Search
Close this search box.
Miespuolinen web-suunnittelija työskentelee toimistossa.

It-palvelut tuovat lisäarvoa

It-palvelut tuovat lisäarvoa ja mahdollistavat monimutkaistenkin prosessien ja työnkulkujen automatisoinnin joustavasti ja tietoturvallisesti. Näin saat kokonaisuuden hallintaan ja säästät aikaa ja rahaa.

ISO 27001

Toimintamme on täysin ISO27001 mukaista. ISO 27001 on kansainvälinen standardi, joka määrittelee tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän vaatimukset mahdollistaakseen riskien arvioinnin ja tarvittavien ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisen.

Tietoturva- ja virustorjuntapalvelut

Autamme sinua tunnistamaan ja ratkaisemaan olemassa olevat ja piilevät tietoturvauhkat. Tarjoamme jatkuvan palvelun tietojen turvaamiseksi.

It-kartoitus ja -analyysi yrityksille

Kartoituksessa luomme kokonaiskuvan toimisto- ja it-ympäristöösi ja summaamme asiat yhteen dokumenttiin. Näin sinulla on tiedossa, miten it-ympäristösi on rakennettu ja asiat eivät ole pelkästään muistin varassa.

Etähallinta- eli laitehallintapalvelu

Vapauta aikasi ydinliiketoimintaasi. Etä- ja laitehallintapalvelumme korjaa mahdolliset virhe- ja vikatilanteet jo ennen kuin ne kertautuvat ja kasvavat varsinaisiksi ongelmiksi.

EDR (Endpoint Detection and Response)

EDR-ratkaisut oppivat jatkuvasti keräämällä ja analysoimalla tietoja, ne voivat suojautua jopa tuntemattomilta uhilta ennen kuin vahinkoa ehtii syntyä.

Microsoft 365 pilvipalvelut yrityksille

Enemmän kuin pelkkä sähköposti tai toimistosovellukset. Microsoft 365 mahdollistaa tuottavien pilvipalveluiden käyttöönoton.

Sharepoint intranet

Sharepoint -ratkaisut ovat avain vaivattomaan tiedonhallintaan. Paranna ryhmätyötä, löydä tiedot nopeasti ja tee organisaation yhteistyöstä saumatonta jakamalla ja hallitsemalla sisältöä, tietoa ja sovelluksia.

IT-tuki- ja huoltopalvelut

Tietoliikenneinsinööreistä ja teknikoista koostuvaan Officepron 15 hengen tuki- ja huoltotiimiimme mahtuu monen alan asiantuntijoita.

Konesalipalvelut

Nykyaikainen ja kustannustehokas palvelumme soveltuu yrityksille, jotka haluavat palvelun, joka skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Tietosuoja ja tietoturva

Tietosuoja on tärkeää yrityksille, koska se auttaa suojaamaan sekä yrityksen että sen asiakkaiden tietoja väärinkäytöksiltä ja luvattomalta pääsyltä.

Tietoturvan palvelupaketit

Paketit sisältävät erilaisia tietoturva- ja IT-palveluita, kuten virustorjuntaohjelmiston, etävalvonnan, etätuen ja automaattiset päivitykset.

Miksi Officepro:n IT-palvelut?

Käytössäsi ovat maanlaajuiset help-desk -palvelut

Asiakkaanamme voit aina soittaa tai olla muuten yhteyksissä tuttuihin asiakaspalvelijoihimme.

Helpdeskiin soitettujen puheluiden vastausaika on alle 20 sekuntia.

Teet jatkossa vain perusteltuja ja fiksuja laite- ja palveluhankintoja

Autamme sinua kilpailuttamaan ja valitsemaan parhaat ratkaisut omiin tarpeisiisi. Näin saat minimoitua turhat kulut ja teet pitkässä juoksussa fiksumpia hankintoja.

Saat nopean lähitukipalvelun Itä-Suomen alueella

Maanlaajuisten etäyhteyksien lisäksi palvelemme nopealla lähituella Itä-Suomen alueella.

