ReferenssitNormet Group Oy

Asiakasreferenssi

Henkilökuva Marko Laitinen
Marko Laitinen
Director

Normet Group Oy tarjoaa ratkaisuja haastaviin asiakasprosesseihin maanalaisessa kaivos- ja tunnelitoiminnassa. 

Yritys on kotoisin Iisalmesta ja liiketoiminta on aloitettu vuonna 1962 nimellä Peltosalmen Konepaja. Nykyään Normet on nopeasti kasvava ja innovatiivinen teknologiayritys, jolla on toimintoja 28 maassa eri puolilla maailmaa. Henkilöstön määrä on noin 1400 ja liikevaihto maailmanlaajuisesti on noin 300 miljoonaa euroa.

Officepron kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo noin neljänkymmenen vuoden ajan.

Siinä ajassa myös Officepro on ehtinyt muuttaa nimeään moneen kertaan, mutta yritys on kuitenkin sama.

Alunperin haimme kumppania suomen kaikkien toimipisteiden tulostinympäristöjen yhtenäistämiseen.

Vaikka paperisista dokumenteistä yritetään päästä koko ajan eroon, tarvitsee silti monialainen, usealla paikkakunnalla toimiva yritys myös perinteisiä tulostusratkaisuja. Päivittäisissä toiminnoissa joudutaan kuitenkin yhä edellee tulostamaan kaikenlaisia asiakirjoja. 

Myös normet Groupin tuotantolinjoilla paperia tarvitaan edelleen päivittäin. 

Erilaiset ohjeet, tuotelistat ja komponenttien merkitseminen onnistuu paperilla hyvin. Myös vikatilanteissa prosessien kuvaus voidaan tulostaa paperille ja siiheen voidaan tehdä muistiinpanoja tarpeen mukaan. 

Jossain tapauksissa paperin tuttu ja perinteinen käyttöliittymä on siis edelleen muokattavuuden ja tietojen siirtämisen kannalta paras vaihtoehto, vaikka paperi ei aina sähköisille järjestelmille pärjääkään.

Normet Groupilla on suomen toimipisteissään tällä hetkellä käytössä noin 15 Officepron toimittamaa monitoimilaitetta tai tulostinta. Laitteiden lisäksi
Normet Groupilla arvostetaan aidosti lisäarvoa tuovia palveluita.

Käytössä on myös Officepron oma suomenkielinen palvelunumero häiriötilanteita varten.

Officeprolta saa laajan tulostuksenhallintapalvelun, jonka ansiosta tulostuksen kustannukset ovat aina tiedossa ja helposti hallittavissa. Myös tarvikkeiden automaattinen toimitus säästää kustannuksia ja varmistaa häiriöttömän tulostuksen.

Vikatilanteissa Officepron Help desk asiantuntija pystyy ratkaisemaan jo puhelun aikana lähes viisikymmentä prosenttia esille tulevista ongelmista. Muissa tapauksissa Officepron omat huolteknikot korjaavat ongelmat paikanpäällä usein jo seuraavana työpäivänä.

Tärkeimpiä kriteereitä kumppanin valinnassa meille ovat kustannustehokkuus ja kyvykkyys tuottaa palveluita myös muihin, kuin Iisalmen toimipisteeseen.

Vaikka hankintahinta ei välttämättä ole kaikista halvin, on pitkän aikavälin kokonaiskustannustehokkuus se, mikä ratkaisee.

Tietysti valintaa tehtäessä haluttiin tietää myös muista Officepron asiakkaista. Referenssit toimitetuista ja toimivista palveluista voivat olla se, mikä ratkaisee tasaväkisessä tilanteessa.

Kokonaiskustannustehokkuus tarkoittaa myös sitä, että hintalupaus voidaan pitää myös pitkällä aikavälillä.

Pitkän yhteistyömme jossain vaiheessa olemme kilpailuttaneet toimijat uudelleen ja todenneet, että Officepro pystyy tarjoamaan edelleenkin kustannustehokkuutta tulostamisen palveluissa.

Officepron toiminnasta välittyy selvästi, että asiakkaan tarpeista välitetään oikeasti.

Officepro on meille juuri oikean kokoinen kumppani. Toisaalta sopivan pieni niin, että heiltä löytyy joustavuutta ja ketteryyttä reagoida muuttuviin tilanteisiin.

Myös tutut, pitkään yrityksessä työskennelleet yhteyshenkilöt tekevät yhteydenpidosta helppoa.

Toisaalta Officeprolla on todistetusti hartioita huolehtia suuristakin kokonaisuuksista.

Näin voimme olla varmoja siitä, että omatkin tulostinympäristön tarpeemme tulevat varmasti hoidettua asiantuntevasti kuntoon.

Hyviä puolia ovat myös aktiivinen yhteydenpito, huollon toimintavarmuus ja nopea reagointi. Asiakkaasta pidetään huolta oikeasti. Officepro on pitkäaikaisimpia kumppaneitamme ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme.

Onko asiasi kiireellinen?

Kaikkien asiantuntijoidemme yhteystiedot löyvät alla olevasta linkistä

Ota Yhteyttä