Officepro Cloud -konesalipalvelut

Toteutamme konesali-, virtuaalipalvelinratkaisuja ja pilveen skaalattavia hybridiratkaisuja

Kustannustehokas

Nykyaikainen ja kustannustehokas palvelumme soveltuu yrityksille, jotka haluavat palvelun, joka skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Maksat halutessasi vain käyttämäsi datan määrästä, joten lisäkustannuksia ei synny liian raskaan järjestelmän hankkimisesta.

Palveluita voidaan laajentaa tarpeidenne mukaisesti, tietoturva- ja muiden palveluidemme avulla.

Officepro konesalipalvelussa yhdistyy niin kustannustehokkuus kuin myös palvelun vaivaton käyttöönotto.

Konesalipalvelussa kustannukset on helppo budjetoida tasaiseksi kuukausimaksuksi ja näin ollen oman palvelinraudan hankintakulut jäävät pois.

Officepro Konesalipalvelut tuotetaan täysin kotimaisesti ja palvelimet sijaitsevat Suomessa tärkeysluokan viisi täyttävässä konesalissa

(viestintäviraston määräys 54A/2012M).

Skaalautuva palvelu

Konesalipalvelut toteutetaan usein hybridimallia käyttäen, palvelut sijaitsevat usein on-premise – järjestelmässä ja pilvessä.

Hybridiratkaisu on julkisen pilven ja paikallisen resurssien yhdistelmä. Kaikissa ratkaisuissamme pyrimme siihen, että ne ovat toimintavarmoja.

Ymmärrämme yrityksen kriittisten liiketoimintapalvelujen merkityksen.

Konesaliin voidaan virtualisoida niin Windows kuin Linux palvelimia ja työasemia. Palvelu on skaalautuva eli resurssien kuten suorittimien, muistin ja levytilan joustava lisäys onnistuu helposti.

Levytilana voidaan käyttää joko nopeita SSD levyjä tai esimerkiksi tiedostojen tallennukseen perinteisiä pyöriviä levyjä.

Officepro hoitaa palvelin migraatiot asiakkaan omasta konesalista pilvipohjaiseen konesaliin siten, että käyttökatkot jäävät lyhyiksi.

Palvelimien päivitykset voidaan automatisoida ja muu palvelin ylläpito hoituu ammattitaitoisesti Officepro:n teknisen henkilökunnan toimesta.

Kriittisen datan turvaaminen

Officepro:n IT-ammattilaiset etsivät aina parhaan ratkaisun yrityksellenne. Me huolehdimme, että yrityksenne voi keskittyä omaan osaamiseensa ja itselle tärkeisiin asioihin.

Toimimme paikallisesti ja panostamme sujuvaan viestintään kaikessa mitä teemme.

Konesalissa olevat tiedostosi ovat turvassa raid1-tasoisella tallennuksella.

Tämän lisäksi suosituksenamme on ottaa palvelimen varmistuspalvelu, jolla takaamme sen, että virhetilanteessa voimme helposti palauttaa tiedostot halutulta ajankohdalta helposti.

Virtualisoidut konesalimme liitetään aina internet palveluntarjoajan verkkoon kahdennetulla ratkaisulla 1GB nopeudella. Lisäpalveluna tietoliikenteeseen saa myös tietoturvallisen palomuuriratkaisun.

Tuki ja ylläpito

Ylläpitopalvelumme varmistaa sen, että palvelimet toimivat turvallisesti, valvomme tietoturvaa ja sitä, että tukitehtävät hoidetaan aina luotettavasti ja ammattitaidolla.

Asiakas voi valita juuri sellaisen palvelukokonaisuuden, kuin haluaa, me räätälöimme jokaisen ratkaisun juuri sinulle sopivaksi.

Perus palvelutasoon kuuluu palvelimien ylläpito arkisin kello 8-16. Palvelutaso on myös skaalautuva aina 24/7/365 palvelutasoon saakka, jolloin takaamme, että palvelut toimivat vuoden jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Jani Poimaa henkilökuva

Jani Poimaa

IT-palvelupäällikkö/team leader
jani.poimaa@officepro.fi
040 637 1651

Onko asiasi kiireellinen?

Kaikkien asiantuntijoidemme yhteystiedot löyvät alla olevasta linkistä

Ota Yhteyttä

Vastaamme mahdollisimman pian. Vastaamme lomakkeeseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen.
Käytämme tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti palvelusopimusten suorittamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen ja markkinointitoimenpiteisiin rekisterinpitäjän palveluista.

Suhtaudumme yksityisyytesi vakavasti ja tietojasi käsitellään luottamuksellisina.