Tarvittaessa saat IT-asiantuntijamme pikaisesti paikan päälle avuksesi.

Tietoturva ja päivitykset pysyvät automaattisesti ajan tasalla

Hoidamme puolestasi kaiken tietoturvan ja päivitysten ylläpidon reaaliajassa ja ennakoiden. Näin vältät ongelmat, joita päivitysten erääntymisestä yleensä koituu.

Räätälöidyt Officepron It-palvelut?

Räätälöimme It-palvelut juuri sinulle

Jokainen IT-ympäristö on uniikki kokonaisuus. Tämän takia tarpeet, rutiinit ja käyttötarkoitukset ovat omanlaisia. IT-ympäristösi on palveltava ennen kaikkea arkeasi ja liiketoimintasi tavoitteita.

Tästä syystä me Officepro:lla räätälöimme IT-palvelut aina omien tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Saat tehokkaan mutta helppokäyttöisen kokonaisuuden, jossa turhat toiminnot ja kulut on karsittu pois.

Näin tiedät tasan tarkkaan mistä maksat. Samalla kokonaisuuden hahmottaminen sekä kulujen ennakointi on helppoa.

Palvelumme sopivat sinulle, jos haluat irrottaa IT:hen kuluvaa aikaa ja energiaa muuhun tuottoisampaan tekemiseen.

Jättämällä IT-asioiden ylläpidon meille, saamme yhdessä vähennettyä mahdollisten ongelmienne määrää. Näin saamme luotua sinulle ja henkilöstöllesi parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet.

Saamme asiakkailtamme eniten kiitosta nopeasta, joustavasta ja henkilökohtaisesta toimintatavastamme, jossa palvelulla on kasvot. Mikäli jaat kanssamme samanlaiset arvot, yhteistyöstämme tulee varmasti sujuvaa.

Data, eli toisin sanoen kaikki tieto mitä yrityksessäsi on, on yksi suurimmista kilpailuvalteistasi. Sen ylläpito, hallinta ja suojaamisen varmistaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Tämän vuoksi varmuuskopioiden ja tietoturvan aukoton ylläpito ovat osa palveluamme. Näin varmistat helposti, ettei minkäänlaisia riskejä pääse syntymään.

Suunnitelmassa huomiodaan tietoturvakäytännöt ja EU:n tietoturva-asetukset. Näin saadaan saumaton kokonaisuus, joka palvelee yritystäsi pitkälle tulevaisuuteen.

Palveluidemme kilpailuvaltteja ovat myös läpinäkyvä laskutus ilman piilokuluja.

Pääset seuraamaan kulujen muodostumista ja perusteluja selkokielellä. Näin saat itse olla kulujesi herra tai rouva.

Kanssamme pysyt jatkuvasti kärryillä IT-ympäristösi tilasta ja siellä tapahtuvista toiminnoista perusteluineen. Tarvittaessa muutosten tekeminen kanssamme on helppoa ja vaivatonta.

Käytännössä saat parhaan avun omaan arkeesi. Tälloin voit keskittyä rauhassa ja parhain edellytyksin omaan liiketoimintaasi.

Hyödynnä It-palveluiden  maksuton demo

IT-alan ammattilaisena saat kauttamme helppokäyttöiset ja tietoturvalliset työkalut oman työsi tueksi.

Ratkaisut on valittu alan ammattilaistemme toimesta. Ne vastaavat kaikin puolin modernin IT-ammattilaisen tarpeisiin ja tavoitteisiin toimialasta riippumatta.

Saat meiltä nykyaikaisen ja tehokkaan pilvipohjaisen hallintatyökalun. Sen avulla hallitset IT-ympäristösi kaikkia laitteita, verkkoja, virusturvaa sekä varmuuskopioita yhdestä ja samasta portaalista.

