Ruudunkaappauskuva Sharepoit Intranet -sivusta.

Sharepoint intranet

Sharepoint -ratkaisut avain vaivattomaan tiedonhallintaan. Sharepointin avulla voimme tehostaa yrityksesi dokumenttien- ja tiedonhallintaa.

Vaivatonta tiedonhallintaa

Mikä on Sharepoint?

SharePoint on Microsoftin M365:n tilauksen mukana tuleva tiedosto, sisältö- ja yhteystyöalusta, joka toimii näppärästi selaimessa.

SharePoint integroituu saumattomasti muiden Microsoftin tuotteiden kanssa.

Moderni Sharepoint mahdollistaa myös automaattisia työnkulkuja ja sähköisen allekirjoituksen

Sharepoint -ratkaisut avain vaivattomaan tiedonhallintaan

Sharepointin avulla voimme tehostaa yrityksesi dokumenttien- ja tiedonhallintaa. Lisäksi sillä voit luoda näyttäviä ja informatiivisia Intra- ja extranet ratkaisuja työntekijöillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

SharePoint parantaa myös etätyöskentelyn tehokkuutta. Mikä parasta se on edullinen!

Varaa aika ilmaiseen Sharepoint kartoitukseen!

Mitkä ovat Sharepointin hyödyt sinulle? Saat modernin ja tehokkaan sisällönhallinnan ratkaisun yrityksellesi. SharePoint säästää aikaasi ja rahaasi.

Miten edetään?

Palaverissa käydään läpi teidän tarpeenne ja nykytila.

Palaverin ehdotamme teille ratkaisua tai vähintään yhden työpäivän kestävää Workshoppia.

Sharepointin top-5 hyödyt

1. Kehittynyt tietoturva


Tietoturva on suuri huolenaihe nykypäivän liiketoiminnassa. Kehittyneet tietoverkkohyökkäykset, petosohjelmat ja järjestelmän hakkerointi voivat vuotaa arkaluonteisia tietoja yrityksestäsi tai asiakkaistasi.

Huono tietoturva voi vaarantaa yrityksesi maineen.

Ottamalla käyttöön Sharepointin voit estää joitakin näistä tietoturvaongelmista. Ryhmät voivat jakaa tärkeitä tietoja paljastammatta dokumenttien arkaluontoisia tietoja ulkopuolisille.

Voit myös tarvittaessa seurata käyttäjien toimia varmistaaksesi, että sisäisiä käytäntöjä noudatetaan

2. Vaivatonta yhteistyötä


Sharepoint on tehokas ja avoin alusta, jonka avulla on helppo luoda ja jakaa yhteistietoja yhdestä paikasta.

Sharepoint yhdistää saumattomasti työntekijäsi asiakirjoihin, tietoihin, ihmisiin ja projekteihin, joita he tarvitsevat työssään.

Yhteistyökalut kuten Microsoft Teams, täyttävät aukot yksityisviestinnässä.

3. Säästä rahaa

Sharepoint voi säästää yrityksesi rahaa. Täysin pilvipohjaisen ratkaisun ansiosta et tarvitse muita ylimääräisiä tallennusratkaisuja.

Sinun ei tarvitse käyttää myöskään rahaa erillisiin rautahankintoihin.

4. Yksinkertaistettua tiedonvaihtoa

Helppo tiedon vaihto parantaa yhteistyötä. Erityisominaisuuksien, kuten hälytysten ansiosta työntekijöidesi on helppo saada tarvitsemansa tärkeät tiedot ilman viivästyksiä.

Yritystietojen käytön yksinkertaistaminen mahdollistaa yhteistyön ja pitää kaikki ajan tasalla. Käyttäjät voivat luoda henkilökohtaisia koontinäyttöjä parhaan käytettävyyden saavuttamiseksi.

Pääset eroon asiakirjojen versionhallinta ongelmista, jotka ovat yleisiä tallentaessa tietoja palvelimelle tai työasemalle.

Voit ylläpitää yhtä asiakirja ja antaa useiden käyttäjien päivittää sitä jatkuvasti. Kaikki muutokset tallennetaan ja voit palata tarvittaessa aiempaan versioon.

