neljän värin yksittäispakkaukset
 • 24 sivua/min musta, 22 sivua/min väri
 • 4-in-1: Skannaa, kopioi, tulosta ja faksaa langattomasti
 • NFC, Wi-Fi, Wi-Fi Direct ja maksuttomat mobiilitulostussovellukset
 • 50 arkin kaksipuolinen arkinsyöttölaite
 • Kosketusnäyttöohjaus

Pyydä laskelma säästöistäsi

Kuinka voit vähentää päästöjäsi ja säästää samalla luontoa ja rahaa?

Vähennä sähkönkulutusta ja CO2-päästöjä ja säästä samalla selvää rahaa!

Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro -mallit käyttivät jopa 83 % vähemmän energiaa kuin lasertulostimet ja laserkopiokoneet.*

Saat meiltä maksutta arvion siitä, kuinka paljon voit vähentää sähkönkulutusta ja CO2-päästöjen määrää.

Voidaksemme laskea säästönne vaihdettaessa Epsonin lämmöttömään tulostustekniikkaan, tarvitsemme nykyisten laitteidenne mallikohtaiset tiedot.

Voitte kirjata oheiseen viestikenttään tarvittavat tiedot valmiiksi, tai asiantuntijamme voivat selvittää tarvittavat tiedot yhdessä kanssanne.

Pyydä laskelma säästöistäsi ja voita Epson

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen.
Käytämme tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti palvelusopimusten suorittamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen ja markkinointitoimenpiteisiin rekisterinpitäjän palveluista.

Suhtaudumme yksityisyytesi vakavasti ja tietojasi käsitellään luottamuksellisina.

Epson laitteella säästösi voi olla jop 66% *

* Verratut laitteet:
Canon imagePRESS C600 vs.Epson WorkForce Enterprise WF-C20600. Epson WorkForce Enterprise WF-C20600 -tulostimella voit 3 vuoden aikana
yltää 66%:n vähennykseen CO2-päästöissä (16.93 kg) ja energiankulutuksessa (6.97 kWh).

Jopa

83%

pienempi energiankulutus kuin lasertulostimella*.
Pienempi virrankulutus säästää sekä energiaa että rahaa.

Jopa

50%

nopeampi kuin lasertulostimet*.
Säästä aikaa luotettavalla ja nopealla tulostuksella, joka vaatii vähemmän huoltotoimia ja lisää tuottavuutta.

Jopa

96%

vähemmän käytettyjä tarvikkeita lasertulostimiin verrattuna*. Vähemmän vaihdettavia osia, pienemmät ympäristövaikutukset.

Ympäristöä säästävät tulostimet

Ympäristöä säästävät tulostimet

Valikoimastamme löydät myös Epsonin energiatehokkaat ja ympäristöä säästävät tulostimet ja monitoimilaitteet. Epsonin yritystulostimet käyttävät edistyksellistä mustesuihkuteknologiaa, joka kuluttaa vähemmän energiaa ja tuottaa vähemmän jätettä.

Tulostinten erittäin riittoisat musteet riittävät jopa 86 000 mustavalkosivun ja 50 000 värisivun tulostukseen tarvikkeita vaihtamatta*.

Tämä helpottaa käyttöä kun ylläpitotoimia on vähemmän sekä vähentää tulostintarvikkeiden varastointia ja niistä syntyvän jätteen määrää. Energiankulutuksen ja tarvikkeiden riittoisuuden merkitys kasvaa erityisesti silloin kun käytössä on useita tulostuslaitteita.

Laaja valikoima projektoreita

Kokoushuoneessa suurempi kuvakoko on usein tarpeellinen. Tähän paras ratkaisu on usein projektori. Mikäli tila on suunniteltu yli kuuden hengen käyttöön, suositeltu kuvakoko on hyvä olla vähintään 100”. Epsonin laserprojektoreissa yhdistyvät uskomattoman laadukas kuva ja luotettavuus.

Oikean asennuksen jälkeen laitetta voidaan käyttää ilman huollon tarvetta jopa 20000 tuntia.

