Officepro on Xeroxin virallinen partneri

Virallinen partneri

Xeroxin virallisena partnerina pystymme aina tarjomaan Xerox monitoimilaitteet ja kopiokoneeet sekä ajantasaisen tiedon ja uusimmat ohjelmistot kaikkeen käyttöön.

Tietoa tulevista uutuustuotteista tai ohjelmistoista on usein olemassa jo ennen varsinaista julkaisua.

Virallisena partnerina myös henkilökuntamme pysyy uutuuksista ajan tasalla päämiehemme kanssa toteutettavissa koulutuksissa.

Tällä tavoin pystymme suunnittelemaan tarvittavat hankintasi pitkälle tulevaisuuteen.

Olipa tarve pieni tai suuri, ratkaisu löytyy meiltä. Asiansa osaavat myyjät pystyvät auttamaan sopivan kokoisen monitoimilaitteen valinnassa.

Haluamme olla toimialueemme merkittävin toimija.

Paras käyttökokemus

Käytössä oleva, häiriöttömästi toimiva tulostin tai kopiokone varmistaa työnkulun sujuvuuden.

Laitteen oikea ohjelmistoversio, käyttötarvikkeiden jatkuva saatavuus sekä ajantasainen huolto ovat edelletykset toimivalle laitteelle.

Virallisena Xerox kumppanina pystymme tarjoamaan asiantuntevaa apua koneen koko elinkaaren ajan. 

Huolto ja varaosat sekä kustannusten helppo ennustettavuus ovat tärkeitä asioita laitetta valittaessa.

Xerox asiakkaana käytössäsi on myös suomenkielinen Help Desk -palvelu, johon voit tarvittaessa ottaa yhteyttä.

Kaikki tarvittavat laitteet

Halvin kone tai ohjelmisto ei useinkaan ole se edullisin vaihtoehto. Koneen käyttöikä on kuitenkin pitkä, joten hankintaa suunnitellessa pitää ottaa huomioon mm.

 • Tulosteiden määrä ja laatu
 • Konetta käyttävien henkilöiden määrä
 • Fyysinen sijainti
 • Langaton tulostus
 • Tietoturva
 • Käyttötarvikkeiden saatavuus
 • Huolto
 • Varaosat

Xerox ohjelma

Xeroxilla harjoitetaan liiketoimintaa kestävän kehityksen periaatteella.
Kuudelle tärkeälle alueelle asetetut ympäristöä, terveyttä ja turvallisuutta koskevat tavoitteet pyrkivät tekemään maailmanlaajuisen vaikutuksen.
Xerox pyrkii säilyttämään korkeimmat standardit ympäristön sekä työntekijöiden ja yhteisöjen terveyden ja turvallisuuden parantamiseksi.

Hiilijalanjälki

Pienennämme laitteidemme hiilijalanjälkeä, täytämme ENERGY STAR ® -vaatimukset ja alennamme kasvihuonepäästöjämme.

Paperi

Paperin hankinnalla, paperin käytöllä, uusiopaperilla ja ympäristövastuullisilla paperituotteilla pyritään suojelemaan metsiä ja ympäristöä.

Puhdas vesi ja ilma

Vuosien mittaan olemme pyrkineet poistamaan myrkyllisiä kemikaaleja tuotannostamme ja tuloksena on puhtaampi ilma ja vesi tuotteiden elinkaarissa.

Jäte

Tuotamme tuotteita, jotaka käyttävät resursseja tehokkaasti, vähentävät jätettä ja kierrättävät kaiken, mitä ei voi käyttää uudelleen.

Kemikaalien hallinta

Tiukat sisäiset normit ja vaatimukset toimittajille vähentävät Xeroxin käyttämiä vaarallisia kemikaaleja.

Terveys ja turvallisuus

Työntekijöidemme, tuotteidemme, toimipaikkojemme ja asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeä.

Xerox tuotteet

Xerox Ecobox -tarvikkeiden kierrätys

Tarvikkeiden kierrätys

Xerox Ecobox -tarvikkeiden kierrätys on oikea valinta jos:

 • Käytätte suuria määriä värikasetteja
 • Teillä on säännöllnen tarve käytettyjen kulutustarvikkeiden kierrätykseen

Näin palvelu toimii

 1. Rekisteröidytte web-palveluumme ja tilaatte tyhjiä kierrätyslaatikoita. Xerox toimittaa teille laatikon käytettyjä Xerox-tarvikkeita varten.
 2. Kun Ecobox-laatikko on täynnä, tilataan nouto internetin kautta.
 3. Täysi Ecobox toimitetaan Xeroxin kierrätyskeskukseen.