5. Parempi tuottavuus

Sharepoint antaa yrityksellesi mahdollisuuden virtaviivaistaa ja automatisoida avainprosesseja. On helpompaa kuin koskaan siirtää tietoja, seurata tietoja, hallita asiakirjoja ja paljon muuta ilman sekaannuksia ja viivytyksiä.

Voimme räätälöidä sinulle parhaiten sopivia työnkulkuja Microsoft Powerautomaten ja PowerAppsien avulla.

Mitä SharePointilla voi tehdä?

Mitä SharePointilla voi tehdä?

Sharepoint on monikäyttöinen alusta, jolla on paljon erilaisia käyttötarkoituksia. Lisäksi asiakkaiden tarpeetkin ovat hyvin yksilöllisiä. Esittelen tässä muutamia ideoita mihin SharePointia voidaan hyödyntää.

SharePoint tiedostojen hallintaan

SharePoint on tietoturvallinen ratkaisu tiedostojen-hallintaan.

SharePointin tiedostokirjastoihin voit tallentaa yrityksesi tiedostot ja määrittää tiedostojen ja kansioiden käyttäjäoikeudet.

Tiedostoja voidaan järjestellä perinteisellä kansiorakenteella tai metadata ohjatusti. Käyttäjät, joilla on käyttöoikeudet kunnossa pääsevät tiedostoihin vaikkapa kotitoimistolta tai mobiililaitteilta ilman mitään erillisiä VPN-yhteyksiä.

SharePoint tallentaa tiedostosi salatusti ja useammalle palvelimelle, joten tietosi ovat myös turvassa hakkereilta.

SharePoint Intranet -sivusto


SharePointilla voidaan toteuttaa yrityksesi sisäiseen viestintään ja tiedonhakuun tarkoitettu intranet -sivustoja, jotka ovat helposti ylläpidettävissä.

Sivuston ulkoasu on muokattavissa yrityksesi ilmeen mukaan.

Intranetissa voidaan pitää ylläpitää työntekijöiden ohjeita. Sisäisiä lomakkeita. Parhaimmillaan Intranet voi myös olla sosiaalinen, jossa työntekijät voivat vaikuttaa ja kehittää yritystä.

SharePoint Extranet -sivusto lujittamaan asiakassuhteita

SharePoint mahdollista myös rajatun pääsyn vieraskäyttäjille. Extranetissa voit jaksaa asiakkaillesi yksityiskohtaisempaa tietoa yrityksesi palveluista ja tuotteista.

Anna asiakkaillesi mahdollisuus tehdä tilauksia suoraan Extranetistä.

SharePoint on myös mahdollista integroida nykyaikaisiin toiminnanohjausjärjestelmiin.

Sharepoint intranet

Sharepoint sopii myös tehokkaaseen projektinhallintaan

Hyvätkin projektit epäonnistuvat usein tiedon ja kommunikaation puutteeseen.

Sharepointin avulla kokoat helposti kaikki projektin tiedot yhteen, mikä tekee yhteistyön ja raportoinnin paljon helpommaksi.

Voit luoda projektillesi tehtävälistoja ja tiedostokirjastoja tärkeille dokumenteille. Jaa projektisivusto helposti projektissa mukana oleville henkilöille.

Tulostusympäristön liittäminen SharePointiin

Liiketoiminnan digitalistuessa myös tulostusympäristöltäsi ja laitteiltasi vaaditaan nykyaikaisia ominaisuuksia.

Voimme auttaa sinua löytämään oikeat ja tehokkaat ratkaisut asiakirjojesi skannauksille.

Pilvipohjaiset ratkaisumme liittävät tulostus- ja skannausympäristösi osaksi SharePointia.

Sharepointin käyttöönotto yrityksessäsi

  1. Varaa maksuton kartoituspalaveri kesto 15-30min
  2. Käydään yhdessä läpi sinun tarpeesi
  3. Suunnittelu
  4. Toteutus
  5. Käyttöönotto

Usein kysytyt kysymykset = UKK

SharePoint Intranet on Microsoftin tarjoama intranet-ratkaisu organisaatioiden käyttöön. Se on verkkosivusto, joka on tarkoitettu organisaation sisäiseen käyttöön ja sen tarkoituksena on helpottaa organisaation jäsenten yhteistyötä, tiedon jakamista ja sisäistä tiedonhallintaa.

