Search
Close this search box.
Maisemakuva Kolin Kansallispuistosta Ukko Kolin huipulta kohti Pielistä.

Hukka Design Oy

Hukka Design Oy valmistaa ja myy vuolukivituotteita hyvinvointiin, saunomiseen, ruuanlaittoon ja lahjoiksi. Kaikki Hukka Designin tuotteet on valmistettu Pohjois-Karjalasta louhitusta yli 2,8 miljardin vuoden ikäisestä vuolukivestä. Tehtaamme sijaitsee Tuupovaarassa, Pohjois-Karjalassa.

Hukka Design on perustettu 35 vuotta sitten ja on kasvanut tuossa ajassa alansa johtavaksi kivituotteiden valmistajaksi.

Yhteistyö Officepron kanssa on vielä suhteellisen nuorta. Ensimmäinen lasku ostoreskontrasta löytyy vuodelta 2019. Tuolloin toimiston entinen monitoimilaite oli tullut vaihtoikäiseksi ja uuden laitteen hankinta oli järkevää.

Sen lisäksi, että kivijalkamyymälä oli suljettu, oli myös tukipalvelut siirretty jonnekin muualle. Akuutissa ongelmatilanteessa lähellä sijaitseva, tuttu tukipalvelua on todella hyvä asia. Asioita ei tarvitse selittää alusta asti ja huollon saa tarvittaessa nopeasti paikalle.

Joten uuden laitetoimittajan ja yhteistyökumppanin etsiminen tuntui erittäin perustellulta. Vaihtoehtoja ei onneksi tarvinnut etsiä kauaa.

Aluemyyntipäällikkö Tuomo Tanttari oli ollut aktiivisesti yhteydessä meihin jo pitkään. 

Mukavan sinnikäs, perinteinen myyntityö johti tässä kumpaakin osapuolta tyydyttävään ratkaisuun.

Vaikka myyntimiehen innokkuus saattaa joskus laittaa ostajan epäilemään hankintaa, ei tässä kohtaa ole tarvinnut katua. Kysyntä ja tarjonta kohtasivat juuri oikeaan aikaan. Koska entinen laite oli tullut käyttöikänsä loppuun, olisi hankinta suoritettu joka tapauksessa.

Laitteen hankinnassa ja laitetoimittajan valinnassa pääasiallisiksi kriteereiksi nousivat oikeastaan kaikki muut asiat paitsi hinta. Hintaa tärkeämpää meille on paikallinen luotettava toimija. Kun myyjä on tuttu ja yhteistyö-kumppani on samoilta huudeilta,

Voidaan luottaa siihen että homma toimii. Toimii siis myös senkin jälkeen, kun myyjän takavalot ovat kadonneet horisonttiin.

Ja homma on toiminut juuri niin hyvin kuin Tuomo lupasi.

Vaikka monitoimilaite näyttää äkkinäisen silmään siltä, että sen käyttö vaatii lentolupakirjan, on sen käyttö osoittautunut kuitenkin helpoksi.

Laitteeseen on annettu kattava käyttökoulutus ja monitoimilaitteen pääasilliset käyttäjät, eli toimiston henkilökunta, on ollut tyytyväistä.

Myös paikan päällä käyntejä tarvittaessa suorittaneelle järjestelmäasiantuntija Sami Surakalle annetaan korkeat pisteet ammattiosaamisesta.

Hyvien kokemusten myötä luottamus osaamiseen ja ammattitaitoon on kasvanut. Nykyään myös kaikki loput toimiston tietotekniikkatarvikkeet on hankittu officprolta. Hankintoja helpottaa, kun kaiken tarvittavan saa yhdestä paikasta. 

Lisärvo Officepron kanssa toimimiessa on siinä, ettei tarvitse murehtia toimiiko joku laite vai ei. Tai tuleeko apu paikalle silloin kun sitä tarvitaan.

Yleensä aina kun ongelmia ilmaantuu, on tapana soittaa pääsyylliselle. Eli sille, jolta laitteet on hankittu. Tässä tapauksessa tuo syyllinen on siis Tuomo Tanttari. Mutta eipä ole vielä kertakaan tarvinnut Tuomolle soittaa.

Officeprota voi suositella kumppaniksi hyvällä omallatunnolla.

Paikallinen tuttu toimija joka tekee niin kuin lupaa.

Seppo Raija, Hukka Design Oy, toimitusjohtaja.

Seppo Raija, toimitusjohtaja