Search
Close this search box.
OVV Asuntopalvelut Joensuu hymyilevää henkilökuntaa yhteiskuvassa.

OVV Asuntopalvelut joensuu

OVV asuntopalvelut Joensuu on vuokra- sekä kiinteistövälitystä harjoittava yritys. Yrityksen toimipaikka on, niinkuin nimestäkin voi päätellä, Joensuu. Yritys työllistää vakituisesti kolme välittäjää ja toimistosihteerin. Liikevaihto on noin kolmesataatuhatta euroa.

Liiketoiminta nimellä OVV asuntopalvelut Joensuu sai alkunsa vuonna 2005, kun nykyinen yrittäjä Satu Lukin osti yrityksen liiketoiminnan. Alunperin nimellä Opiskelijoiden Vuokranvälitys toimineen yrityksen taival on kestänyt tähän mennessä noin 26 vuotta.

Siinä ajassa paperin määrä on selvästi vähentynyt, mutta silti tulosteita tarvitaan edelleen.

Yhteistyö Officepron kanssa alkoi kolmisen vuotta sitten. Aluemyyntipäällikkö Tuomo Tanttari oli ollut jo aiemmin yhteydessä meihin. Vaikka yhteydenotot eivät silloin johtaneetkaan yhteistyöhön, Tuomon aktiivinen yhteydenpito jäi kuitenkin mieleen.

Kun monitoimilaitteen uusiminen tuli ajankohtaiseksi, oli Tuomo jo valmiiksi oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Aiemmin meillä oli oma monitoimilaite, jonka huolto ja tarvikkeiden saatavuus alkoi olla ongelmallista.

Vaikka värin loppuminen tai tukos koneessa ei kuulosta isolta asialta, on se tietyissä tilanteissa todella ärsyttävää ja kiusallista.

Kiusallista ja noloa se on varsinkin silloin, kun asiakas odottaa sopimuspapereita toimistossa, eikä niitä saada yrityksistä huolimatta tulostettua.

Vaikka laki ei tarkkaan määrittele missä muodossa sopimuksen on oltava, varsinkin vanhemmat ihmiset haluavat mielellään sovitut asiat paperille tulostettuina.

Toinen ongelmallinen asia oli värikasettien hankkiminen. Vaikka tämäkin saattaa kuulostaa pieneltä jutultu, on se kuitenkin käytännön tasolla merkittävä. Mistä niitä tilataan, miten nopeasti niitä saadaan, paljonko ne maksavat ja tulevatko ne oikeaan aikaan?

Ja niinkuin kaikki hyvin tietävät, värit loppuvat yleensä aivan yllättäen ja vieläpä juuri silloin, kun niitä eniten tarvitaan.

Kolmas merkittävä asia oli laitteiden huoltaminen. Mitä tehdä silloin kun koneeseen tulee tukos tai se ei tulosta niinkuin pitäisi?

Minne voi soittaa ja kuka antaa ohjeita? Paikallisella kivijalkaliikkeellä tai verkkokaupalla ei ole tukinumeroa, joka auttaa ongelmatilanteissa. Ja kun oma osaaminen ei kaiken muun kiireen keskellä riitä, ollaan silloin kyllä ongelman edessä.

Kun näihin tulostamisen ongelmiin lisättiin vielä Tuomon aktiivinen myynti, oli monitoimilaitteen hankkiminen Officeprolta lopulta helppoa.

Tuomo selvitti konkreettisesti, mitä sen hetkinen tulostaminen ja kaikki siihen liittyvä maksaa. Kun Tuomo sitten antoi kilpailukykyisen tarjouksen, oli lukuja helppo verrata toisiinsa. Vaikka ensiksi hinta tuntui himan kovalta, oli se kuitenkin pitkässä juoksussa selvästi edullisempi, kuin entinen tapa toimia.

Selvän kustannussäästön lisäksi hyvää nykyisessä tilanteessa on nyt myös tarvikkeiden helppo saatavuus.

Enää ei tule kiusallisia tilanteita musteiden loppuessa tai koneiden rikkoontuessa. Värikasetit tulevat automaattisesti ajallaan, eikä niitä tarvitse olla itse etsimässä muun kiireen keskellä.

Toinen hieno asia on huollon helppous. Ennen koneen vikatilanteet olivat todella hankalia ja ärsyttäviä selvitettäviä.

Nykyään on käytössä yksi puhelinnumero, mistä saa aina apua. Kaiken kaikkiaan nykyään parasta on helppous ja vaivattomuus. Ennen asiat piti hoitaa itse, vaikka ydinosaaminen on jossain ihan muualla.

Tällä hetkellä voimme olla varmoja siitä, että tulostin toimii juuri niinkuin pitääkin, silloin kun pitääkin.

Officepron kanssa asiat ovat toimineet alusta pitäen juuri niin kuin on sovittu. Tuomolta saatiin ensin kustannuksiin perustuva selkeä tarjous ja siitä eteenpäin kaikki on toiminut niinkuin pitääkin.

Tarvikkeet saa helposti, jopa automaattisesti. Huolto on tarvittaessa yhden puhelinnumeron päässä. Paikallisuus on myös selvä etu. Silloin tietää ja tuntee henkilön, kenen kanssa toimii.

Kyllä Officeprota on helppo suositella muillekin.

OVV Asuntopalvelut Joensuu Satu Lukin Yrittäjä.

OVV Asuntopalvelut Joensuu Satu Lukin Yrittäjä.