Officepron myyntihenkilöstö istuu hymyillen pöydän ääressä, rento tunnelma.

Webinaarit

Webinaarit käyvät läpi toimiston toimivuuden kannalta oleellisia asioita. Mukana on asiantuntijoidemme lisäksi päämiestemme edustajia.

Tiedon jakamisen helppous

Tiedon jakaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin se on nyt. Tekniikan nopea kehitys, kaikkialla läsnä olevat tietoverkot, sekä käyttäjien tietotaito ovat mahdollistaneet muutoksen.

Enää kokouksia, seminaareja, koulutuksia tai muita tapaamisia ei tarvitse järjestää yhteen paikkaan. Tilalle ovat tulleet webinaarit.

Ihmisten tavoitettavuus paranee, tehokas ajankäyttö lisääntyy ja ympäristön kuorma vähenee.

Webinaarit

Webinaareissamme käymme läpi toimiston toimivuuden kannalta oleellisia asioita. Mukana on omien asiantuntijoidemme lisäksi päämiestemme edustajia eri aloilta. 

Etsi itseäsi kiinnostavat aiheet ja katso webinaareja, silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Katseltavan webinaarin voit valita oikeassa reunassa olevasta listasta. Voit katsella webinaareja nettisivuillamme, tai siirtyä You Tube kanavallemme.

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Webinaari on verkossa järjestettävä tilaisuus, jossa yleensä yksi tai useampi luennoitsija pitää esityksen tai koulutuksen tietyllä aihealueella. Osallistujat voivat seurata esitystä omalta tietokoneeltaan tai mobiililaitteeltaan paikkariippumattomasti, ja usein heillä on mahdollisuus myös esittää kysymyksiä tai osallistua keskusteluun. Webinaarit voivat olla maksullisia tai ilmaisia, ja ne voivat olla joko reaaliaikaisia tai tallenteina katsottavia.

Scroll to Top