Lisää mielenrauhaa tuo viiden vuoden takuu. Epson on ollut maailman suurin projektorivalmistaja jo vuodesta 2011*.

* Futuresource Consulting

Suurkuvatulostimet

Epson SureColor SC-T -sarjan suurkuvatulostimet asettavat uudet standardit luotettavuudelle ja laadulle. Aina huomiota herättävistä mainosjulisteista aina erittäin yksityiskohtaisiin teknisiin piirustuksiin.

Kompaktin kokonsa ansiosta suurkuvatulostimet  mahtuvat pieniinkin tiloihin ja niitä on saatavana useita eri kokoonpanoja.

Valitse tarpeidesi mukaan 24, 36 tai 44 tuuman tulostin, yhdellä tai kahdella rullalla, jalustalla tai ilman jalustaa.

Tiettyihin malleihin on saatavana myös mm. PostScript-tulostusohjelma ja 36 ja 44 tuuman tulostimiin on saatavana 36 tuumainen skanneri.

Apua oikean koneen valintaan

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tästä tai jostain muusta hyvästä vaihtoehdosta. Asiantuntijamme auttaa mielellään sopivan koneen hankinnassa.

Epsonin lämmötön tulostustekniikka

Tasaisen korkea tulostusnopeus

Epsonin tulostustekniikka ei tarvitse lämmitystä, kun laite kytketään päälle tai aktivoidaan lepotilasta.

Tämä tarkoittaa, että se aloittaa tulostamisen välittömästi, kun taas lasertulostinten on esilämmitettävä lämpöyksikkö tulostamista varten.

Tasaisen korkea tulostusnopeus säilyy myös tulostettaessa paljon grafiikkaa sisältäviä tiedostoja.

Ympäristöystävällisempi

Vähemmän vaihto-osia, pienemmät ympäristövaikutukset. Lasertulostimissa on tyypillisesti enemmän kulutusosia, ja monissa tapauksissa rumpu, siirtohihna ja lämpöyksikkö on ajoittain vaihdettava.

Epsonin mustesuihkutulostimissa on lasertulostimia vähemmän vaihdettavia osia ja tulostuspäät eivät ole kulutusosia.

Tämä vähentää tarvikkeiden valmistuksen, kuljetuksen ja kierrätyksen aiheuttamia ympäristövaikutuksia.

Säästöä

Pienempi virrankulutus säästää energiaa ja rahaa. Epsonin lämmötön tulostustekniikka käyttää lasertekniikkaa vähemmän energiaa, sillä mustesuihkutulostimissa ei ole lämpöyksikköä, jonka lämmittäminen kuluttaa energiaa.

Parempi tuottavuus

Vähemmän huoltotoimia, enemmän tuottavuutta.

Epsonin tulostimissa on niiden lämmöttömän tekniikan ansiosta vähemmän osia, jotka voivat vikaantua, mikä vähentää ylläpitotoimia.

Tämän ansiosta Epsonin mustesuihkutulostimien luotettavuus on entistä parempi ja käyttökatkoja on huomattavasti vähemmän.

Yritysten, organisaatioiden ja julkisen sektorin päästöjen vähentäminen

Vastuullisisa päätöksiä

Yritysten, organisaatioiden ja julkisen sektorin ilmastotavoitteisiin pääsemiseen tarvitaan vastuullisia päätöksiä monilla eri osa-alueilla. Osa toimista on pienempiä ja toiset suurempia, mutta ne kaikki ovat merkityksellisiä kokonaisuuden kannalta.

Yksi tapa vähentää ilmastonmuutosta edistävien hiilidioksidipäästöjen määrää on vähentää energiankulutusta. 

Toimistotiloissa tämä onnistuu esimerkiksi varmistamalla, että toimistolaitteet ovat mahdollisimman energiatehokkaita. Laitteiden energiatehokkuuden parantaminen ja niiden valmistamiseksi vaaditun energian vähentäminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta pahimmat ilmastonmuutosskenaariot jäisivät toteutumatta.

