Search
Close this search box.
Infonäyttökalvoja ulkona.

Officepro ja Kuori Oy yhteistyöhön

Pääasiassa julkista sektoria ja pk-yrityksiä palveleva digitalisaatioratkaisujen toimittaja Officepro Finland Oy etsi laadukasta yhteistyökumppania infonäyttöjen toimittajista ja aloitti yhteistyön kotimaisen Kuori Oy:n kanssa.

Officepron myyntijohtaja Ville Reponen kertoo: ”Tarpeemme ulkonäytöille johti meidät löytämään ihanteellisen ratkaisun laitteiston ja ohjelmiston osalta. Kuori:n kokonaisvaltainen lähestymistapa ja näkemys pitkäaikaisesta kumppanuudesta vakuutti meidät yhteistyön eduista.

Hinta ei ollut ohjaava tekijä, vaan laadukas ja kokonaisvaltainen ratkaisu. Toimimme jälleenmyyjinä ja autamme asiakkaita toimittamaan kohdeyleisölle parempia ratkaisuja, kuten matka- ja kuntatietopalveluita.

Kun markkinat kasvavat Suomessa, yhä useammat kauppiaat, suurista kaupallisista toimijoista pieniin kivijalkaliikkeisiin, ottavat käyttöönsä ulkonäyttöjä.

”Nykyään asiakkaat odottavat digitaalisilta opasteilta monenlaisia ominaisuuksia. Myös näytön fyysisillä ominaisuuksilla on merkitystä, mutta niiden on oltava aiottuun tarkoitukseen sopivia. Tehtävämme on esitellä näiden näyttöjen ominaisuuksia ja monipuolisuutta. Odotamme valmistajalta yhteistyötä ja ohjausta löytääksemme uusia tapoja hyödyntää näitä laitteita”, Reponen jatkaa.

Viime keväästä lähtien Kuorin ulkonäyttöjen kotelointiratkaisut ja seinään kiinnitettävät ulkonäytöt ovat olleet arvokas lisäys Officepron laajaan digitalisointituotteiden ja -palveluiden valikoimaan. Ensimmäiset asennukset on myös tehty Itä-Suomen alueella.

”Tänä digitaalisena aikakautena asiakaspolku käy läpi ennennäkemättömän muodonmuutoksen. Digitalisaatio muokkaa vähittäiskaupan vuorovaikutusta alusta loppuun hyödyntäen innovatiivista teknologiaa ja sisältöstrategioita parantaakseen vähittäiskaupan kokemusta. Menestys nykypäivän kilpailluilla markkinoilla on tiukasti sidottu asiakaspolkuun”, Reponen päättää.