Tulostusympäristön hallinta (MPS)

Uudelleen organisoitu tulostusympäristön hallinta tuo merkittävää säästöä ja läpinäkyvyyttä kustannuksiin sekä ympäristöystävällisyyttä toimintoihin.

Asiantuntijamme palvelevat koko suomen alueella. Kaikkien toimipaikkojemme yhteystiedot löydät tästä.

Mahdollisuus säästää tulostuskustannuksissa

Organisaatiot eivät tunne mahdollisuuksiaan.

Usein ajatellaan, että nykyisessä tulostusympäristössä ei olisi mitään parantamisen ja tehostamisen varaa, koska tuotteet ja palvelut on jo hankittu kilpailuttamisen kautta.

Todellisuudessa on niin, että tulostuympäristön kilpailuttaminen voi tuoda merkittäviä säästöjä.

Tulostusympäristön toimintaa perehtyminen ja toimien analysoiminen voi paljastaa päällekäisiä toimintoja tai muita selkeitä säästökohteita.

Jopa 30% säästöt.

Useimmat asiakastoimipaikat kuluttavat 3 – 6 % liikevaihdostaan/budjetistaan tulostukseen ja asiakirjatuotantoon.

Tutkimuslaitos InfoTrendsin mukaan useimmat asiakkaat voisivat tulostusympäristön hallintapalvelujen avulla säästää noin 30 % asiakirjatuotannon kustannuksissa.

Keskikokoinen asiakastoimipaikka, jonka liikevaihto tai budjetti on noin 10 miljoonaa euroa, voisi säästää noin 150.000 euroa vuodessa tehostamalla tulostusympäristöään.

Tämän säästön asiakas voi käyttää muihin toimintoihin ja/tai kannatta-vuuden parantamiseen.

Kasvanut työssäviihtyminen.

Tehokkaat tulostusympäristön toimintaprosessit parantavat henkilöstön tuottavuutta ja sekä työntekijätyytyväisyytta, sekä mahdollistavat keskittyä juuri olennaisiin työtehtäviin.

Hyödyntämällä myös eri turvatulostus-, käyttäjätunnistautumis- ja käytönvalvontaratkaisuja, voidaan varmistua että kaikki tulostettavat asiakirjat säilyvät luottamuksellisina.

Pienen asiakkaan ei tarvitse tyytyä pieneen ratkaisuun

Oikeat palvelut

Oikeat palvelut eivät tarkoita isoa hintalappua. Asiantuntijamme rakentavat Sinulle juuri oikeankokoisen palvelukokonaisuuden, joka varmistaa, että oma toimintasi on menestyksekästä.

Et tarvitse omaa osaajaa toimipaikassasi. Tiedät myös aina, paljonko tulostamisen tai asiakirjahallinnan kustannukset ovat kuukaudessa.

Tarjoamme Sinun käyttöösi ammattitaitoisen henkilöstön ja nykyaikaiset ratkaisut tuottamaan laadukasta palvelua, jotta toimintanne olisi mahdollisimman tehokasta ja helppoa.

Oikein mitoitetut

Palvelumme kasvavat toimintanne mukana. Palveluratkaisumme mitoitetaan juuri teidän tarpeisiinne, jolloin investoinneista saadaan paras mahdollinen hyöty.

Mietimme yhdessä, millaisia palveluja tarvitaan, jotta toimintanne olisi mahdollisimman tietoturvallista.

Tutustu palveluvalikoimamme ratkaisuihin, jotka suunnitellaan aina asiakaskohtaisiin tarpeisiin.
Löydät meiltä laadukkaat tulostusratkaisut sekä niissä käytettävät tulostus- ja sovellusmateriaalit.

Tarjoamme myös työasema-ja palvelinratkaisut sekä monipuoliset ohjelmisto- ja tietoturvatuotteet erilaisiin tarpeisiin.

Älä tyydy keskivertoon – ota tulostusympäristön palveluratkaisut käyttöösi ja helpota omaa työtäsi.

Jätä huolenpito meille.

Oikeat hyödyt

Asiakkaan ei tarvitse investoida laitteisiin, ohjelmistoihin tai omaan IT-osaamiseen. Palvelutuote on helppo budjetoida ja sitä varten rakennetaan asiakaskohtainen selkeä hinnoittelu.

Käytössäsi ovat aina ajanmukaisimmat ja tarkoituksenmukaisimmat laite-sekä ohjelmistoratkaisut. Palvelusi on aina oikean kokoinen ja joustaa muutostarpeissa.

Palvelut toteutetaan asiakkaan määrittelemässä laajuudessa, juuri asiakkaan tarpeiden kokonaisuutta ajatellen.

Verraten perinteiseen tapaan toteuttaa laite- ja ylläpitohankintoja, tämä on erittäin tehokas ratkaisu. 

Palvelun hyöty on myös se, että se on samalla kustannustasolla laajempi kuin perinteinen hankintatapa. Lukuisat PK-asiakkaat ja julkishallinto ovat alkaneet tehokkaasti hyödyntää näitä palvelutuotteita.