Nainen painaa sormella monitoimilaitteen ohjauspaneelia.

Tulostimet, monitoimilaitteet ja kopiokoneet

Käytössä olevat, häiriöttömästi toimivat tulostimet, monitoimilaitteet ja kopiokoneet varmistavat häiriöttömän työnkulun ja parantavat tuottavuutta.

Oikea tulostin, monitoimilaite tai kopiokone parantaa tuottavuutta

Laitteet tarpeen mukaan

Halvin tulostin, monitoimilaite ja kopiokone tai ohjelmisto ei useinkaan ole se edullisin vaihtoehto. Koneen käyttöikä on kuitenkin pitkä, joten hankintaa suunnitellessa pitää ottaa huomioon mm.

 • Tulosteiden määrä ja laatu
 • Konetta käyttävien henkilöiden määrä
 • Fyysinen sijainti
 • Langaton tulostus
 • Tietoturva
 • Käyttötarvikkeiden saatavuus
 • Huolto
 • Varaosat
 • Oikein omiin tarkoituksiin mitoitettu laitteisto tulee ajan myötä edullisemmaksi kuin ilman suunnittelua hankittu halpa laite.

Sujuva käyttö

Käytössä oleva, häiriöttömästi toimiva tulostin tai kopiokone varmistaa työnkulun sujuvuuden.

Laitteen oikea ohjelmistoversio, käyttötarvikkeiden jatkuva saatavuus sekä ajantasainen huolto ovat edellytykset toimivalle laitteelle.

Huolto ja varaosat sekä kustannusten  ennustettavuus ovat hinnan lisäksi tärkeitä asioita laitetta valittaessa.

Xerox asiakkaana käytössäsi on myös suomenkielinen Help Desk -palvelu, johon voit tarvittaessa ottaa yhteyttä.

Officepro on Xeroxin virallinen partneri


Xeroxin virallisena partnerina pystymme aina tarjomaan ajantasaisen tiedon ja uusimmat laitteet.

Henkilökuntamme pysyy uutuuksista ajan tasalla päämiehemme kanssa toteutettavissa koulutuksissa.

Tietoa tulevista uutuustuotteista tai ohjelmistoista on usein olemassa jo ennen varsinaista julkaisua. Tämän takia pystymme suunnittelemaan tarvittavat hankintasi pitkälle tulevaisuuteen.

Olipa tarve pieni tai suuri, ratkaisu löytyy meiltä. Asiansa osaava myyntihenkilöstö pystyyt auttamaan sopivan kokoisen monitoimilaitteen valinnassa.

Officepron tuki- ja huoltopalvelut kopiokoneille ja monitoimilaitteille

Ylläpitosopimus

Koska tulostimet ja monilaitteet kuluttavat värejä ja muita tarvikkeita, on niiden saatavuus olennainen osa laitteen käyttöä. Yleensä kulutustarvikkeet ovat lopussa silloin kun niitä eniten tarvitaan.

Tämän ikuisen ongelman voit kuitenkin ratkaista helposti kauttamme.

Meiltä hankittuihin laitteisiin saat myös kattavan ylläpitosopimuksen johon kuuluu automaattinen kulutustarvikeseuranta.

Ylläpitosopimus pitää sisällään mm:

 • Väri- ja rumpukasetit
 • Helpdesk
 • On-site huollon sisältäen matkakulut

Ylläpitosopimus takaa että saat aina tarvittavat kulutusosat ajoissa.

Ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä Officepron Help Desk -palveluun, joka ratkaisee parhaimmillaan ongelmat jo puhelun aikana, etäyhteyksiä hyväksi käyttäen.

Asennus- ja käyttöönottopalvelu

Toimiston monitoimilaite vaatii erikoisasetuksia kommunikoidakseen tietoverkkosi kanssa. Myös uusien työtä helpottavien sovelluksien kayttöönotto vaatii osaamista. Tämän takia jokainen asennustyö on yksilöllinen.

Asentamiseen kannattaa ostaa asennus- ja käyttöönottopalvelu Officeprolta. Näin pystyt varmistamaan, että laitteesi on käyttövalmis silloin kun sitä haluat.

Asennus- ja käyttöönottopalvelu pitää sisällään:

 • Laitteen liittämisen asiakkaan verkkoon
 • Ajureiden asentamisen työasemille tai palvelimelle, haluttujen aplikaatioiden käyttöönoton
 • Käyttökoulutuksen

Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehtomme ovat hyvin joustavat ja jokaiselle toimijalle ja tarpeeseen löytyy sopiva maksusuunnitelma. Voit valita seuraavista:

 • Vuokrasopimus joka tarvittaessa sisältää myös käyttökulut ja huollot
 • Suoraosto
 • Osamaksusopimus

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Hyvän tulostimen valitseminen riippuu käyttötarkoituksesta ja tarpeista. Jos tarvitset tulostimen kotikäyttöön, kannattaa harkita mustesuihkutulostinta, joka on edullinen ja monipuolinen vaihtoehto. Jos taas tarvitset tulostimen toimistokäyttöön, lasertulostin voi olla parempi vaihtoehto, suurempien tulostusmäärien tarpeisiin. Mikäli tarvitset tulostus-, skannaus-, kopiointitoimintoja, vertaile myös monitoimilaitteita. Vertaa myös hintaa, tulostusnopeutta, tulostustarkkuutta, tulostuskapasiteettia ja tulostimen yhteensopivuutta käyttöjärjestelmien ja ohjelmistojen kanssa.
Hyvä tulostin koti- ja yhteistiloihin on esimerkiksi Xerox C235 Värimonitoimitulostin.

Mustesuihkutulostimet ovat yleensä parempia valokuvien ja värikuvien tulostukseen, kun taas lasertulostimet ovat yleensä nopeampia ja taloudellisempia suurten määrien tekstitulostukseen. Kumpi on parempi valinta, riippuu käyttötarkoituksesta, budjetista ja henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Hyvä tulostustarkkuus riippuu tulostettavan materiaalin tarkoituksesta ja käyttötarkoituksesta. Esimerkiksi yleisen tekstidokumentin tulostamiseen 300 dpi (dots per inch) riittää hyvin, mutta korkealaatuisen valokuvan tulostamiseen tarvitaan yleensä vähintään 600 dpi. Jos tulostus sisältää pientä tekstiä tai pieniä yksityiskohtia, vaaditaan parempaa tarkkutta. Parempi tarkkuus vaatii enemmän resursseja ja hidastaa tulostusta. Siksi on tärkeää valita oikea tarkkuus käyttötarkoituksen mukaan. Tavalliselle tekstidokumentille riittää yleensä mustavalkoinen hiekompi tulostuslaatu kuin tarkalle valokuvalle.

Halvimmat musteet ovat yleensä monitoimitulostimissaa. Mustepatruunoiden hinta vaihtelee tulostinmallin ja valmistajan mukaan. Tarvikemusteet ja uudelleen täytettävät patruunat voivat olla halvempia kuin alkuperäiset musteet. Pyydä meiltä tarjous halvasta musteesta, olipa laitteen valmistaja mikä hyvänsä.

300 dpi tarkoittaa 300 dots per inch, eli 300 pistettä per tuuma. Se on mittayksikkö, joka kuvaa tulostuslaitteen tarkkuutta ja tarkoittaa, kuinka monta pistettä tulostin kykenee tulostamaan yhden tuuman alueelle. Mitä suurempi dpi-luku, sitä tarkempi tulostus on. 300 dpi on yleensä riittävä tulostustarkkuus tekstidokumentteihin.

Scroll to Top