officepro Kuopion toimipiste kuvattuna ulkoapäin.

Officepro Kuopio

Officeprolta kaikki toimistossa tarvitta – Yksilöllisellä ja osaavalla palvelulla.

Kopioinnin, tulostamisen, skannaamisen ja asiakirjahallinnan alalla Officepro on perinteikäs edelläkävijä. Yhtiöllä on pitkä historia Xeroxin edustajana, mutta nykyisin tarjolla on kattava skaala muitakin laatumerkkejä.

Officeprolta kaikki toimistossa tarvittava – Yksilöllisellä ja osaavalla palvelulla

– Officepron tunnuslause on: Kaikki mitä toimistoosi tarvitset! Se pitää paikkansa. Palvelemme asiakkaita henkilökohtaisesti. Olemme helposti tavoitettavissa, aina on tutut yhteyshenkilöt asioita hoitamassa. Tunnemme asiakkaamme ja he tuntevat meidät, kiteyttää aluemyyntipäällikkö Merja Jokinen Officepron palveluperiaatteen ytimen.

– Asiakas voi esimerkiksi pyytää minulta, että “laitatko siihen pikkutulostimeen värikasetin tulemaan”. Minä tiedän jo tuon kuvauksen perusteella, millaisesta tulostinmallista on kysymys ja toimitan oikeanlaisen kasetin, Jokinen kuvailee.

Paikallista palvelua kivijalkamyymälässä

Kopioinnin, tulostamisen, skannaamisen ja asiakirjahallinnan alalla Officepro on perinteikäs edelläkävijä. Yhtiöllä on pitkä historia Xeroxin edustajana, mutta nykyisin tarjolla on kattava skaala muitakin laatumerkkejä.

Monipuolisen tuote- ja laitevalikoiman ohella Officeprolla on Kuopiossa Kinnarps-toimistokalusteiden edustus. Myymälässä on esillä laaja kattaus mallikalusteita.

– Tarjoamme myös laadukkaat liikelahjat ja mainostekstiilit asiakkaan haluamalla painatuksella. Vaatepainatuksiin meillä on ammattitaitoinen ja luotettava yhteistyökumppani, Merja Jokinen mainitsee.

– Saapuminen myymäläämme Tehdaskatu 37:ään on helppoa, tulipa sitten pohjoisesta tai etelästä. Moottoritien liittymä on 400 m päässä.

Autolla pääsee oven eteen, ja ilmaista parkkitilaa löytyy riittävästi. Tarvittaessa voimme toimittaa tuotteet perille joko postitse tai Kuopion ruutukaava-alueella lähetin kautta.

Asiakkaalle vaivaton ratkaisu

– On yrityksiä, jotka tarjoavat pelkästään IT-palveluita tai ainoastaan kassajärjestelmiä tai vain tulostamisen ratkaisuja.

Meiltä asiakas oikeasti saa kaiken toimistossa tarvitsemansa. Se on meidän valttikorttimme, korostaa Merja Jokinen.

– Jos esimerkiksi aloittava yritys hankkii IT-palvelut, kassaratkaisut ja monitoimilaitteen eri toimittajilta, jokaiselta tulisi oma laskunsa, johon voi sisältyä lisäksi asennusmatkakulut kaikilta erikseen.

Samalla ylläpito– ja helpdesk-palvelut olisivat eri paikoissa, mikä on arjen sujuvuuden kannalta hankalaa. Officepro tarjoaa kaiken tuon saman katon alta.

Värikaseteista kahviin

Moderni toimistotarvikkeiden valikoima sisältää kopiopapereiden, värikasettien, klemmareiden ja muiden ensiksi mieleen tulevien tarvikkeiden lisäksi myös mm. kahvittelutarpeita ja muita elintarvikkeita sekä taloustavaroita.

– Mitä ei löydy varastosta, se tilataan, jolloin toimitusaika on yleensä korkeintaan viikko.

Meillä on lukuisia tavarantoimittajia, joilta voimme saada harvinaisiakin tuotteita. Esimerkiksi äskettäin eräs asiakas ei meinannut todeksi uskoa, kun tilasimme hänelle hänen tarvitsemansa läppärin rannetuen, vain yhden kappaleen. Sitä hän oli muualta turhaan yrittänyt saada, Merja Jokinen kertoo.

Officepro vastaa myymistään tuotteista myös kaupanteon jälkeen. Officeprolla on usean merkin valtuutettu takuuhuolto. 

– Meiltä tavoittaa aina aidon ihmisen hoitamaan asiaa, jos on kysyttävää tai reklamoitavaa. 

Asiatuntijapalvelut Officeprolta

Helpdesk ei jätä pulaan

Officepro on vahva IT-talo, jonka palveluihin kuuluvat tietotekniikkapalvelut ja IT-ympäristöjen ylläpito PK-yrityksille. Laite- ja palvelutarjonnan täydentää helpdesk-tuki. Se voi ottaa etäyhteyden asiakkaan ympäristöön, jolloin ongelma voidaan selvittää ja ratkaista puhelun aikana.

