Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys

Asiakasreferenssi

Kasvokuva Suvi Jolkkonen
Suvi Jolkkonen
Toiminnanjohtaja

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys on kansanterveysjärjestö, jonka tarkoituksena on ehkäistä syöpäsairauksia ja edistää terveyttä sekä tukea syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään.

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys on perustettu vuonna 1956 ja on Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö ja osa Syöpäjärjestöjä. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Joensuussa, mutta lähi- ja etätoimintaa järjestetään koko Pohjois-
Karjalan alueella. Yhdistys työllistää päätoimisesti kuusi henkilöä.

Yhteistyötä Officepron kanssa on tehty muutamia vuosia, vuodesta 2018. Yhdistys oli silloin tilanteessa, jossa käytännössä kaikki toimiston koneet olivat käyttöikänsä loppupäässä.

Tähän tilanteeseen haettiin ratkaisua kilpailuttamalla useita eri toimijoita. Kokonaan uudessa tilanteessa oltiin myös sen takia, että aiempi kumppania ei ollut enää mukana tässä kilpailutuksessa.

Yritys oli fuusioitunut ja liiketoiminta oli kasvanut siinä määrin, ettei yhteistoiminnan jatkaminen Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen kanssa ollut enää ajankohtaista. Aloittamaan päästiin niin sanotusti puhtaalta pöydältä.

Käytännössä yhdistyksen toimiston koko laitekanta oli uudistettava.

Samalla kun kun tietokoneet vaihdettiin, haettiin myös ratkaisua vanhan palvelimen uusimiseksi sekä monitoimilaitteen hankkimiseksi. Lisäksi uusittiin toimistossa käytettäviä ohjelmistoja.

Jälkikäteen tarkasteltuna uudistukset osuivat juuri oikeaan aikaan. Hieman myöhemmin alkanut Korona -pandemia kun pakotti meidät kaikki opettelemaan uuden tavan tehdä töitä.

Muutos oli valtava, mutta onneksi juuri käyttöön otettu Office365 mahdollisti sujuvan etätyön. Myös valtaosa yhdistyksen muita toimintoja pystyttiin järjestämään Teamsin videopalaverien ja -kokousten avulla.

Nyt yhdistyksen teemaillat, vertaistuki ja asiakkaiden henkilökohtainen tuki voidaan järjestää myös etäyhteyksien avulla. Asiakkaat voivat osallistua toimintaan kotoaan, ei tarvitse matkustaa pitkiä matkoja. Myös käynnissä olevien hoitojen aikana osallistuminen onnistuu etäyhteyksillä turvallisesti.

Etäyhteyksien avulla osallistuminen toimintaan onnistuu melkein mistä vain.

Uskomme, että nykyinen toimintatapa tulee olemaan käytössä myös tulevaisuudessa. Vaikka Korona tulee ajan myötä helpottumaan ja fyysinen kanssakäyminen palaa normaaliksi, on etäyhteyksillä kuitenkin omat etunsa.

Yhdistys on myös tehnyt todella suuren työn kouluttaessaan työntekijöitään, vapaaehtoisia tukihenkilöitä ja asiakkaista käyttämään etäyhteyksiä.

Tämän työn mahdollistamisessa Officepro on ollut mukana ja apuna alusta asti.

Kilpailutimme useita toimijoita, kun uudistusta suunniteltiin. Vaikka hinta on usein iso kriteeri kumppanin valinnassa, meille se ei ollut tärkein. Halusimme luotettavan ja ennen kaikkea paikallisen kumppanin.

Sellaisen, joka pystyy tarjoamaan apua nopeasti mahdollisissa ongelmatilanteissa. Emme halunneet tilanteeseen, jossa käytössämme on vain joku valtakunnallinen tukinumero.

Valtakunnalliset toimijat eivät voi
mitenkään tarjota yhtä henkilökohtaista palvelua kuin paikallinen, tuttu kumppani.

Aluemyyntipäällikkö Tuomo Tanttari Officeprolta osasi hyvin jo tarjousvaiheessa kertoa meille, millaisia ratkaisuja tarvitsemme.

Koska yhdistyksen ydinosaaminen ja tekeminen keskittyvät aivan muihin asioihin, on Officepron tarjoama asiantuntijuus todella tärkeää.

Tuntuu että Officeprolla todella
keskitytään asiakkaan tarpeisiin,
toiveisiin ja ongelmiin.

Myös Officepron oma Help Desk, eli puhelintuki, toimii hienosti. Puhelimeen vastaava Palvelupäällikkö Ari-Matti Ikonen on aivan mahtava. Palvelu on asiantuntevaa ja aina ystävällistä.

Officeprolla on ihmiset oikeilla paikoillaan. Yhteistyö on helppoa ja asiat hoituvat aina niin kuin pitääkin. Officeprota voi suositella kumppaniksi hyvällä omallatunnolla.

Onko asiasi kiireellinen?

Kaikkien asiantuntijoidemme yhteystiedot löyvät alla olevasta linkistä

Ota Yhteyttä