Search
Close this search box.
Lähikuvassa kassakone jonka näppäimiä joku juuri painaa.

Kassakoneet ja kassajärjestelmät

Valikoimissamme kassokoneiden ja kassajärjestelmien lisäksi  myös kassojen lisälaitteet ja tarvikkeet, kuten paperirullat, värinauhat, kassalaatikot, viivakoodinlukijat ja muut oheistuotteet, joilla varmistat kassasi häiriöttömän käytön.

Kassakoneet ja kassajärjestelmät juuri omiin tarpeisiin

Kassa juuri sinun tarpeisiisi

Kassakone ja kassajärjestelmä juuri sinun tarpeisiisi. Rakennamme sinulle ”avaimet käteen” -tyyppisen ratkaisun, jotta käytön aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa ja tehokasta.

Kassaohjelmistojen ohessa tarjoamme myös laiteratkaisun tarpeiden mukaisesti.

Kassat saat joustavilla maksuehdoilla myös lyhytaikaiseeen käyttöön. Meiltä voit myös vuokrata kassan perusmallistosta (SE-S/C –mallit). 

Suoritamme myös kassojen huollot

Suoritamme myös kassakoneiden huolto-/ohjelmointitöitä myymälässämme tai vaihtoehtoisesti asiakkaan luona.

Ohjelmoinnit yleisempiin kassamerkkeihin.

Valikoimissamme myös kassojen lisälaitteet ja tarvikkeet, kuten paperirullat, värinauhat, kassalaatikot, viivakoodinlukijat ja muut oheistuotteet, joilla varmistat kassasi häiriöttömän käytön.

Onko kassakone pakollinen

Kassakone ei toki ole pakollinen, mutta myyjän on aina tarjottava kuitti asiakkaalle.

Kassakone tai muu järjestelmä helpottaa elinkeinoharjoittajan toimintaa huomattavasti. Löydä tarpeeseesti sopiva kassaratkaisu Officepro:lta.

Tarjoamme laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivan ratkaisun kassatoimintojen ratkaisemiseen.

Hankkiessasi kassakoneen mieltä, saat sen aina valmiiksi ohjelmoituna. Meiltä saat myös aina käyttökoulutuksen.

Vektori Kassa Pro ohjelmisto, ominaisuudet

Vektori Kassa Pro ohjelmisto

Pro versioissa on täydet ominaisuudet ja Kassassa voi olla rajaton määrä tuotteita, tuoteryhmiä ja käyttäjiä eli myyjiä. Kassa voidaan ottaa käyttöön lataamalla sovellus Android Play Kaupasta tai Apple App Storesta ja kirjautumalla sisään saaduilla tunnuksilla.

Sisältää myös oikeuden käyttää Vektori Kassakeskusta ja tuotehallintaa, sekä muita kassakeskuksen perusominaisuuksia. Voit käyttää omaa tablettia tai puhelinta kassapäätteenä. Kokeile kassan demoversio

Tabletissa tai puhelimessa toimiva monipuolinen ja helppokäyttöinen kassaohjelma. Sisältää kaikki kassan perusominaisuudet, jolla tuotteiden myyminen on nopeaa ja sujuvaa. Kassa toimii sekä pienillä, että suurilla näytöillä. Pienillä näytöillä käyttöön tulee automaattisesti Smart & Swipe toiminto, jossa näytöllä näkyy kerrallaan tuoteryhmät, tuotteet tai myyntirivit (voi vaihtaa sivulle pyyhkäisemällä). 

Casio kassakoneet ja kassajärjestelmät

Casio kassajärjestelmät

Casio V-R sarja on laajasti personoitavissa eri toimialoille ja erikokoisille yrityksille, se kasvaa ja pienenee tarpeesi mukaan. Kestävä ja vikasietoinen kokonaisuus varmistavat työskentelyn jatkuvuuden.

Kyseessä on android-pohjainen kosketusnäytöllinen kassaratkaisu. 

Vakiona on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Nopea ja helppo käyttöönotto. Täysin pilvi yhteensopiva (Ahola-Cloud Basic ja Premium).

V-R sarjan kassat ovat laajennettavissa monipuolisesti lisälaitteilla. Järjestelmiin voidaan liittää maksupäätteen lisäksi asiakasnäyttö, viivakoodinlukija, lisäkirjoitin tai vaikkapa pöytiinmyyntiä helpottava tabletti.

Casio kassakoneet

Meiltä löytyy suoraan hyllystä Casio-kassakoneiden mallisto, joista etsimme tarpeeseen sopivimman vaihtoehdon.

Toimitamme kassakoneet aina käyttäjän tiedoille valmiiksi ohjelmoituna ja annamme laitteen käyttöä varten käyttökoulutuksen.

Tutustu laitteisiin sivullamme tai lue lisää esitteistä:

Kysy myös rohkeasti lisää asiantuntijoiltamme!

Muut kassajärjestelmät​

Muita valittavissa olevia kassajärjestelmiä

  • Note Shot E-Kassa. Internet-selaimessa toimiva kassaohjelmisto
  • Note Shot Finance – PC-Kassaohjelmisto
  • Solmio Kassa  Android-kassasovellus

Usein kysytyt kysymykset = UKK

Kassajärjestelmä auttaa hallitsemaan myyntiä, seuraamaan varastoa, hallinnoimaan asiakkaita ja helpottamaan kirjanpitoa.

Hyvän kassajärjestelmän ominaisuuksia ovat mm. helppokäyttöisyys, varastonhallinta, raportointi, kassalipas, skanneri ja korttimaksupääte.

Kassakone tallentaa myyntitapahtumat ja antaa kuitin, kun taas kassajärjestelmä tarjoaa laajemman valikoiman ominaisuuksia, kuten varastonhallinnan, asiakashallinnan ja raportoinnin.

Yleensä ei, mutta joissain maissa ja toimialoilla on lakisääteisiä vaatimuksia kassajärjestelmän käytöstä.

Vaikka kassajärjestelmän käyttöpakkoa ei yleensä ole, saattaa joissain maissa ja toimialoilla sellainen kuitenkin olla.

Valitse kassajärjestelmä, joka sopii liiketoimintaasi tarjoamalla tarvitsemiasi ominaisuuksia sekä skaalautumisvaihtoehtoja tulevaisuutta silmällä pitäen.

Kassajärjestelmään tulisi tallentaa myyntitapahtumat, varastotiedot, asiakastiedot ja muut tärkeät liiketoiminann kannalta tärkeät tiedot.

Turvatoimia ovat mm. salasanat, tietoturvaohjelmistot ja varmuuskopiointi.