Helpdeskissä työskentelee tiivis tiimi, joka oppii nopeasti tuntemaan uudetkin asiakkaat ja heidän laiteympäristönsä.

Officepron ammattilaiset pystyvät ratkomaan ongelmia, joiden olemassaolosta asiakkaat eivät välttämättä edes ole olleet tietoisia.  

Digitaalinen toimisto

Modernit tulostamisen, skannaamisen ja asiakirjahallinnan työnkulut voivat sisältää monenlaisia mobiililaite- ja sovellusyhdistelmiä, mutta Officepro pystyy toteuttamaan vaativiakin ratkaisuja.

Toimiston monitoimilaitteesta tulee rajapinta, jossa paperidokumentit siirtyvät digitaaliseen maailmaan yhdellä napinpainalluksella.

Officepro tarjoaa myös digitointipalvelua, jolla asiakasyritys tai muu toimija voi siirtää paperiarkistonsa digitaaliseen muotoon.

– Esimerkiksi julkisen sektorin organisaatioilla saattaa olla hyvinkin suuret paperiarkistot, jotka odottavat digitointia. Se voidaan suorittaa asiakkaan toiveiden mukaisesti joko pienemmissä erissä tai yhdellä kertaa, Merja Jokinen kertoo.

Officepro hallitsee tietoturvallisuuden. Yhtiö toimittaa erilaisia käyttäjätunnistus- ja turvatulostusratkaisuja, ja voi myös testata asiakkaan ympäristön tietoturvallisuuden haavoittuvuudet. Tulosten perusteella voidaan ryhtyä korjaamaan havaittuja ongelmia.

Tuttu ja luotettava kumppani


Officepro Finland Oy:n juuret ovat Martti Toivasen Savonlinnassa vuonna 1984 perustamassa yrityksessä. Jo seuraavana vuonna yritys laajensi toimintaansa Joensuuhun ja 1990-luvulla Pohjois-Savoon.

Vuonna 2019 silloiset X-Partner Joensuu ja X-Partner Kuopio yhdistyivät Officepro Finlandiksi. Yhtiöön kuuluvat myös entiset X-Partner Savonlinna ja X-Partner Mikkeli. 

Julkisella sektorilla Officepron asiakkaita ovat mm. kunnat, kuntayhtymät ja sote-liikelaitokset.

Asiakaskunnan perustan muodostavat lukuisat paikalliset pienet ja keskisuuret yritykset Etelä-Savosta Pohjois-Savoon, Pohjois-Karjalaan ja pohjoisemmaksikin.

Officeprolla on toimipisteet Kuopion lisäksi Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Iisalmessa sekä asiamies Kajaanissa.

Paikallisesti lähellä

Myyntijohtaja Jari Turusen mukaan paikallisuudella on Officeprolle hyvin suuri merkitys.

Olemme toimineet täällä jo kymmeniä vuosia. On luontevaa, että pohjoissavolaiset yritykset käyttävät mielellään oman maakunnan yritysten palveluita.

Kyse on luottamuksesta, pitkäjänteisestä työstä ja jatkuvuudesta. 

– Asiakkaat arvostavat yksilöllistä ja laadukasta palveluamme. Meillä on hyvin paljon pitkäaikaisia asiakaskumppanuuksia, mistä voi päätellä, että teemme asioita oikein. Kyllä yritykset vaihtavat herkästi kumppania, elleivät ole tyytyväisiä. Meillä sopimuskaudet asiakkaiden kanssa eivät yleensä jää yhteen, Turunen sanoo.

Infonäytöt ja Av-laitteet

Ongelmat asiantuntijoiden hoidettavaksi

Officepro tarjoaa asiakkailleen tuntuvaa lisäarvoa omalla erikoisosaamisellaan. Tietotekniikka ja tulostaminen aiheuttavat yrityksissä ongelmia päivittäin. Kyse on siitä, kuinka tehokkaasti ja nopeasti ongelmat saadaan ratkaistua. 

– Officepron päämiesten tuotteet ovat maailman kärkeä, palveluvalikoimamme on laaja, henkilöstömme ammattitaitoista ja helpdesk-tuki on hiottu sujuvaksi.

Officepron kokonaisuus on huippulaadukas paketti kansainvälisestikin vertailtuna, joten sikäli itäsuomalaisten yritysten ei kannata mennä merta edemmäs kalaan, Jari Turunen sanoo.

Officepro Finland Oy:ssä työskentelee eri alojen ammattilaisia yhteensä n. 40, joista myynnissä yli 20. Asiantuntijoita on toista kymmentä.

officepro.fi -sivuilla toimii myös verkkokauppa, jonka valikoimaan sisältyy tällä hetkellä n. 15 000 tuotetta.

Artikkeli on julkaistu Savon Yritysmaailma -lehden numerossa 3/2021.

Scroll to Top