Säästät aikaa ja vaivaa, kun et joudu käyttämään useampaa ratkaisua kokonaisuuden hallintaan. Samalla IT-ympäristöjen tilanteen viestiminen sekä päätösten perusteleminen työyhteisösi muille jäsenille helpottuvat.

Halutessasi voit myös ulkoistaa tai jättää osan ympäristönhallinnasta meidän hoidettavaksemme.

Saat meistä lisäkäsiä omalle IT:llesi. Näin ollen sinun ei välttämättä tarvitse palkata henkilökuntaa lisätarpeita tai spesifiä osaamista varten.

Käytännössä IT-tuki on oman IT:nne apuna, jolloin yrityksesi ei tarvitse omistaa kaikkea osaamista itse.

Yrityksesi sisällä ja asiakkaillenne tämä näkyy varmempana ja tehokkaampana arkena IT:n parissa.

Voit tutustua moderniin portaaliimme alkuun rauhassa maksuttomalla demolla! Tämän jälkeen sinun on helppo arvioida, onko portaali myös omaan käyttöösi sopivin ratkaisu.

Millainen on hyvä It-ympäristö

Moderni It-ympäristö tuo lisäarvoa

It-ympäristön tuoma lisäarvo on myös helposti todennettavissa. Oikein toteutettu it-ympäristö myös  tehostaa tuottavuuttanne.

Onko sinunkin yrityksellesi kehittynyt ajansaatossa aikaa ja resursseja vieviä manuaalisia prosesseja? Tämä on yleinen haaste tietotekniikan yleistyttyä, mutta se on myös helposti ratkaistavissa.

Modernilla IT-ympäristöllä mahdollistat monimutkaistenkin prosessien ja työnkulkujen automatisoinnin. Voit yhdistää tietoja useista eri tietolähteistä ja järjestelmistä. Näin saat kokonaisuuden helposti hallintaan.

Onko yrityksessäsi vielä käytössä paperisia lomakkeita, sopimuksia tai muita asiakirjoja? Siirtäisitkä ne mieluummin digitaaliseen muotoon?

Morderni IT-ratkaisu mahdollistaa tehokkaat tavat paperisten työnkulkujen modernisointiin. Samalla se tarjoaa tietoturvalliset digitaaliset kirjastot asiakirjoillesi. Tämän vuoksi tiedon hakeminen on jatkossa monin verroin nopeampaa.

Sähköisellä allekirjoituksella varmistat, että saat tärkeät asiakirjat allekirjoitettua myös etänä, eikä paperia tai tulostetta kulu turhan tähden.

Onko sinulla mielessä jokin työsi ja yrityksesi tuottavuuteen liittyä idea tai ongelma, johon haluat löytää sopivan ratkaisun?

Ota meihin yhteyttä. Käydään yhdessä ideasi tai ongelmasi läpi.

Teemme sinulle ratkaisuehdotuksen, josta saat varmasti ideoita etenemiselle.

Keskustelu ei luonnollisesti sido sinua meihin millään tapaa. Voimme tavata joko etänä tai sinulle sopivassa paikassa!

It-ympäristö tarpeiden mukaan

Tarpeidenne mukaan suunniteltu IT-ympäristö on kustannustehokkaampi kuin sirpaleinen kokonaisuus. Modernin IT-ympäristön kustannukset ovat helposti skaalattavissa liiketoimintasi kokoon ja tarpeisiisi vastaaviksi.

Käytännössä voit ottaa käyttöösi vain tarvitsemasi toiminnallisuudet. Niinpä maksat vain siitä, mitä aidosti tarvitset.

Näin pienikin yritys voi saada käyttöönsä suuren yrityksen työkalut ilman suuria investointeja. Samalla työkalujen ja toiminnallisuuksien laajentaminen käyvät joustavasti ja helposti liiketoiminnan kasvaessa tai kehittyessä.

Kuukausipohjainen hinnoittelu IT-palveluissamme luo ennustetta-vuutta omiin IT-kuluihisi. Voimme yhdessä ennustaa helposti myös kustannukset, mikäli liiketoimintasi kasvaa tai pienenee.