Xerox Ecobox web-palvelu

Xeroxin Ecobox-laatikko on kooltaan 580 x 440 x 740 mm, ja sen kapasiteetti on korkeintaan 25kg.

HUOM! Jos tarvitsette suurempaa kierrätyslaatikkoa, ottakaa yhteys asiakaspalvelukeskukseemme.

Alkuperäisten Xerox-tarvikkeiden kierrätysvaihtoehdot löydät alla olevalla linkillä. Linkki ohjaa sinut Xerox.com sivustolle, jossa voit valita oikean palvelun.

Taustatietoa

Xerox toteuttaa toimintansa kaikilla alueilla järjestelmällistä ja konkreettista ympäristöohjelmaa.

Ohjelman ytimenä on Euroopan toimintoja palveleva integroitu logistiikka, joka mahdollistaa tehokkaat talteenotto-, kierrätys-, ja uusikäyttöprosessit.

Palautunut materiaali toimitetaan Hollantiin Xeroxin kierrätyskeskukseen, ja sieltä se ohjautuu edelleen uusiokäyttöön. Kuormitus suomalaiselle jätehuollolle ja ympäristölle on nolla.

Asiakkailemme, joilla on pienempi kulutustarvikkeiden kierrätystarve suosittelemme Xerox Green World Alliance-ohjelmaamme.

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Hyvän tulostimen valitseminen riippuu käyttötarkoituksesta ja tarpeista. Jos tarvitset tulostimen kotikäyttöön, kannattaa harkita mustesuihkutulostinta, joka on edullinen ja monipuolinen vaihtoehto. Jos taas tarvitset tulostimen toimistokäyttöön, lasertulostin voi olla parempi vaihtoehto, suurempien tulostusmäärien tarpeisiin. Mikäli tarvitset tulostus-, skannaus-, kopiointitoimintoja, vertaile myös monitoimilaitteita. Vertaa myös hintaa, tulostusnopeutta, tulostustarkkuutta, tulostuskapasiteettia ja tulostimen yhteensopivuutta käyttöjärjestelmien ja ohjelmistojen kanssa.
Hyvä tulostin koti- ja yhteistiloihin on esimerkiksi Xerox C235 Värimonitoimitulostin.

Mustesuihkutulostimet ovat yleensä parempia valokuvien ja värikuvien tulostukseen, kun taas lasertulostimet ovat yleensä nopeampia ja taloudellisempia suurten määrien tekstitulostukseen. Kumpi on parempi valinta, riippuu käyttötarkoituksesta, budjetista ja henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Hyvä tulostustarkkuus riippuu tulostettavan materiaalin tarkoituksesta ja käyttötarkoituksesta. Esimerkiksi yleisen tekstidokumentin tulostamiseen 300 dpi (dots per inch) riittää hyvin, mutta korkealaatuisen valokuvan tulostamiseen tarvitaan yleensä vähintään 600 dpi. Jos tulostus sisältää pientä tekstiä tai pieniä yksityiskohtia, vaaditaan parempaa tarkkutta. Parempi tarkkuus vaatii enemmän resursseja ja hidastaa tulostusta. Siksi on tärkeää valita oikea tarkkuus käyttötarkoituksen mukaan. Tavalliselle tekstidokumentille riittää yleensä mustavalkoinen hiekompi tulostuslaatu kuin tarkalle valokuvalle.

Halvimmat musteet ovat yleensä monitoimitulostimissaa. Mustepatruunoiden hinta vaihtelee tulostinmallin ja valmistajan mukaan. Tarvikemusteet ja uudelleen täytettävät patruunat voivat olla halvempia kuin alkuperäiset musteet. Pyydä meiltä tarjous halvasta musteesta, olipa laitteen valmistaja mikä hyvänsä.

300 dpi tarkoittaa 300 dots per inch, eli 300 pistettä per tuuma. Se on mittayksikkö, joka kuvaa tulostuslaitteen tarkkuutta ja tarkoittaa, kuinka monta pistettä tulostin kykenee tulostamaan yhden tuuman alueelle. Mitä suurempi dpi-luku, sitä tarkempi tulostus on. 300 dpi on yleensä riittävä tulostustarkkuus tekstidokumentteihin.

Scroll to Top