Pöydällä on kopiokone etuluukku auki ja joku vaihtaa siihen värikasettia.

Mustekasetit ja värikasetit

Meiltä saat premiumtason mustekasetit, värikasetit, laservärit, tulostinvärit, mustepatruunat,  tulostinpatruunat ja väripatruunat kaikkiin laitteisiin aina nopeasti ja edullisesti paikallisesta Officepro myymälästä tai verkosta.

Meiltä saat mustekasetit kaikkiin merkkeihin

Mustekasetit takuulla

Officepron kautta saat mustekasetit ja muut tulostustarvikkeet kaikkiin merkkeihin. Valikoimamme kattaa valmistajan alkuperäiset värikasetit ja yhteensopivat laadukkaat tarvikekasetit. Kaikilla myymillämme värikaseteilla on takuu, joten voit keskittää hankintasi meille huoletta.

Säästä tulostamisen kustannuksissa

Me Officeprolla voimme auttaa säästämään kustannuksissa. Kauttamme saat värikasetit ja muut tulostustarvikkeet kaikkiin merkkeihin. Kaikilla värikaseteillamme on takuu ja toimituksemme on nopeaa. Pyydä tarjouspyyntö värikaseteista oheisen lomakkeen kautta. Saat vastauksen toimistoaikana tunnin sisällä.

Pyydä tarjous mustekaseteista lomakkeella

Mustekasetit

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Mustepatruunoiden hinnat vaihtelevat tulostimen mallin ja valmistajan mukaan, mutta halvimpia musteita kannattaa etsiä internetin verkokaupoista. Vaihtomuste ja uudelleen täytettävät mustekasetit voivat olla halvempia kuin alkuperäinen muste. Pyydä meiltä tarjous halvasta musteesta laitteesi valmistajasta riippumatta.

Monilla tulostinvalmistajilla on mustekasettien palautusohjelmia, joiden avulla käytetyt mustekasetit voidaan palauttaa valmistajalle tai valtuutetulle jälleenmyyjälle asianmukaista hävittämistä varten.

Jos valmistajalla ei ole mustepatruunoiden palautusohjelmaa, voit viedä käytetyt mustepatruunat sähköisen jätteen keräyspisteeseen. Keräyspisteet sijaitsevat yleensä kunnallisissa kierrätyspisteissä. Käytettyjen musteiden vieminen oikeaan keräyspisteeseen varmistaa käytettyjen mustekasettien asianmukaisen hävittämisen ja kierrätyksen.

Merkitse muistiin tulostimen merkki ja malli sekä vaihdettavan värin koodi. Hyvä tapa on myös ottaa vaihdettavat värit mukaasi kun ostat uusia värejä. Näiden tietojen avulla ammattitaitoiset myyjät osaavat valita oikean värin tulostimeesi.

Scroll to Top