Kädet jotka pitävät lehtiötä ja kynää.

Laskenta Laitinen Oy

Laskenta-Laitinen Oy on Savonlinnassa sijaitseva tilitoimisto. Työllistämme vakituisesti viisi henkilöä ja liikevaihtomme on noin puoli miljoona euroa. Yritys on saanut alkunsa jo viime vuosituhannen puolella.

Varsinainen liiketoiminta Laskenta-Laitinen Oy nimellä on toiminut vuodesta 2006. Silloin kun toimintaa aloitettiin, maailma oli aika lailla erilainen.

Ei ollut tietoverkkoja, kännyköitä, pilvipalveluita ja kaikkia niitä laitteita ja ohjelmistoja, mitä pidetään nykyään selviöinä.

Omassa toiminnassamme toimistotekniikan ja ohjelmistojen tarve on kasvanut pikkuhiljaa toiminnan myötä.

Aikana, jolloin tietotekniikka vasta teki tuloaan toimistoon, muutos oli koko ajan mukana toiminnassa. Julkisten palveluiden siirtyessä tekniikassa eteenpäin, oli myös meidän reagoitava muutokseen. Tietysti kehityksen mukana täytyy pysyä muutenkin koko ajan.

Kirjanpidon osalta jo laki määrä tiukasti mitä toiminnassa pitää ottaa huomioon, vaikkapa tietojen säilytyksen osalta. Tilannetta, jossa tietoja ei olisi saatavilla tarvittaessa tai vielä pahempaa, tietoja olisi kadonnut, ei yksinkertaisesti voi tulla.

Koska kaikki tehdään nykyään verkossa, jo pelkät käyttökatkokset maksavat toimialallamme paljon. Vaikka kaikilla yrityksillä on luultavasti samankaltaiset tarpeet tietojen turvaamisessa, ovat ne meillä vielä korostuneen tärkeitä. Asiakkaamme luottavat siihen, että heidän taloustietonsa ovat varmasti turvassa ja tallessa.

Jokaisen uuden laitteen ja ohjelmiston käyttöönotto vaati aina oman aikansa ja opettelunsa. Oma tietotaito ja aika ei riitä kaiken mahdollisen selvittämiseen, vertailemiseen, kilpailuttamiseen ja niin edelleen.

Halusimme ja haluamme jatkosssakin keskittyä omaan ydinliiketoimintaamme. Tähän tarpeeseen halusimme löytää luotettavan yhteistyökumppanin, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista, mahdollisista ongelmista ja niihin löydettävissä olevista ratkaisuista.

Kumppania etsiessämme halusimme luotettavan paikallisen toimijan, joka auttaa tarpeissamme ja ongelmatilanteissamme nopeasti henkilökohtaisella palvelulla.

Olemme aiemmin kokeilleet, emmekä erityisemmin ole pitäneet muualla sijaitsevista etäpalveluista (Call centerit jne.).

Paikallinen toimija on kuitenkin lähes aina helposti tavoitettavissa myös henkilökohtaisesti. Vaikka hankinnoissa myös hinta vaikuttaa päätöksiin, ei se lopulta ole kuitenkaan se tärkein asia.

Hyvät suositukset saman alan toimijoilta ovat aina iso asia, joka vaikuttaa päätökseen. Muiden kokemuksia kannattaa kuunnella tarkalla korvalla. Luottamus ja henkilökohtainen kontakti ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Voin suositella Officepro:ta lämpimästi. Yrittäjän kannattaa keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja jättää muut asiat muiden ammattilaisten hoitoon. Officepro on meille tuttu paikallinen toimija, jota oikeasti kiinnostaa asiakkaiden hyvinvointi.

Yhteistyö on jatkunut nyt noin kymmenen vuotta ja jatkuu edelleen. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi Officepron palveluita.

Kaikki toimiston tuotteet saa samasta paikasta ja ongelmiin reagoidaan heti. Kaikki ovat hyviä asiakaspalvelussa ja osaavat neuvoa meitä ihan maallikon kielellä.

Usein Officeprolta piipahdetaan ihan kutsumassa kysymässä, onko ongelmia tai jotain askarruttavia asioita, tsekataan että kaikki toimii. Ja kyllä meillä toimii.

Jaana Laitinen. KTM, KLT

Scroll to Top