Search
Close this search box.
Henkilö nojaa tiskiin ja pitää maksukorttia maksupäätteen päällä

Maksupäätteet

Meiltä saat maksupäätteen omaksi tai vuokralle omien tarpeiden mukaisesti. Lisäksi paikallisen tuen ja nopean palvelun maksupäätetarpeittesi mukaisesti.

Maksupäätteen hankinta

Sujuvaan kaupankäyntiin

Maksupäätteen tarpeellisuus on korostunut tämän päivän kaupankäynnissä. Korttimaksu on kätevää, nopeaa ja turvallista.Haluamme Officeprolla tarjota juuri sinulle sopivan maksupääteratkaisun.

Meiltä saat maksupäätteen lisäksi paikallisen tuen ja nopean palvelun maksupäätetarpeittesi mukaisesti.

Meiltä löytyy laaja valikoima maksupäätteitä, joista löydämme varmasti tarpeeseesi sopivan ratkaisun sekä pitkä- että lyhytaikaiseen käyttöön. Olipa kyse sitten integroidusta tai irtopääte -ratkaisusta.

Maksupääte omaksi tai vuokralle

Kaikista myymälöistämme maksupääte omaksi tai vuokralle asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Pääte on mahdollista hankkia vuokralle lyhyellä esim. viikonlopun mittaiset tapahtumat tai pitkälle (36kk) sopimuksella.

Maksupäätteen hankinta

Maksupäätteen hankintaan yrityksenä tarvitset voimassa olevan kaupparekisterimerkinnän, kauppiassopimuksen eli korttitilityspalvelun.

Autamme myös aloittavia yrittäjiä maksupäätteen hankkimiseen liittyvissä asioissa.

Meiltä saat tarvikkeet ja varaosat maksupäätteisiin suoraan hyllystä. Tarjolla heti mm.

  • Kuittirullat
  • Maksupääteakut
  • Maksupäätteiden syöttörullat
  • Kuittikoteloiden kannet

Päätteet toimitetaan aina valmiiksi ohjelmoituina ja tarvittaessa käyttökoulutettuna. Päätteisiin tarjotaan myös vaihtolaitepalvelu vikatilanteiden varalle.

Tarjoamme käyttötuen ja puhelinneuvonnan myös toimistoajan ulkopuolella.

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Paras maksupääte on sellainen, jossa on yrittäjän tarvitsemat ominaisuudet. Tässä muutamia asioita, joita  maksupäätettä hankkivan yrittäjän on hyvä huomioida. 

Hinta ja kulut: Vertaile eri maksupäätteiden hintoja ja tarkista, mitkä kulut sisältyvät palveluun ja mitkä ovat lisäkuluja.
Integroitavuus: Varmista, että maksupääte on yhteensopiva muiden järjestelmien, kuten kassajärjestelmän kanssa, jotta voit hallita maksuja ja varastoseurantaa tehokkaasti.
Asiakastuki: Tutustu maksupäätteen tarjoajan asiakastuen saatavuuteen ja laatuun. Hyvä asiakastuki auttaa ratkaisemaan mahdolliset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.
Tietoturva: Varmista, että maksupäätteen tietoturva täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset maksukorttiyhtiöiden ja tietosuojalakien suhteen.
Maksukortit: Tarkista, että maksupäätteellä voi käsitellä kaikkia tärkeimpiä maksukortteja, kuten Visa, Mastercard ja American Express.
Käyttöönotto: Tutustu maksupäätteen käyttöönottoon ja koulutukseen. Hyvä maksupäätteen tarjoaja tarjoaa kattavan koulutuksen ja tuen käyttöönoton yhteydessä.
Sopimusehdot: Muista lukea sopimusehdot huolellisesti ennen allekirjoittamista ja varmista, että ymmärrät, mitä sitoudut sopimuksessa.

Maksupäätteen käyttö riippuu maksupäätteen tyypistä ja toimittajasta, mutta yleisesti ottaen maksupäätteen käyttö on melko yksinkertaista. Tässä yleisluontoinen kuvaus maksupäätteen käytöstä:

Syötä summa maksupäätteeseen ja käännä sitten maksupääte asiakasta kohti, maksun suorittamista varten. Asiakkaalla on mahdollisuus valita lähimaksun tai kortin syöttäminen maksupäätteeseen. Kun maksutapahtuma on hyväksytty, maksupääte tulostaa kuitin, jonka jälkeen voit pyytää asiakasta poistamaan kortin, jos hän ei ole sitä jo tehnyt. Voit antaa kuitin asiakkaalle.

Lue aina valmistajan ohje tai pyydä tarvittaessa käyttökoulutusta maksupäätteen käyttöön.