Jotta kansainvälisen energiajärjestön (IEA) skenaario päästöttömyydestä toteutuisi, yrityksissä, julkisella sektorilla ja kotona käytettävien laitteiden energiankäytön tulisi vähentyä 60 prosenttiin vuoden 2020 tasosta vuoteen 2050 mennessä.

 

Kohti päästöttömyyttä

Jotta maailma olisi tulevaisuudessa hiilineutraali, laitteiden energiankulutuksen olisi maailmanlaajuisesti laskettava noin 25 % vuoden 2020 tasoista vuoteen 2030 mennessä ja 40 % vuoteen 2050 mennessä.

Epsonin ja Cambridgen yliopiston asiantuntijoiden toteuttama tutkimus paljasti, että maailmanlaajuinen vaihto lasertulostimista mustesuihkutulostimiin vuoteen 2025 mennessä vähentäisi energiankulutuksesta johtuvia päästöjä 52,6 % nykyisestä.

Ja että toimistokäyttöön tarkoitetut mustesuihkutulostimet voivat olla jopa 90 % energiatehokkaampia kuin lasertulostimet tyypistä ja mallista riippuen.

Tulostimen vaihdolla saavutettavat säästöt

Mustesuihkutulostimilla hiilineutraaliksi

Tulostinsektorilla on mahdollista saavuttaa hiilineutraali tulevaisuus, mutta se vaatii maailmanlaajuisen siirtymisen energiatehokkaampiin tuotteisiin, kuten mustesuihkutulostimiin.

TEC3-menetelmän mukaan mustesuihkutulostimet voivat olla jopa 90% tehokkaampia kuin lasertulostimet tyypistä ja mallista riippuen.

Energiakulutuksen väheneminen


Maailmanlaajuinen siirtyminen lasertulostimista mustesuihkutulostimiin vuoteen 2025 mennessä vähentäisi energiankulutuksesta johtuvia päästöjä 52,6 prosenttia nykyisestä.

Maailmanlaajuinen siirtyminen mustesuihkutulostimien käyttöön voisi säästää energiaa runsaat 2 240GWh vuodessa 1 300 000 metritonnia hiilidioksidia.

Siirtyminen mustesuihkutulostimien käyttöön voisi säästää:

Maailmanlaajuinen siirtyminen mustesuihkutulostimien käyttöön voisi säästää energiaa runsaat 2 240GWh vuodessa 1 300 000 metritonnia hiilidioksidia tai

Vuoden ajoa 280 175 autolla

353 tuuliturbiinin käyttö vuoden ajan

3 052 033 kulutettua öljytynnyriä

Laskennassa on käytetty perusteena alueittain ennustettua enegiankulutusta ja sitä vastaavaa vähennystä hiilidioksidipäästöissä (laskettuna EPA GHG -laskimella)

Epsonin energiatehokkaiden tulostimien tarjoamat edut

Pienenpi energiankulutus säästää energiaa ja rahaa

Epsonin lämmötön teknologia käyttää vähemmän sähköä, sillä laitteen ei tarvitse lämmetä. Koska mustesuihkutulostimissa ei ole lämpöyksikköä, energiankulutus on pienenpi.

Vähemmän vaihdettavia osia, pienemmät ympäristövaikutukset

Lasertulostimissa on tyypipllisesti enemmän kulutusosia ja monissa tapauksissa rumpu, siirtohihna ja kiinnitysyksikkö on ajoittain vaihdettava. Lämmöttömän teknologian ansiosta mustesuihkutulostimissamme on vähemmän vaihdettavia osia.

Säästä aikaa luotettavalla ja nopealla tulostuksella

Lämmöttömän teknologia ei vaadi lämmitystä, kun laitteeseen kytketään virta tai kun se aktivoidaan lepotilasta. Tämä tarkoittaa että tulostus alkaa välittömästi.