SharePoint Intranet mahdollistaa organisaation jäsenten helpon pääsyn organisaation tietoihin ja tiedostoihin, jotka on tallennettu yhteisille verkkosivustoille. Sivustojen avulla organisaation jäsenet voivat esimerkiksi jakaa tietoa, työskennellä yhdessä projekteissa, keskustella, luoda dokumentteja, tallentaa tiedostoja, ja jakaa muita tärkeitä tietoja organisaation sisällä.

SharePoint Intranet tarjoaa myös monia muita toimintoja, kuten hakutoiminnon, tiedostojen versionhallinnan ja lomakkeiden luomisen, joiden avulla organisaation jäsenet voivat työskennellä tehokkaasti yhdessä ja hallita tietoa entistä paremmin.

SharePoint on monipuolinen työkalu, joka tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia organisaation sisäiseen tiedonhallintaan, yhteistyöhön ja viestintään. Tässä on joitakin asioita, joita SharePointilla on mahdollista tehdä:

Luoda intranet-sivustoja: SharePointin avulla voi luoda organisaation sisäisiä sivustoja, joilla on erilaisia sisältötyyppejä, kuten uutisia, tiedostoja, kalentereita ja muita sovelluksia.
Tiedonhallinta: SharePointilla voi hallita organisaation sisäisiä tietoja, kuten asiakirjoja, tiedostoja ja muita tärkeitä tietoja. SharePoint mahdollistaa tiedostojen versionhallinnan, joka auttaa hallitsemaan dokumenttien eri versioita.
Projektiyhteistyö: SharePointilla voi jakaa ja hallita projekteihin liittyvää tietoa organisaation jäsenten kesken, kuten aikatauluja, tehtäviä, dokumentteja ja muita tietoja.
Sisäinen viestintä: SharePointin avulla voi luoda organisaation sisäisiä keskustelualueita ja foorumeita, joilla organisaation jäsenet voivat keskustella ja jakaa tietoa.
Raportointi ja analytiikka: SharePointilla voi luoda raportteja ja taulukoita organisaation tietojen analysointia varten.
Lomakkeiden luonti: SharePointin avulla voi luoda erilaisia lomakkeita, kuten kyselylomakkeita, palautelomakkeita ja muita lomakkeita, jotka auttavat organisaatiota keräämään tietoa.
Yhteistyö ulkoisten sidosryhmien kanssa: SharePointin avulla voi luoda extranet-sivustoja, joiden avulla organisaatio voi jakaa tietoa ja työskennellä yhdessä ulkoisten sidosryhmien, kuten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

Nämä ovat vain joitakin esimerkkejä SharePointin mahdollisuuksista. SharePointin avulla organisaatiot voivat luoda räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat organisaation tarpeita.

SharePoint-intranet tarjoaa organisaatioille useita etuja. Tässä muutama esimerkki  tärkeimmistä eduista:

Keskitetty tiedonhallinta: SharePoint-intranet tarjoaa keskitetyn tallenuspaikan  tärkeille tiedoille
Parannettua yhteistyötä: SharePoint-intranetin avulla henkilöt ja tiimit voivat työskennellä  reaaliajassa eri asiakirjojen ja projektien kanssa.
Lisääntynyt tuottavuus: Kun työntekijöillä on helppo pääsy tarvittaviin  tietoihin ja työkaluihin, työn tuottavuus ja tehokkuus paranee.
Parempi tiedonhallinta: SharePointin intranetin avulla on helppo tallentaa ja järjestellä dokumentteja ja projekteja. Tämä varmistaa, että tieto on helposti saatavilla ja jaettavissa koko organisaation kesken.
Parempi suojaus: SharePoint-intranetin avulla organisaatiot voivat hallita, kenellä on pääsy mihinkin tietoon, ja määrittää lupia ja suojaustoimenpiteitä arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi.

Kaiken kaikkiaan SharePoint-intranet voi auttaa organisaatioita parantamaan viestintää, yhteistyötä, tuottavuutta ja tiedonhallintaa ja varmistaa samalla, että arkaluonteiset tiedot pysyvät turvassa.

Scroll to Top