Search
Close this search box.
Brother tulostin työpöydäälä, pöydän ääressä istumassa kaksi naista.

Brother lasertulostimet

Lasertulostimet tulostavat korkealaatuista ja selkeää tekstiä nopeasti. Laitteissa on edistykselliset paperinkäsittelytoiminnot, ja ne sopivat niin kotiin kuin toimistoon. 

Viisi syytä valita Brotherin lasertulostin

Brother lasermonitoimitulostin.

Värilasertulostimet

Suunniteltu tulostamaan voimakkaita värejä ja tarkkaa mustaa tekstiä.

Brother mustavalkolasertulostin.

Mustavalkolasertulostimet

Suunniteltu tulostamaan voimakkaita värejä ja tarkkaa mustaa tekstiä.

Brother monitoimilasertulostin.

Lasermonitoimitulostimet

Suunniteltu tulostamaan voimakkaita värejä ja tarkkaa mustaa tekstiä.

Brother tuotetarjouksemme

Brother DCP-L2620DW - langaton A4-mustavalkolasermonitoimilaite.

Brother DCP-L2620DW ​

Langaton A4-mustavalkolasermonitoimilaite​

Brother DCP-L2620DW Tuotekuvaus

Työt sujuvat, olit sitten kotona tai toimistossa, sillä Brother DCP-L2620DW sisältää monipuoliset yhteydet. Tässä mustavalkolasermonitoimilaitteessa on monia tehokkuutta lisääviä ja aikaa säästäviä ominaisuuksia.

Monitoimitulostin tarjoaa nopean ja virheettömän tulostuksen ja skannauksen, automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ja suuren paperikapasiteetin. Tulostimen asentaminen on vaivatonta, ja lataamalla Brother Mobile Connect -sovelluksen voit tulostaa ja skannata lähes mistä tahansa.

DCP-L2620DW pitää tulostuskustannukset alhaisina, sillä värikasetti ja rumpu voidaan vaihtaa erikseen.

Tulostimen mukana toimitetaan 700 sivun7 aloitusvärikasetti, jolla voit tulostaa pitkään.

Laservärikasetin vaihtaminen on helppoa ja saatavilla on myös suurvärikasetti, jolla voit tulostaa jopa 3 000 sivua7, mikä vähentää sivukohtaisia tulostuskustannuksia ja pidentää värikasetin vaihtoväliä.

199€

sis alv 24%

Brother DCP-L2660DW - langaton A4-mustavalkolasermonitoimilaite.

Brother DCP-L2660DW

Langaton A4-mustavalkolasermonitoimilaite

Brother DCP-L2660DW Tuotekuvaus

Voit työskennellä tehokkaasti missä tahansa, sillä monipuolisten yhteyksien ansiosta Brother DCP-L2660DW on hyvä valinta sekä kotikäyttöön että toimistoon. Tässä mustavalkolasermonitoimilaitteessa on monia tehokkuutta lisääviä ja aikaa säästäviä ominaisuuksia.

Monitoimilaite tarjoaa nopean ja korkelaatuisen tulostuksen ja skannauksen, automaattisen kaksipuolisen tulostuksen, suuren paperikapasiteetin ja automaattisen syöttölaitteen.
Tulostimen asentaminen on vaivatonta, ja lataamalla Brother Mobile Connect -sovelluksen voit tulostaa ja skannata lähes mistä tahansa.

DCP-L2660DW pitää tulostuskustannukset alhaisina, sillä värikasetti ja rumpu voidaan vaihtaa erikseen.

Tulostimen mukana toimitetaan 1 200 sivun7 aloitusvärikasetti, jolla voit tulostaa pitkään.

Värikasetin vaihtaminen on helppoa ja saatavilla on myös suurvärikasetti, jolla voit tulostaa jopa 3 000 sivua7, mikä vähentää sivukohtaisia tulostuskustannuksia ja pidentää värikasetin vaihtoväliä.

245€

sis alv 24%

Brother DCP-L3560CDW - LED-värimonitoimilaite.

Brother DCP-L2660DW

Langaton A4-mustavalkolasermonitoimilaite

DCP-L3560CDW – LED-värimonitoimilaite Tuotekuvaus

Monipuoliset yhteydet tarjoava värimonitoimilaite on suunniteltu korkealaatuisten väritulosteiden nopeaan ja hiljaiseen tulostukseen. Voit tulostaa keskeytyksettä pitkään ja nopeasti, sillä nopeudessa ei ole tehty kompromisseja.

Työskentelytavat toimistossa tai etänä muuttuvat jatkuvasti, sillä tavoitteena on toimia tehokkaammin. Siksi sinun kannattaa varmistaa, että käytössäsi on luotettava laite, joka tulostaa nopeasti ja vaivattomasti:

• Kaksipuolinen tulostus, jopa 10 sivua minuutissa
• Skannaa jopa 27 kuvaa minuutissa3
• 8,8 cm värikosketusnäyttö
• Gigabit Ethernet, 5 GHz Wi-Fi ja 512 Mt USB-muisti
• 50 arkin automaattinen syöttölaite (ADS)11
• 250 arkin paperikasetti11
• Mukana 1 000 mustavalko- ja 1 000 värisivun laservärikasetit. Lisävarusteena 3 000 mustavalko- (BK) ja 2 300 värisivun (CMY) suurvärikasetit.8

395€

+ alv 24%

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Lasertulostimet toimivat hieman eri tavalla kuin mustesuihkutulostimet. Lasertulostimessa käytetään lasersäteitä, jotka piirtävät sähköisesti ladatun kuvan valokuvalevylle, joka on päällystetty valokuvaherkällä materiaalilla. Tämä valokuvalevy siirtyy sitten elektrostaattisesti varautuneen valokuvatrummelin päälle, jossa mustetta kiinnittyy vain sähköisesti varautuneille alueille. Sitten paperi kulkee valokuvatrummelin vieressä, ja muste siirtyy paperille lämmön ja paineen avulla. Tämä on hyvin karkea kuvaus prosessista, mutta se antaa yleiskuvan siitä, miten lasertulostin toimii.

Lasertulostimet ovat hyviä monissa tilanteissa, erityisesti silloin, kun tulostetaan suuria määriä tekstiasiakirjoja tai asiakirjoja, joissa on runsaasti mustavalkoista grafiikkaa. Ne ovat yleensä nopeampia kuin mustesuihkutulostimet ja niillä voi olla alhaisemmat tulostuskustannukset sivua kohden pitkällä aikavälillä. Kuitenkin, jos tulostat pääasiassa valokuvia tai värikuvia, mustesuihkutulostin voi olla parempi vaihtoehto.

Vaikka lasertulostimet ovat pääasiassa suunniteltu tekstiasiakirjojen tulostamiseen, modernit lasertulostimet voivat myös tulostaa valokuvia kohtalaisella laadulla. Kuitenkin, jos valokuvat ovat tärkeä osa tulostustarpeitasi, on todennäköisesti parempi valita mustesuihkutulostin, joka on erikoistunut valokuvien tulostamiseen.

Tämä riippuu käyttötarkoituksestasi. Mustesuihkutulostimet ovat yleensä parempia valokuvien ja värikuvien tulostamiseen, kun taas lasertulostimet ovat nopeampia ja tehokkaampia tekstiasiakirjojen ja mustavalkoisten asiakirjojen tulostamiseen suurissa määrissä. Jos sinulla on sekä teksti- että valokuvatulostustarpeita, harkitse monitoimilaitetta, joka voi tarjota sekä mustesuihkun että lasertulostimen toiminnot yhdessä laitteessa.