Huoltotoimien väheneminen lisää tuottavuutta

Epsonin mustesuihkutulostimissa on niiden lämmöttömän teknologian perustuvan rakenteen ansiosta vähemmän osia, jotka voivat vikaantua, mikä vähentää käyttäjältä vaadittuja toimia

Play Video

Esimerkkejä Epsonin tulostinmalleista

Epson WF-C5890 tulostin.

Säästä jopa 89,5% energiankulutuksessa

Säästä jopa 89,3% CO2-päästöissä

Säästä jopa 21,4% kulutusosien vaihdossa

Epson WF-C5890 vs. HP Laserjet Pro M477
Laitteiden elinkaaren aikana (60kk) tarvikevaihtoja HP 42kpl, Epson 33kpl.

WF-C5890

Korkea tuottavuus ja vähäiset ylläpitotoimet

Ensimmäinen värisivu tulostuu vain 5,3 sekunnissa ja mustavalkosivu 4,8 sekunnissa tulostimen ollessa valmiustilassa. Tulosta jopa 10 000 mustavalkoista ja 5 000 värisivua vaihtamatta tarvikkeita¹. Lisäksi WF-C5890DWF tulostaa monille erilaisille tulostusmateriaaleille, kuten kierrätyspaperille, kiiltävälle paperille, kirjekuorille ja tarroille.

Vähennä ympäristövaikutuksia

Paranna liiketoiminnan vastuullisuutta samalla kun tuottavuus pysyy korkeana ja energiakustannukset alhaisina. Hyödy pienestä virrankulutuksesta korkealaatuisista tuloksista tinkimättä.

Epson WF-C579R tulostin.

Säästä jopa 88,7% energiankulutuksessa

Säästä jopa 88,3% CO2-päästöissä

Säästä jopa 78,6% kulutusosien vaihdossa

Epson WF-C579R vs. HP Laserjet Pro M477
Laitteiden elinkaaren aikana (60kk) tarvikevaihtoja HP 42kpl, Epson 9 kpl.

WF-C579R

Alhaiset käyttökustannukset

Riittoisa muste vähentää kulutustarvikkeiden tilaamisen ja vaihtamisen tarvetta ja auttaa saamaan ennustettavissa olevat ja kilpailukykyiset tulostus- ja kokonaiskustannukset. Lisäksi vähemmän vaihto-osia tarvitseva mustesuihkutekniikka vähentää huollon ja tarvittavien toimenpiteiden piilokustannuksia.

Vähäiset ympäristövaikutukset

Tulostuksen nopeuttamisen lisäksi mustesuihkutekniikan lämmöttömyys vähentää tulostuksen ympäristövaikutuksia – siinä on alhaisempi virrankulutus ja vähemmän kulutustarvikkeita. Riittoisa muste tarkoittaa vähemmän kierrätettävää tarvikejätettä, eikä tulostin aiheuta väriainepölyä tai otsonikaasupäästöjä.

Säästä jopa 79,3% energiankulutuksessa

Säästä jopa 79,5% CO2-päästöissä

Säästä jopa 73,7% kulutusosien vaihdossa

Epson WF-C879R vs. Ricoh IM-C2500
Laitteiden elinkaaren aikana (60kk) tarvikevaihtoja Ricoh 19kpl, Epson 5 kpl.

WF-C879R

 

Erittäin riittoisat musteet

Epsonin ainutlaatuisen mustepakkaustekniikan ansiosta tulostimella voi tulostaa jopa 86 000 mustavalkosivua tai 50 000 värisivua ilman, että tarvikkeita tarvitsee vaihtaa. Se vaatii siten hyvin vähän ylläpitotoimia, mikä parantaa tuottavuutta ja vähentää jätettä.

PrecisionCore-tulostustekniikka

Epsonin lämmötön mustesuihkutekniikka ei tarvitse lämmitystä, kun laite kytketään päälle tai aktivoidaan lepotilasta. Tämä vähentää energiankulutusta huomattavasti ja säästää siten rahaa. Kun aikaa ei kulu lämmitykseen, ensimmäisen sivun tulostus kestää vain 5,5 sekuntia.