Käytön mukaan laskutettavat modernit IT-palvelumme ovat kannustaneet useita yrityksiä kokeilemaan liiketoiminnan digitalisointia. Tällä tavalla he huomaavat sen hyödyt omakohtaisen kokemuksen kautta.

Kanssamme jokainen askel on helppo ottaa. Ilman, että joudut ottamaan riskejä tai tekemään valtavia alkuinvestointeja.

Kysy asiantuntijaltamme näkemys, miten omia IT-kulujasi on mahdollista järkeistää!

It-ympäristön tietoturva

Takuuvarmasti tietoturvallinen It-ympäristö

Moderni IT-ympäristö tarjoaa laajan tietoturvan tiedostotasolta koko organisaation ympäristöön. Kokonaisuudessa huomioidaan jokainen käyttäjä sijainnista riippumatta.

Tarjoamamme IT-palvelut yrityksille ovat sinulle turvallinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto.

Voit varmistaa tietoturvan korkean suojaustason ilman katkoksia tai omatoimisia seuranta- ja päivitysrutiineja.

Asiakkaanamme kokonaisuutesi voi olla täysin tietoturva-ammattilaistemme hoidossa 24/7.

Palveluihimme sisältyy monivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto. Toiminta on tehty käyttäjille helpoksi. Monivaiheinen tunnistautuminen lisää merkittävästi yrityksenne järjestelmien ja tietojen suojausta, ja se alkaa olla yritystoiminnassa jo yksi minimistandarteista.

Sen myötä mahdollinen salasanan vuotaminenkaan ei aiheuta enää tietototurvariskiä toiminnallanne. Samalla tiedostot tallentuvat salattuina omiin pilvipalveluihinne. Niin ikään kaikki tärkeät sähköpostiviestit voidaan lähettää salattuina, jolloin ne eivät voi päätyä väärien silmien eteen.

Joustavat käyttöoikeudet tarpeen mukaan

Halutessanne voimme määrittää joustavasti erilaisia käyttäjäoikeuksia tiedostoillenne. Oikeudet voivat koskea jopa yksittäisiä dokumentteja.
Näin hallitset itse, mikä tieto on kenenkin saavutettavissa ja käytettävissä.

Tietosuojan lisäämiseksi voimme määrittää toiveestasi myös erilaisia sääntöjä. Näin arkaluontoista tietoa, kuten henkilötietoja, ei pysty lähettämään organisaationne ulkopuolelle.

Halutessanne voitte määrittää sääntöjä myös itse IT-ympäristössä, jonka tarjoamme käyttöönne. Tarvittaessa opastamme teidät kaikkiin toiminnallisuuksiin.

Mikäli haluat parantaa tietoturvaanne modernin IT:n avulla, ota yhteyttä!

Keskustelun myötä selvitämme yhdessä tämänhetkisen tilanteenne sekä tarpeenne. Luonnollisesti maksutta ja ilman sitoutumista.
Saat joka tapauksessa toimintasuosituksen alan asiantuntijalta.

Palaveri voidaan järjestää etänä tai sinulle sopivassa paikassa.

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Ulkoisella IT-tukiyrityksellä tarkoitetaan yritystä, joka tarjoaa teknistä tukea ja palveluita toisille yrityksille tai organisaatioille IT-ympäristössä.

IT-tukipalveluita tarjoavilla yrityksillä on sellainen infrastruktuuri, henkilöstö, asiantuntemus ja resurssit, joilla se voi hoitaa muiden yrityksien IT-asioita. Muut yritykset voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa sen sijaan, että huolehtisivat IT-ympäristöstä.

