Search
Close this search box.
""

Kuopion Vanhustenkotiyhdistys Ry

Kuopion Vanhustenkotiyhdistys ry on vuonna 1969 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka tarjoaa kuopiolaisille senioreille vuokra- ja asumisoikeusasumista.

Yhdistys omistaa vuokrataloja ja ASOasunnot Kuopion Seniorit Oy:n.  Yhdeksässä kiinteistössä on yhteensä 523 asuntoa. Työllistämme kaksi kokoaikaista ja yhden puolipäiväisen työntekijän. Yhdistyksen liikevaihto on n. 3 miljoonaa euroa.  

Yhteistyö Officepron kanssa alkoi itse asiassa melkein sattumalta, ainakin omasta mielestä.
Tatu Vartiainen Kuopion Officeprolta otti yhteyttä tarjotakseen heidän Xeroxin palveluitaan, joten siellä puolella oli varmaan enemmän suunnittelua mukana.

Siinä samaan aikaan oli entisen kopiokoneen leasing-sopimus juuri päättymässä, joten tarvitsimme joka tapauksessa uutta kopiokonetta. Juttu kääntyi siinä samalla kaikkiin muihinkin toimistossa tarvittaviin palveluihin.

Suoraan sanoen valitin Tatulle silloisen IT-palveluiden toimittajan kanssa kokemiamme vaikeuksia. 

Mielestämme tuki oli jotenkin hajallaan ja palvelut kaukana. Toimijoita oli liikaa, eikä henkilökohtaista palvelua oikein saanut. Tuntui että aina on uusi ihminen vastassa, kun ratkaisuja ongelmiin tarvittiin.

Tatu sitten kertoi, että Officeprolta löytyy kyllä ratkaisu näihinkin ongelmiin. Kävimme sitten Tatun kanssa läpi kaikki toimiston tarpeet. Alkaen siitä kopiokoneesta etäyhteyksiin ja kaikkeen muuhun tarvittavaan asti.

Kävi ilmi, että meillä on esimerkiksi ylimääräinen palvelin aivan turhaan. Samalla saimme hyviä neuvoja toiminnan tehostamiseen ja parantamiseen kaikilla osa-alueilla.

Pyysin Tatulta tarjouksen, joka oli vieläpä edullisempi kuin edellisen sopimuskumppaniin kanssa.

Vaikka meillä ei ollut aiempaa kokoemusta Officpron kanssa toimimisesta, teimme kuitenkin sopimuksen kaikista palveluista. Vähän niin kuin intuitioon luottaen. Ja hyvin on homma toiminut. Meillä on nyt Officepron kanssa sopimus palvelimista, ohjelmistoista, monitoimilaitteista, tietokoneista ja kaikesta näihin liittyvästä.

Officepron ehdottomia valtteja on henkilökohtainen palvelu ja luottamus. Jos ongelmia tulee, tietää että Jani Poimaa tulee itse paikalle ja hoitaa homman nopealla aikataululla varmasti kuntoon.

On tosi tärkeää, ettei itse tarvitse olla koko ajan säätämässä jotain pikkujuttuja. Kun kaikki tarvittava on samasta tutusta paikasta, tietää että hommat tulee hoidettua kunnolla.

Monesti on ollut epäilyksenä IT-palveluita tarjoavien firmojen kanssa, että riittääkö niillä aikaa kaikille asiakkaille.

Tässä tapauksessa ei ole tarvinnut pettyä palvelun tasoon. Hyvästä palvelusta on valmis vaikka maksamaan vähän enemmänkin, mutta nyt hintakin oli edullisempi kuin aiemmin. 

Täytyy sanoa että ”homma toimii kuin junan vessa.” 

Voidaan hyvällä omalla tunnolla suositella Officeprota vaikka pienemmällekin toimijalle. On nyt kokemusta siitä, että kaiken kokoiset asiakkaat on heille ihan yhtä tärkeitä.

Sirpa Luttinen, Toiminnanjohtaja