Epson AM-C4000 tulostin.

Säästä jopa 77,4% energiankulutuksessa

Säästä jopa 77,2% CO2-päästöissä

Säästä jopa 45,5% kulutusosien vaihdossa

Epson AMC-C4000 vs. Ricoh IM-C4500
Laitteiden elinkaaren aikana (60kk) tarvikevaihtoja Ricoh 11kpl, Epson 6 kpl.

AM-C4000

Luotettava ja vastuullisempi

Tulostimessa on yksinkertainen ja lyhyt paperirata, jonka ansiosta tulostus on luotettavaa. Myös jätteiden määrä vähenee, koska tarvikkeita tarvitaan vähemmän. Alhaisen energiankulutuksen ansiosta tulostuksen ympäristövaikutus pienenee merkittävästi.

Tehokasta ylläpitoa

Vaihdettavien osien pienempi määrä minimoi käyttäjien toimenpiteet ja tekee päivittäisestä ylläpidosta nopeaa ja tehokasta.

Lämmötön teknologia

Epsonin lämmötön Precision Core -tekniikka ei vaadi lämpöä kun laite käynnistetään tai herätetään lepotilasta. Tämä vähentää merkittävästi energiankulutusta. Tämän ansiosta Epsonin mustesuihkutulostimissa on erittäin nopea ensimmäisen sivun tulostus lasertekniikkaan verrattuna.

Tietoa Epsonin lämmöttömästä tulostustekniikasta

Example Page

Usein kysytyt kysymykset = UKK

 • Asenna Epson Print Enabler -laajennus Android-laitteellesi Google Play -sovelluskaupasta.
 • Yhdistä Android-laite samaan langattomaan verkkoon kuin tulostimesi.
 • Siirry Android-laitteellasi kohtaan Asetukset, valitse Tulostus ja ota Epson Print Enabler käyttöön.
 • Kytke tulostimen virta päälle.
 • Lataa ja asenna Epson Connect Printer Setup (Epson Connect -tulostinasetus) seuraavasta URL-osoitteesta, ja käynnistä sitten sovellus.
  https://support.epson.net/ecsetup/
 • Hae tulostimia automaattisesti.
 • Valitse tulostin ja napsauta sitten Next (Seuraava).
 • Valitse Printer Registration (Tulostimen rekisteröinti), ja valitse sitten Next (Seuraava).
 • Näyttöön tulee License Agreement (Käyttöoikeussopimus).
 • Valitse Agree (Hyväksyn), ja osoita sitten Next (Seuraava).
 • Aseta paperia tulostimeen ja osoita sitten OK, kun esiin tulee tulostuksen vahvistusnäyttö.
 • Syötä tiedot näytössä olevien ohjeiden mukaisesti ja napsauta Finish! (Lopeta!).

Tarkasta ensin seuraavat asiat:

 • Tuleeko tulostimeen virta ja onko tulostin päällä.
 • Onko mustekasetti tyhjä tai onko mustepatruuna viallinen.
 • Onko tulostin kytketty ja asennettu oikein tietokoneeseen tai langattomaan verkkoon.
 • Tarkista tulostusjonon tila ja yritä tarvittaessa nollata tai poistaa tulostusjonon työt.
 • Tarkista, onko tulostimen ohjain asennettu oikein ja päivitetty uusimpaan versioon.
 • Tarkista, onko paperi syötetty oikein tai onko syöttömekanismissa fyysistä vikaa.

Mikäli vikaa ei löydy, ota yhteys tukeen.

Skannerin kanssa voidaan käyttää kaikkia TWAIN-yhteensopivia skannausohjelmia, kuten Adobe Photoshop Elements -ohjelmaa. Käynnistä ohjelma, valitse Epson Scan ja skannaa. Kun olet lopettanut skannaamisen, skannattu kuva avautuu skannausohjelmaan ja voit muokata sitä tai tulostaa ja tallentaa sen.

Scroll to Top