Oikean IT-tukipalvelun löytäminen voi olla haastavaa. Ota huomioon ainakin seuraavat asiat sopivan IT-tukipalvelun etsimisessä:
Määritä yrityksesi tarpeet: Selvitä ensin, millaisia IT-palveluita tarvitset ja millaisia ongelmia yrityksesi haluaa ratkaista IT-tukipalvelun avulla. Näin voit varmistaa, että löydät IT-tukipalvelun, joka vastaa tarpeitasi.
Vertaa hintoja: Vertaa eri IT-tukipalveluntarjoajien hintoja ja tarjouksia. Huomioi palveluiden laatu, saatavuus, palvelutasot ja hinta.
Arvioi asiantuntemus: Arvioi, miten hyvin IT-tukipalvelun tarjoajalla on tietotaitoa ja kokemusta tarvittavista teknologioista ja palveluista. Tutustu heidän sertifikaatteihin ja koulutuksiin, jotka osoittavat heidän asiantuntemustaan.
Kysy referenssejä: Kysy IT-tukipalvelun tarjoajalta referenssejä ja ota yhteyttä näihin asiakkaisiin saadaksesi paremman käsityksen IT-tukipalvelun laadusta.
Selvitä palvelut: Tarkista huolellisesti IT-tukipalvelun tarjoajan sopimus ennen sen allekirjoittamista. Huomioi sopimuksen sisältö ja varmista, että se kattaa kaikki tarvittavat palvelut ja ehdot.

Yhteenvetona voidaan todeta, että on tärkeää tehdä huolellinen selvitys ja vertailu eri IT-tukipalveluntarjoajien välillä.

Ulkoistettujen IT-palveluiden hinta vaihtelee riippuen palveluiden tyypistä, tarvittavasta osaamisesta, yrityksen koosta, tarvittavista palvelutasoista ja siitä, kuinka laajasti palveluita käytetään.
Ulkoistettujen IT-palveluiden kustannukset voivat kuitenkin olla kustannustehokkaampia kuin sisäisten IT-resurssien ylläpitäminen. Varsinkin pienemmissä yrityksissä, joilla ei ole mahdollisuutta ylläpitää omaa IT-henkilöstöä. Ulkoistamalla IT-palveluita yritykset voivat säästää kustannuksia, joita muutoin kuluu palkka- ja koulutuskustannuksissa sekä teknologian ylläpidossa.

Asiantuntemus: Ulkoisilla IT-tukiyrityksillä on usein laaja ja monipuolinen tekninen osaaminen, joka voi olla hyödyllistä yrityksille, jotka eivät välttämättä pysty ylläpitämään omaa IT-tiimiä tai asiantuntemusta.
Kustannussäästöt: Ulkoisten IT-tukiyritysten käyttö voi olla kustannustehokasta yrityksille, jotka eivät halua tai tarvitse omaa IT-tiimiä.
Joustavuus: Ulkoiset IT-tukiyritykset ovat usein joustavia ja voivat tarjota räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.
Nopea palvelu: Ulkoiset IT-tukiyritykset voivat tarjota nopeaa palvelua ja tukea, mikä voi olla tärkeää yrityksille, joilla on kriittisiä järjestelmiä tai tietoteknisiä ongelmia.
Infrastruktuuri: Soveltuvat laitteet, ohjelmistot, verkkoresurssit, fyysiset tilat ja ohjelmistot ovat ajan tasalla ja turvallisia.

Kannattaa myös miettiä etukäteen, onko IT-palveluiden ulkoistamisella jotain huonoja puolia yritykselle.
Asiat kannattaa suunnitella etukäteen, niin ikäviltä yllätyksiltä säästytään.  Ota huomioon ainakin seuraavat asiat ennen IT-palveluiden ulkoistamista.
Vieraantuminen IT-infrasta: Ulkoisten IT-tukiyritysten käyttö voi johtaa siihen, että yrityksen oma IT-tiimi menettää kosketuksen ja yhteyden yrityksen tietojärjestelmiin.
Kommunikointi: Ulkoisen IT-tukiyrityksen käyttö voi johtaa kommunikaatio-ongelmiin, jos osapuolet eivät täysin ymmärrä toistensa tarpeita ja vaatimuksia.